بدین ترتیب نتیجه میگیرم در اولین فرصت با دوستان برنامه ای بریزیم برای منهدم کردن تمام اکانتهایی که در شعاع منجنیقهای شهرهامون وجود داره . کلا تبریک میگم چون سرورها خلوت میشه .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
بدین ترتیب نتیجه میگیرم در اولین فرصت با دوستان برنامه ای بریزیم برای منهدم کردن تمام اکانتهایی که در شعاع منجنیقهای شهرهامون وجود داره . کلا تبریک میگم چون سرورها خلوت میشه . :lol:
بدین ترتیب نتیجه میگیرم در اولین فرصت با دوستان برنامه ای بریزیم برای منهدم کردن تمام اکانتهایی که در شعاع منجنیقهای شهرهامون وجود داره . کلا تبریک میگم چون سرورها خلوت میشه .
بیا اینم یه نکته ی خوب
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]بدین ترتیب نتیجه میگیرم در اولین فرصت با دوستان برنامه ای بریزیم برای منهدم کردن تمام اکانتهایی که در شعاع منجنیقهای شهرهامون وجود داره . کلا تبریک میگم چون سرورها خلوت میشه . :lol:[/div][/quote]
بیا اینم یه نکته ی خوب :mrgreen:
وای وای. علی رضا یعنی سرور میشه خوراک به خـدا
من که از خدامه این اتفاق بیفته چون تا اخر سرور وقت برا زدن اونایی لازمه هست و میدونی دیگه کیا رو باید بزنی
اما اگه اشتباه نکنم گفتن از یک ششم اول بازی شروع میشه . سرور 22 الان 1 ماه گذشته و دو ماه دیگه داره حدودا و این یعنی یک سوم گذشته .
پس نتیجه میگیریم اگه بخواد این اتفاق برا سرور 22 بیفته خیلی راحت ( البته اگه تبصره جدید نیارن ) این حرف خودشون رو نقض کردن
اما با این وجود خیلی خوبه . چون جایزه دزدی از بقیه خیلی راحت تر میشه
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
وای وای. علی رضا یعنی سرور میشه خوراک به خـدا:lol:
من که از خدامه این اتفاق بیفته چون تا اخر سرور وقت برا زدن اونایی لازمه هست و میدونی دیگه کیا رو باید بزنی:lol:
اما اگه اشتباه نکنم گفتن از یک ششم اول بازی شروع میشه . سرور 22 الان 1 ماه گذشته و دو ماه دیگه داره حدودا و این یعنی یک سوم گذشته .
پس نتیجه میگیریم اگه بخواد این اتفاق برا سرور 22 بیفته خیلی راحت ( البته اگه تبصره جدید نیارن ) این حرف خودشون رو نقض کردن :shock:
اما با این وجود خیلی خوبه . چون جایزه دزدی از بقیه خیلی راحت تر میشه :lol:
من که از خدامه این اتفاق بیفته چون تا اخر سرور وقت برا زدن اونایی لازمه هست و میدونی دیگه کیا رو باید بزنی
پس نتیجه میگیریم اگه بخواد این اتفاق برا سرور 22 بیفته خیلی راحت ( البته اگه تبصره جدید نیارن ) این حرف خودشون رو نقض کردن
داداش شما اسمت تو سرور 22 چیه ؟
بگو تا فاصله قانونی را باهات رعایت کنم
مگه چند تا شمال شرق دارید تو سرور 22 ؟
حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]وای وای. علی رضا یعنی سرور میشه خوراک به خـدا:lol:
من که از خدامه این اتفاق بیفته چون تا اخر سرور وقت برا زدن اونایی لازمه هست و میدونی دیگه کیا رو باید بزنی:lol:
پس نتیجه میگیریم اگه بخواد این اتفاق برا سرور 22 بیفته خیلی راحت ( البته اگه تبصره جدید نیارن ) این حرف خودشون رو نقض کردن :shock:
