الان دارم نوحه میخونم
چون تو سرور 11 با 1کی کل کل کردم از چند جا ریختن سرم
چون تو سرور 11 با 1کی کل کل کردم از چند جا ریختن سرم
.....
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/12/02 20:29:16
الان دارم نوحه میخونم
چون تو سرور 11 با 1کی کل کل کردم از چند جا ریختن سرم .....
|
|
1391/12/02 21:34:37
دوستت دارم
من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره این همه بیخالی داره حرصمو در میاره تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم باشم نباشم بمونم یا نمونم میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نذاری آخه دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت یه موجود اضافی توی اکثر خاطراتت میبینی دارم میمیرمو هیچ کاری باهام نداری تو با غرور بیجات داری حرصمو در میاری حرصمو در میاری من توی زندگیتم ولی دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت یه موجود اضافی توی اکثر خاطراتت من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره این همه بیخالی داره حرصمو در میاره تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم باشم نباشم بمونم یا نمونم میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نذاری آخه دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره آیدی ریدکال
5709108 دوستان انجمنی |
|
1391/12/02 21:39:19
روزای سخت نبودن با تو
خلا امیدو تجربه کردم داغ دلم که بی تو تازه میشد هم نفسم شد سایه ی سردم تو رو میدیدم از اونور ابرا که میخوای سر سری از من رد شی آسمونو بی تو خط خطی کردم چجوری میتونی انقد بد شی سکوت قلبتو بشکنو برگرد نذار این فاصله بیشتر از این شه نمیخوام مثل گذشته که رفتی دوباره آخر قصه همین شه روزای سخت نبودن با تو دور نبودنتو خط کشیدم تازه میفهمم اشتباهم این بود چهره ی عشقمو غلط کشیدم عشق تو دارو ندار دلم بود اومدی دارو ندارمو بردی بیا سکوت قلبت رو بشکنو برگرد که هنوزم تو دل من نمردی که هنوزم تو دل من نمردی سکوته قلبتو بشکنو برگرد نذار این فاصله بیشتر از این شه نمیخوام مثل گذشته که رفتی دوباره آخره قصه همین شه آیدی ریدکال
5709108 دوستان انجمنی |
|
1391/12/02 22:11:47
وقتی از من خیلی دلت دوره میمیرم
یه روز نبینمت بد جوری دلشوره میگیرم نگو برو نه نه نه نه نمیرم بزار یه بارم شده قلبتو من بگیرم باتو که هستم زبونم میگیره نمیفهمم که آخه واسه چی میره نمیدونم آخه دیگه این کارا چیه وقتی دلم واست می می میمیره وای عاشقم کردی و ای وای کاش ولم نمیکردی و نمیرفتی آخ. چقدر بدی کاش پشت پا نمیزدی پشت خطیت پشت خط نیست اخه اصلا کشته مردت نیست بکن عشقو تجویز یه دفش که بد نیست چقدر عوض شده نه این عشق من نیست . . . چرا چشمام بسته نمیشه از دیدنت خسته نمیشه قول داده بودمو آخرین سریشه ولی باور کن نه نمیشه بگو بمیر میگم باشه آخه خیلی هستم عاشق قلبم میخواد که واست فدا شه بدو بگو بمیر میگم باشه بدون تو گریم میاد نفس یه چشم بمون با منو تو بزار نفس بکشم خیلی بدم بمونو بزار خوب بشم بازم میگی برو بمیر عشقم رو چشم وای عاشقم کردی و ای وای کاش ولم نمیکردی و نمیرفتی آخ چقدر بدی کاش پشت پا نمیزدی پشت خطیت پشت خط نیست اخه اصلا کشته مردت نیست بکن عشقو تجویز یه دفش که بد نیست چقدر عوض شده نه این عشق من نیست وای عاشقم کردی و ای وای کاش ولم نمیکردیو پشت خط نیست پشت خط نیست کاش پشت پا نمیزدی. پشت خطیت پشت خط نیست اخه اصلا کشته مردت نیست بکن عشقو تجویز یه دفش که بد نیست چقدر عوض شده نه این عشق من نیست آیدی ریدکال
5709108 دوستان انجمنی |
|
1391/12/03 00:00:18
من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم
الکی بگم جدا شیم تو بگی که نمیتونم برای زببا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن.
