زدبازی .
زاخار تور بینمون که نیست وقتی مثه توپه تنیس میپریم از پاریس ونیز خرج اضافه میشه یه ریز . . .
زاخار تور بینمون که نیست وقتی مثه توپه تنیس میپریم از پاریس ونیز خرج اضافه میشه یه ریز . . .
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/12/01 16:45:55
زدبازی .
زاخار تور بینمون که نیست وقتی مثه توپه تنیس میپریم از پاریس ونیز خرج اضافه میشه یه ریز . . . |
|
1391/12/01 16:54:54
آهنگم از قاف و فدایی چون منفی 18 هست نمی نویسم
....
|
|
1391/12/01 17:03:44
الان رفت سر آهنگ پیشرو که میگه
شنیدم جدیدا چارتا .... شمرونی... هولایه مهمونی...حرف زدن از تهرون جووون...میام خاستگاریتون بدونه مهمون.... واسه من چایی دارچین بیارین تویه فنجون جوووون منو توییو یارت تو رپ 85 جوری آیدم سامانتون رفــــــــــت ایندفه جوری میام ک بشه حالتون بد ... پاهاتون ایران برسه میشه خوابتون تلخ... خیالتون جمع یه لشکر میکشم شمرون پیداتون میکنم لشکریکه نکشیده نمرود فک بکنین جن بود شایدمسفر کنم بخورین امروز عو فرار کنین فیسبوک و از خونتون بدونه بادیگارد نرین بیرون این وضعیته لنده بهتره نرین ایرون چون ایرون ماله منو رپ کنایه توشه نه... نواسه شما چک خورایه جوجه ....
|
|
1391/12/01 21:32:13
د ر دد دد دد در ر دد ددد د ردد دد ردد
(آکروپولیس یانی) پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن |
|
1391/12/01 21:41:36
چه باحال بعضی جاهاش سانسور کردی ایول |
|
1391/12/02 00:42:59
به عشقه عشق تو زنده ام و عشق تو واسم همه چیزم و نبودنت واسم مرگه..
خیلی وقت است که برای پریدن در آسمانت هوایی شده ام!!!!
|
|
1391/12/02 12:44:17
دختری دیگه با این آهنگاتون یه چند تا رپ گوش بدید حساب کار دستتون بیاد هر کی موافته لایک کنه ....
|
|
1391/12/02 12:50:08
رپ فارسی حکومته منم رهبر
شماهم میگید که شاخید فقط در حرف منو که اینجا می بینی هستم برتر از تو و اون یکیتونم آره سر تر اینجا اگه خیابونه منم شهردار اگه شما سربازین منم سردار صدامو گوش بده نه...نه..نداره اشکال من از تو خیلی سر ترم نکنی انکار تو به من نمی رسی نه...نکنی اصرار تو بازی باختی به من تو صد و چهل بار! حالا...حالا همه دافا بیاین جمع شید دورم من پادشاهمو مثه جمشید شدم من می شمارم تک تک دافیا شما عضو بسیجین و من مافیا تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/12/02 19:18:30
قاف وفدایی
تقلی پر دوز و دغلی باشه اصلاً بلدی استادی از نوع اسدی به خودی می زنی تیزی رَم میدی بغلی عوضی دم از مردونگی نزن سنگینه سرفه ت می گیره همش حرفی پس کو عمل ؟ رو رپم می ک*نمش ۶ماهه میاد کودکم نتیجه پیشکشت ندیده مم دیدم من مرگ آرزومه از اینکه نَمیرم میترسم پس پنچرت می کنم قالپاقاتم غنیمت جنگی می کشم رو دوشم مثل جراح مغز بازت می کنم گلوبولات می پاچه رو روپوشم حتی اگه نر باشی شیرتو می دوشم ملتفتی ؟ نه نیستی زوده برات حریف شی عام پولو می خوان ما خاصیم می خوای مریض شی ؟ هه هه علف چیه چاقال می لرزه صدات بزن هویج لیس حداقل ببینه چشات شک داشت ؟ ما رو شنید و رد داد هر بار ما رو شنید رد داد دید طاقت فرساست اومد با فک رو فرش از کمر شکست عین هشتاد مشک آن است که خود ببوید حالا بدخواهان تا صبح ک* بگویند بتون گفته بودم اونایی که احیاناً شک دارن به ت*ممونن ....
|
|
1391/12/02 19:21:05
ای کاش دستای ما تو دستای هم بود/دنیارو میگرفتیم طی چند روز/
کسی با نقاب سیاه دیگه دنبالت نبود امشب/دل من گرفته بدجور اومده خم رو ابروم/ inera@att.net |
منوی کاربری
|
||