اما با این وجود خیلی خوبه . چون جایزه دزدی از بقیه خیلی راحت تر میشه :lol:[/div][/quote]
بگو تا فاصله قانونی را باهات رعایت کنم :lol::mrgreen:[/div][/quote]
مگه چند تا شمال شرق دارید تو سرور 22 ؟ :lol:
سرور سوپر اکسپرس هفته دوم بازی میاد گنجینه ها ، کی نیروشو داره که بخواد کیلید طلایی بزنه اون موقه ؟ حتی اگه رو x3 هم ساخته باشه از روز اول بازم نمیشه
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره
احتملا اولین بار سکه ها میاد و بعد از 1سوم بازی کلید ها وارد بشن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]احیانا یه سوال پیش میاد
سرور سوپر اکسپرس هفته دوم بازی میاد گنجینه ها ، کی نیروشو داره که بخواد کیلید طلایی بزنه اون موقه ؟ حتی اگه رو x3 هم ساخته باشه از روز اول بازم نمیشه
سرور قهرمانان هم فک کنم چیزی نگم بهتره :|[/div][/quote]
احتملا اولین بار سکه ها میاد و بعد از 1سوم بازی کلید ها وارد بشن
یه چیزی رو هم که برام مبهم میاد اینه که آیا هر روز ساعت 4 بعد از ظهر جوایز میاد یا در ساعات پراکنده روز ؟
جالب اینجاست که اگر یکی جایزه بزنه دیگه از کمک و نیروی دفاعی خبری نیست . چون اکانتهای دیگه به امید و در انتظار جایزه هستن برا خودشون . از این بابت خوب شده . اکانتهای با جایزه و بی جایزه رو میشه راحت تر زد .
هادی جان این حرکت بزن بزن رو پیشاپیش تبریک میگم به شما
m1p69
magas
بگو تا فاصله قانونی را باهات رعایت کنم
این مطلب در 1392/12/23 13:01:07 نوشته شده است و در 1392/12/23 13:04:48 ویرایش شده است .
من و سید هادی دو روحیم در دو بدن :lol:
یه چیزی رو هم که برام مبهم میاد اینه که آیا هر روز ساعت 4 بعد از ظهر جوایز میاد یا در ساعات پراکنده روز ؟
جالب اینجاست که اگر یکی جایزه بزنه دیگه از کمک و نیروی دفاعی خبری نیست . چون اکانتهای دیگه به امید و در انتظار جایزه هستن برا خودشون . از این بابت خوب شده . اکانتهای با جایزه و بی جایزه رو میشه راحت تر زد .
هادی جان این حرکت بزن بزن رو پیشاپیش تبریک میگم به شما :lol:
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]وای وای. علی رضا یعنی سرور میشه خوراک به خـدا:lol:
اما با این وجود خیلی خوبه . چون جایزه دزدی از بقیه خیلی راحت تر میشه :lol:[/div][/quote]
بگو تا فاصله قانونی را باهات رعایت کنم :lol::mrgreen:[/div][/quote]
یک قانون قدیمی و خاک خورده بازی های استراتژیک دوباره از زیر خاکستر در اومد .
از روز اول بازی به هیچکی رحم نکن و نگذار رشد کنه ، که مهمترینشون همسایه هاتن
حتی اگه هر منجنیق 5 هزار کسر تمدن بیاره ، ارزشش رو داره . منابعی که میزنی باهاش 50 هزار تمدن میخری .
یک قانون قدیمی و خاک خورده بازی های استراتژیک دوباره از زیر خاکستر در اومد .
[b][u]از روز اول بازی به هیچکی رحم نکن و نگذار رشد کنه ، که مهمترینشون همسایه هاتن[/u][/b]
حتی اگه هر منجنیق 5 هزار کسر تمدن بیاره ، ارزشش رو داره . منابعی که میزنی باهاش 50 هزار تمدن میخری .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.