m1p69
mahdi521
میشه بگید کجاهاش مسخرس تا من جوابتونو بدم؟!
اینجاش مسخره است که وقتی گنجینه ها تو 3 شب آزاد میشد متونستیم 3 شب از خوابمون بزنیم اما الان چی ؟
باید 24 ساعت از زندگیمون بزنیم و مثه گرگ وایسیم بالا سره اکانت و صبح تا شب خزانه را باز و بسته کنیم که بفهمیم گنجینه آزاد شد
اینجوری توی یک روز سره تعداد ناچیزی گنجینه جنگ میشه بین همه بازیکن ها
نمیدونم چرا قاونون هایی درست میکنند که بیشتر مارو از زندگیمون بزنه
یکی از چیزهای دیگه که باعث مزخرف شدن بازی میشه با این قانون اینه که وقتی میخاییم گنجینه بزنیم بغلش شهر میزنیم اگه تو محدوده نباشه
اینجوری شهر سازی هم متوقف میشه
داداش تو که میخای پست بذاری لطفا نگو همینه که هست ناراحتی برو مزرعه رایگان . ما تا اومدیم این بازی اینجوری مزخرف نبود مزرعه رایگان هم نمیریم باید قانونو تغییرش بدن
به نظرت این بهتره یا اینکه بیان ساعت 12 شب بزارن که خیلی ها نتونن گنجینه بزنن و بیدار بمونن؟!
فکر بچه محصلایی باش که فردا مدرسه دارن و نمی تونن امشب بیدار بمونن.
فکر اون ارور های 404 و 502 باش که وقتی گنجینه میومد تا میخواستی یه اردوگاهو بزنی این ارورهارو میداد!
فکر این باش که اگه نتونستی ساعت 12 شب بیدار شی امید داری روز بعد جایزه بزنی.
یکم بیشتر درمورد این قانونایی که میزارن فک کنید میبینید که انقدر هم بد نیست !
من نمی دونم خوبه یا بده چون هنوز آزمایش نشده ! ولی خیلی بدم میاد به این زودی فکر میکنید مخالفت میکنید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]میشه بگید کجاهاش مسخرس تا من جوابتونو بدم؟![/div][/quote]
اینجاش مسخره است که وقتی گنجینه ها تو 3 شب آزاد میشد متونستیم 3 شب از خوابمون بزنیم اما الان چی ؟
باید 24 ساعت از زندگیمون بزنیم و مثه گرگ وایسیم بالا سره اکانت و صبح تا شب خزانه را باز و بسته کنیم که بفهمیم گنجینه آزاد شد
اینجوری توی یک روز سره تعداد ناچیزی گنجینه جنگ میشه بین همه بازیکن ها
نمیدونم چرا قاونون هایی درست میکنند که بیشتر مارو از زندگیمون بزنه
یکی از چیزهای دیگه که باعث مزخرف شدن بازی میشه با این قانون اینه که وقتی میخاییم گنجینه بزنیم بغلش شهر میزنیم اگه تو محدوده نباشه
اینجوری شهر سازی هم متوقف میشه
داداش تو که میخای پست بذاری لطفا نگو همینه که هست ناراحتی برو مزرعه رایگان . ما تا اومدیم این بازی اینجوری مزخرف نبود مزرعه رایگان هم نمیریم باید قانونو تغییرش بدن[/div][/quote]
به نظرت این بهتره یا اینکه بیان ساعت 12 شب بزارن که خیلی ها نتونن گنجینه بزنن و بیدار بمونن؟!
فکر بچه محصلایی باش که فردا مدرسه دارن و نمی تونن امشب بیدار بمونن.
فکر اون ارور های 404 و 502 باش که وقتی گنجینه میومد تا میخواستی یه اردوگاهو بزنی این ارورهارو میداد!
فکر این باش که اگه نتونستی ساعت 12 شب بیدار شی امید داری روز بعد جایزه بزنی.
یکم بیشتر درمورد این قانونایی که میزارن فک کنید میبینید که انقدر هم بد نیست !
من نمی دونم خوبه یا بده چون هنوز آزمایش نشده ! ولی خیلی بدم میاد به این زودی فکر میکنید مخالفت میکنید.