عمر کوتاه نیست ما کوتاهی میکنیم. |
|
1391/12/03 00:30:30
منم خیلی اهنگه که گوش دادم این چنند وقته خوباشون : علی صادقی {مشکی رنگ عشقه } حسین توهی {قول بده } حمیرا {عالم عشق} اهنگ ادم فروش فکر کنم از شادمهر عقیلی باشه وووووووووووووووووووووووووووووو همه اونا یه طره این یه طرف بـــــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــدری خواننده وزان کلا اهنگ های وزان خیلی قشنگه بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد. |
|
1391/12/03 13:55:02
تو اوج عشق و احساس ....
از ارمیا تازه دانلود کردم.دیشب خوندش. بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1391/12/03 14:11:49
مجید هم خوب خوند که ابادانی هست من طرف دار اون هستم الان می خوام برم دانلود کنم یه سوال فیلتر نبود بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد. |
|
1391/12/03 18:33:44
اینجا تهرانه/ یعنی شهری که/ هرچی توش میبینی باعث تحریکه/
|
|
1391/12/17 13:56:59
تکست آهنگ جدید یاس
============================ اینترو: من میخونم و سکوتم رو دار میزنم // من میمونم و صعودم رو جار میزنم بال میزنم.... ورس 1: میدونم که تو هم توی قلبت عقده های داری // عقده هایی که اومدن از نقطه های تاریکــــــ تو مثل من دلت سوخت از نقره های داغی // که هکـــــ کرده اسم ما رو نخبه های یاغی الان 12 شبه ، از صبحه پای کاریم // بازم رو به رو شدیم با سفره های خالی این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی // تو هم پری از این همه حفره های مادی خیابونا پر از مشتی کاسب پست // پر از آدمای محتاج کاسب درس پر از آدمای خردمند و تحصیل کرده // که زندگی انزوا رو بهش تحمیل کرده پر از آدمای سخت کوش کارگر // که کاغذ فردای روشن رو پاره کرد پر کسی که دنبال پول کلی گشت // آخرم رسید به فروش کلیش پر از اونا که سالها خوندن درسهای بدل // نا امید گذشتن از مرز های وطن پر از بقضی که نترکید و اشکــــــ نشد // پر از استعداد هایی که کشف نشد پر از اون کسایی که از خودی فریب خوردن // بعد یه گوشه تکـــــ و تنها و غریب مردن پر از ، پر از من تو غصه های درد // بگو تو این لحظه از چی باید استفاده کرد؟ کروس: از "فریاد" ؛ همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم من میمونم و صعودم رو جار میزنم // و بال میزنم به اوج قصه هام میپرم از این به بعد حرفــــــ دلم رو "فریاد" میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم من میمونم و صعودم رو جار میزنم // و بال میزنم به اوج قصه هام میپرم ورس 2: پای حرفــــــ من بشین بگم چه زجه ها کشیدم // نسل ما چی دیدن قطره اشکــــــ ما چکیدن مردمان بی غم ، درد ما رو دیدن // بی رحمتر شدن بد به حال میهن چه باید کرد؟ از کی شکایت کرد؟ // از این سرنوشت بد که منو شکارم کرد؟ نه تقصیر از منه که بهش اجازه دادم // فکر میکردم یکی میاد واسه نجات آدم غافل از این که قلبها پر از ترکشه // که باعث اینه چشمای تو تر بشه غافل از این که هر کسی گرفتار دردشه // امیدوارم هرکی گره داره حل بشه وقتی میبینی قیمت ها با قدمهای هجومی // پیش میرن به سمت رقمهای نجومی تو مجبوری که به سقودت پا بدی // چون که تو هنوزم اسیر حقوق ثابتی یعنی تنها چیزی که سمت تو سرازیره درده // که تمام وجود تو رو سراسیمه کرده بهم بگو تو این مسیر آیا چراغی میتونه که این راه رو روشن کنه؟ // پس چه راهی میمونه؟ کروس: فقط "فریاد" ؛ همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم من میمونم و صعودم رو جار میزنم // و بال میزنم به اوج قصه هام میپرم بریج: بیا و با من دلو به دریا بزن // حرفــــــ دلتو "فریاد" بزن تو این تباهی تو این سیاهی عین گرمای تن ( ×2 ) کروس: فقط "فریاد" ؛ همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم من میمونم و صعودم رو جار میزنم // و بال میزنم به اوج قصه هام میپرم از این به بعد حرفــــــ دلم رو "فریاد" میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم من میمونم و صعودم رو جار میزنم // و بال میزنم به اوج قصه هام میپرم آوترو: صدامو داری؟ هر لحظه یه شروع تازست // هر شروع یه تولد دوبارست "فریاد" ... « یاس » ... "فریاس" ... "فریاس" ... |
منوی کاربری
|
||