یک قانون قدیمی و خاک خورده بازی های استراتژیک دوباره از زیر خاکستر در اومد .
از روز اول بازی به هیچکی رحم نکن و نگذار رشد کنه ، که مهمترینشون همسایه هاتن
حتی اگه هر منجنیق 5 هزار کسر تمدن بیاره ، ارزشش رو داره . منابعی که میزنی باهاش 50 هزار تمدن میخری .
این نوشته ی شما رو باید با آب طلا بنویسن بزنن بالای هر سرور
کلا قانون جالبیست
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]یک قانون قدیمی و خاک خورده بازی های استراتژیک دوباره از زیر خاکستر در اومد .
[b][u]از روز اول بازی به هیچکی رحم نکن و نگذار رشد کنه ، که مهمترینشون همسایه هاتن[/u][/b]
حتی اگه هر منجنیق 5 هزار کسر تمدن بیاره ، ارزشش رو داره . منابعی که میزنی باهاش 50 هزار تمدن میخری . [/div][/quote]
این نوشته ی شما رو باید با آب طلا بنویسن بزنن بالای هر سرور :D
کلا قانون جالبیست:mrgreen:
دوستانی که اینقدر انتقاد میکنن،
از یه طرف هی میگید قوانین بازی باید تغییر کنه، تکراری شده و این حرفا
از طرف دیگه هم تا این بیچاره ها یه تغییر توو بازی میدن؛ همتون میریزید جلو و شروع میکنین به کوبیدنشون.
تغییر که حتما نباید خوب باشه.
صرفا خود تغییر، حتی اگه بد باشه، باعث میشه بازی از تکراری بودن دربیاد.
همینش خیلی خوبه.
ایشاا.. این تغییری که ایجاد کردن باعث شه جذابیت بازی و هیجانش بیشتر شه.
فکرشو بکن به جای چند هفته ی آخر بازی، از همون اول همه شروع کنن به زدن همدیگه واسه گنجینه.
به نظر من که هیجانش بیشتره
...
دوستانی که اینقدر انتقاد میکنن،
از یه طرف هی میگید قوانین بازی باید تغییر کنه، تکراری شده و این حرفا
از طرف دیگه هم تا این بیچاره ها یه تغییر توو بازی میدن؛ همتون میریزید جلو و شروع میکنین به کوبیدنشون.
تغییر که حتما نباید خوب باشه.
صرفا خود تغییر، حتی اگه بد باشه، باعث میشه بازی از تکراری بودن دربیاد.
همینش خیلی خوبه.
ایشاا.. این تغییری که ایجاد کردن باعث شه جذابیت بازی و هیجانش بیشتر شه.
فکرشو بکن به جای چند هفته ی آخر بازی، از همون اول همه شروع کنن به زدن همدیگه واسه گنجینه.
به نظر من که هیجانش بیشتره;)
من خودم نه موافق نه مخالف قانون هستم اما ی چیزی هست من اکثر بازی های خارجی رو بازی کردم تو هیچ کدوم از اونها تیم نظارت بر بازی قانونی رو بدون اطلاع قبلی اجرا نمیکنن نمیدونم چرا تو این بازی تیم بازی هرکار دلش میخواد انجام میده و هیچ احترامی برای بازی کنانش قائل نیست من نمیگم قانون بده اما این درست نبود که شب ازاد سازی قانون رو عوض کنن همه برای این قانون سکه خرج کردن و همه برنامه ریزی ها برای این نوع قانون این بی احترامی بزرگی به تمام بازی کنان عصر پادشاهان بود بعد همش میگن چراا همه میرن بازی خارجی بازی میکنن.
این مطلب در 1392/12/23 14:50:31 نوشته شده است و در 1392/12/23 14:51:02 ویرایش شده است .
