من غروبو خوب دوس دارم تنمو با سختیا زودجوش دادم
وقتی بهتر میشم اوضاع بدتر نشه حرفای درویشو خوب گوش دادم
وقتی بهتر میشم اوضاع بدتر نشه حرفای درویشو خوب گوش دادم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/22 03:58:06
من غروبو خوب دوس دارم تنمو با سختیا زودجوش دادم
وقتی بهتر میشم اوضاع بدتر نشه حرفای درویشو خوب گوش دادم |
|
1392/06/22 04:11:41
دورمی فاسو لا سی/ساختم چه بیت باکلاسی
خواستم این دفعه بخونم شعرو واس این/*که قرار نی برسه 1 تا 30 |
|
1392/06/22 07:50:45
yas feat nima:
رفتن تو مرگه منه دستای تو تو دستمه نگو که باید جدا شیم نبود تو نبودمه بدون تو کم میارم تاپای جون دوست دارم اگه تو از من جدا شی امید موندن ندارم... مدرسان شریف
|
|
1392/06/22 08:06:42
ابراهیم تاتلس: سن من چوخ سویوروم سن من.... جونول:دیدم دیدم دیدم سنسیزلره دیدم ای..... درود بر هیتلر
|
|
1392/06/22 11:28:14
مهدی کبریا : زدیم رکورد تو چهارمین جنگو با این تیم بکل هنگو یعنی قرمز بد رنگو
00
--- |
|
1392/06/22 13:26:41
سامی بیگی..هماهنگ(hmg)
دلت با من هماهنگه نگاه تو تو چشمامه تنت با من میرقصه همون حسی که میخوامه تو این دنیا مثل شب باش جز آغوشت پناهی نیست با این حالی که من دارم جز اینجا دیگه جایی نیست من اینجاها با تو میمونم همیجنا که هوا خوبه نفس تو سینه میگیره دلم واسه تو میکوبه من یه دیوونم وقتشه عاقل شم تا ته خوبی حق بده عاشق شم عمرمو گشتم تا که تو پیدا شی هیچی نمیفهم فقط میخوام باشی من ک همون ساغرم
|
|
1392/06/22 13:36:22
سر صبحه و تازه از خواب پا میشی
ولی من هنوز بیدارمو تو باعث بانیشی که بیستو چار ساعت به تو فکر بکنم فکره اینکه نباشی بکی تکیه کنم؟ ولی توچی؟موهات خیسه زیر دوشی فکره اینی شب دوره همی چی بپوشی یا چک میکنی زنگ زده کی به گوشیت با کدوم تیک بزنی با یکی دیگه جور شی توچشام زل بزن بیا ببین بغضو تا حالا اینطوری دیده بودی منه تقصو تا حالا دیده بودی که اینقد داغون بشم با صدتا قرصو دری وری آروم بشم و همین چیزاس که یهو باعث میشه که من به ده نو خلاف دیگه آلوده شم دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم خب منم دیگه عینه تو بدم دروغ میگفتی دوسم داشتی منم تصمیم گرفتم دل به تو ندم بگو بینم تو هم میکنی گاهی یادم یا که الان اینقدر درو ورت داری آدم که فازه فابریکی.نه..اضافه کارنو پایه یه عشقو حالو مهمونی شادیاتن بگو بینم باهاشون هستی خودی
این مطلب در 1392/06/22 13:36:22 نوشته شده است و در 1392/06/22 13:37:50 ویرایش شده است .
rojin shah
خب دیگه خنده بسه : |
|
1392/06/22 13:40:48
ترانه هامو گوش بده وقتی که بارون می زنه
وقتی که اشک آدما معنی فریاد منه ترانه هامو گوش بده وقتی دلت پر از غمه وقتی تو سفرت شب و روز یه چیزی مثل نون کمه با من بخون از مادری که توی درد هاش سوخته بود از اون جونی که واسه نون شبش کلیه شو فروخته بود از پدری بخون که صد هیچ باخته بود به سرنوشت از بچه ای که گشنه بود ولی مشق بابا نون داد می نوشت در آטּ ـســـــوـے نآکـــــامـے ـها خُدایے ـستـ کهـ داشتَنَشـ جُبراטּ ـهَمه نَداشتهـ ـهـآست
|
|
1392/06/22 14:08:34
زیر صفر:پلاک فرد
هم دممو رفیق درد و دلای شب و مو بعدش رفتشو زد بهم یه پلاک فرد چرا رفتی مگه رضا ازت گلایه کرد یادت هست که میگفتی که به دردات بخند حالا چیه که میخندی به حرفای دلم یادت رفت که قرارامون زیر پاموند و عکسای یادگاری که پیشت جا موند نه بگزریم از اینیکه کی مغصره بعد تو هم یاد خدا واسه من مسکنه پس بزار برو خاطراتو ببند با خودت این رابطمون بهتر که بهم بحخوره حتی با اینکه الان خیلی دورو ازت ولی دیگه با این حرفات گولم نزن اخه حرفات دروغه واسم باورش سخته فکر نکن رضا بدونی تو اخر خطه تو این زندون تنهایی به هر سو هر کجا باشم زین باور دلم شاده که گاهی می کنی ادم ولی من سخت در خوابم تو هم یک لحظه در یابم تو این شب های تنهایی بدون تو .......چه بی تابم . . . تو بازی عشقمون من باختم بازم ممنونم تو اون دنیاییی که با غم ساختی باسم گفتی میتونی که تا تش باشی با من اره گفتی دوسم داری اما با شک کمکم خاطاتمونم داره محو میشه خو چون راهی نزاشتی واسه برگشتن پیشت چرا واسه رفتن اینقدر وقت کشی کردی تو رفنتی و واسه من شد خوشی طاطیل نه واقعا حق داشتی کاشکی این عشق لعنتی نبود معاش این که بیای دلو ببندی و بعد بری شکستن دلمو میزارم پای سنگ دلیت چرا bikhodi
|
|
1392/06/22 14:19:21
دارم یاس گوش میدم میگه پدرت قطعا مرده
آهنگ قبلی هم میگفت دنیا هم واسه ما آدم شده
این مطلب در 1392/06/22 14:19:21 نوشته شده است و در 1392/06/22 14:19:50 ویرایش شده است .
کاراکتر باقیمانده: 120
this is it |
منوی کاربری
|
||