یکی داره برای اتحاد دوباره شاخ شونه میکشه مثل اقای ممل
این اقا یاسین نقی ئی به زودی به تاریخ خواهد پیوست
میگم آقا علی اگه دیوار هم شدید عکساشو بزارید
چون به هرحال اتک سنگین روح مارو شاد میکنه
ای تو روحت از الان منو گزاشتی تو دیوار ها
نه خب من به فکر بچه های انجمنم چون اونا هم اتک سنگینی که دیوار بشرو خیلی میپسندن
منحرف نشیم ادامه تاپیک>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]یکی داره برای اتحاد دوباره شاخ شونه میکشه مثل اقای ممل
این اقا یاسین نقی ئی به زودی به تاریخ خواهد پیوست :evil:[/b][/div][/quote]
میگم آقا علی اگه دیوار هم شدید عکساشو بزارید :)
چون به هرحال اتک سنگین روح مارو شاد میکنه :)[/div][/quote]
ای تو روحت از الان منو گزاشتی تو دیوار ها :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:mrgreen:
نه خب من به فکر بچه های انجمنم چون اونا هم اتک سنگینی که دیوار بشرو خیلی میپسندن :)
منحرف نشیم ادامه تاپیک>>
یکی داره برای اتحاد دوباره شاخ شونه میکشه مثل اقای ممل
این اقا یاسین نقی ئی به زودی به تاریخ خواهد پیوست
میگم آقا علی اگه دیوار هم شدید عکساشو بزارید
چون به هرحال اتک سنگین روح مارو شاد میکنه
ای تو روحت از الان منو گزاشتی تو دیوار ها
نه خب من به فکر بچه های انجمنم چون اونا هم اتک سنگینی که دیوار بشرو خیلی میپسندن
منحرف نشیم ادامه تاپیک>>
باشه بابا
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div][b]یکی داره برای اتحاد دوباره شاخ شونه میکشه مثل اقای ممل
این اقا یاسین نقی ئی به زودی به تاریخ خواهد پیوست :evil:[/b][/div][/quote]
میگم آقا علی اگه دیوار هم شدید عکساشو بزارید :)
چون به هرحال اتک سنگین روح مارو شاد میکنه :)[/div][/quote]
ای تو روحت از الان منو گزاشتی تو دیوار ها :lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:mrgreen:
نه خب من به فکر بچه های انجمنم چون اونا هم اتک سنگینی که دیوار بشرو خیلی میپسندن :)
منحرف نشیم ادامه تاپیک>>[/div][/quote]
[b]باشه بابا:mrgreen:[/b]
یه اطلاع فوق سری
وزیرجنگ هشتاد سردار از اتحاد فرار کرده وتشریف آوردن به شمال ایران زمین...
پس از مکاتبه ای که موسس شمال با آقای علی 06 داشتن تصمیم بر این شد تا مدیران شمال وزیرجنگ هشتاد سردار را اخراج کنند تا هشتاد سرداری ها وی را فارم بنمایند
مدیران شمال ایران زمین وزیر جنگ هشتاد سردار را اخراج کردند اما وی دوباره برگشت در اتحاد قبلی و دو دقیقه بعد مشاهده شد که به
جمع مدیران اتحاد هم برگشت ما که نفهمیدیم چی شد...شما فهمیدید برای ما هم توضیح بدید
ادامه تاپیک>
این مطلب در 1393/01/07 11:55:33 نوشته شده است و در 1393/01/07 11:56:47 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اطلاعات سری رو الان رو میکنم.[/div][/quote]
یه اطلاع فوق سری
وزیرجنگ هشتاد سردار از اتحاد فرار کرده وتشریف آوردن به شمال ایران زمین...:D
پس از مکاتبه ای که موسس شمال با آقای علی 06 داشتن تصمیم بر این شد تا مدیران شمال وزیرجنگ هشتاد سردار را اخراج کنند تا هشتاد سرداری ها وی را فارم بنمایند
مدیران شمال ایران زمین وزیر جنگ هشتاد سردار را اخراج کردند اما وی دوباره برگشت در اتحاد قبلی و دو دقیقه بعد مشاهده شد که به
جمع مدیران اتحاد هم برگشت
[b]ما که نفهمیدیم چی شد...شما فهمیدید برای ما هم توضیح بدید[/b]:|:|
ادامه تاپیک>
یه اطلاع فوق سری
جمع مدیران اتحاد هم برگشت ما که نفهمیدیم چی شد...شما فهمیدید برای ما هم توضیح بدید
ادامه تاپیک>
عجب کار تمیزی.
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اطلاعات سری رو الان رو میکنم.[/div][/quote]
یه اطلاع فوق سری
ادامه تاپیک>[/div][/quote]
عجب کار تمیزی.
یه اطلاع فوق سری
ادامه تاپیک>
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ * بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اطلاعات سری رو الان رو میکنم.[/div][/quote]
یه اطلاع فوق سری
[b]
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ سیستم بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام [/b]
یه اطلاع فوق سری
ادامه تاپیک>
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ * بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام
من نمیبخشمتون مگر اینکه به وزیرجنگتون بگید دوباره یک چک آبدار به برادرش بزنه و با جفت پا بره تو صورتش...
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]اطلاعات سری رو الان رو میکنم.[/div][/quote]
یه اطلاع فوق سری
[b]
داداشی من باهاشون حرفیدم وفهمیدم که برادر کوچیکش اومده بازی کرده واز اتحاد کشونده بیرون بدون هیچ دلیل واومده به اتحاد شما و بعد بازگشت یه چک خوشگل به برادرش زده وگفته بهذ سیستم بنده نزدیک نشو دیگه و از من ومدیران عذر خواهی کرد وبه اتحاد برگشت
واز شما داداش گلم عذر میخوام [/b][/div][/quote]
من نمیبخشمتون مگر اینکه به وزیرجنگتون بگید دوباره یک چک آبدار به برادرش بزنه و با جفت پا بره تو صورتش...:lol::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.