من خودم نه موافق نه مخالف قانون هستم اما ی چیزی هست من اکثر بازی های خارجی رو بازی کردم تو هیچ کدوم از اونها تیم نظارت بر بازی قانونی رو بدون اطلاع قبلی اجرا نمیکنن نمیدونم چرا تو این بازی تیم بازی هرکار دلش میخواد انجام میده و هیچ احترامی برای بازی کنانش قائل نیست من نمیگم قانون بده اما این درست نبود که شب ازاد سازی قانون رو عوض کنن همه برای این قانون سکه خرج کردن و همه برنامه ریزی ها برای این نوع قانون این بی احترامی بزرگی به تمام بازی کنان عصر پادشاهان بود بعد همش میگن چراا همه میرن بازی خارجی بازی میکنن.
خیلی خوبه که اینجوری هر * یه ساعتی میاد تو بازی دیگه یکی شبا میاد یکی روزها شانس جایزه برا همه یکی شده
اونایی که میگن باید 24 انلاین باشن مگه بیکاریمو اینا خوب برادر من تو اگه وقت برا بازی نزاری اصلا نمیتونی اکانتی بسازی که جایزه بگیره حالا چه فرقی میکنه چطوری ازاد شه گنجینه ها برات؟؟؟؟
والا با این نوناشون!!!!!!
به نظر من که یه قانون بسیار خوب هستش
خیلی خوبه که اینجوری هر کس یه ساعتی میاد تو بازی دیگه یکی شبا میاد یکی روزها شانس جایزه برا همه یکی شده
اونایی که میگن باید 24 انلاین باشن مگه بیکاریمو اینا خوب برادر من تو اگه وقت برا بازی نزاری اصلا نمیتونی اکانتی بسازی که جایزه بگیره حالا چه فرقی میکنه چطوری ازاد شه گنجینه ها برات؟؟؟؟
خیلی خوبه که اینجوری هر * یه ساعتی میاد تو بازی دیگه یکی شبا میاد یکی روزها شانس جایزه برا همه یکی شده
Ƙєηѕнι
آره والا:roll:[quote][div][b]farzin_kh[/b][/div][div]خیلی خوبه که اینجوری هر کس یه ساعتی میاد تو بازی دیگه یکی شبا میاد یکی روزها شانس جایزه برا همه یکی شده
به نظر من که یه قانون بسیار خوب هستش[/div][/quote]
سرور سوپر اکسپرس هفته دوم بازی میاد گنجینه ها ، کی نیروشو داره که بخواد کیلید طلایی بزنه اون موقه ؟ حتی اگه رو x3 هم ساخته باشه از روز اول بازم نمیشه
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره
این جاست که تجربه کمک میکنه هر کسی بی تجربه باشه همون چند روز بعد از ازاد سازی تمام نیرو هاشو میکوبه به اردوگاه. بزار هر موقع میخوان ازاد بشن هر موقع نیروهامون به حد قابل قبول رسیدن حمله میزنیم
یعنی کی میتونم باشم؟؟!!
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]احیانا یه سوال پیش میاد
سرور سوپر اکسپرس هفته دوم بازی میاد گنجینه ها ، کی نیروشو داره که بخواد کیلید طلایی بزنه اون موقه ؟ حتی اگه رو x3 هم ساخته باشه از روز اول بازم نمیشه
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره :|[/div][/quote]
این جاست که تجربه کمک میکنه هر کسی بی تجربه باشه همون چند روز بعد از ازاد سازی تمام نیرو هاشو میکوبه به اردوگاه. بزار هر موقع میخوان ازاد بشن هر موقع نیروهامون به حد قابل قبول رسیدن حمله میزنیم
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره
بله همه هم چون میدونن ما میخوایم بزنیم به احتراممون کاری به اردوگاه ندارن تا ما نیرو بسازیمو بزنیم اقای با تجربه
i knew you were trouble
[quote][div][b]aryyyya[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]احیانا یه سوال پیش میاد
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره :|[/div][/quote]
این جاست که تجربه کمک میکنه هر کسی بی تجربه باشه همون چند روز بعد از ازاد سازی تمام نیرو هاشو میکوبه به اردوگاه. بزار هر موقع میخوان ازاد بشن هر موقع نیروهامون به حد قابل قبول رسیدن حمله میزنیم[/div][/quote]
بله همه هم چون میدونن ما میخوایم بزنیم به احتراممون کاری به اردوگاه ندارن تا ما نیرو بسازیمو بزنیم اقای با تجربه:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.