تو ی زمانی بزارین ک ما هم ک دانش آموزیم بتونیم بازی کنیم ..... بنظر من تو تابستون عالیه
ســــــــــــــــــــکـــــوت بهترین جواب برا بعضــــــــــیاســـــــــــــــت
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/11/03 12:38:39
تو ی زمانی بزارین ک ما هم ک دانش آموزیم بتونیم بازی کنیم ..... بنظر من تو تابستون عالیه
ســــــــــــــــــــکـــــوت بهترین جواب برا بعضــــــــــیاســـــــــــــــت
|
|
1392/11/03 12:43:13
اره چون تو تابستون راحت تره ازادیم ؟!
|
|
1392/11/03 12:44:31
فکر میکنم 300 تا بیش تر بشه
|
|
1392/11/03 12:45:21
بی خودی مجوی که اخرش خاک است
|
|
1392/11/03 12:47:43
جان؟
این کاری که شما کردین اسپم نام دارد و من متوجه منظورتون نشدم
این مطلب در 1392/11/03 12:47:43 نوشته شده است و در 1392/11/03 12:48:10 ویرایش شده است .
|
|
1392/11/03 12:48:20
باسلام خدمت انجمن بازی انلاین عصر پادشاهان
اگر از عرایض بنده ناراحت نمیشوید می خواهم کمی رک باشم البته عذر میخواهم بهتراست نامش را عصر چپاول گری بگذارید . سوال من اینجاست که چرا تا قبل از پایان بازی شروع دیگری را آغاز میکنید ! الان تقریب به چند بازی در حال اجرا است و هنوز به اتمام نرسیده ! و نامشان را سرور قرار دادید. حد اقل جایزهایی بگزارید برای کسانی که در هفته یا در یک ماه به عنوان بهترین انتخاب میشوند . و حتما جایزه نقدا باشد نه جایزه های مجازی . این همه درآمد از خرید کاربران برای سکه انجام میدهند را دارید . با کما تشکر ghasem. maleki |
|
1392/11/03 12:49:20
سلام منم میگم همون تابستون بهتره
کوچیک شما.آرمان |
|
1392/11/03 12:53:02
چند سرور همزمان ب منظور اینه که کسانی نتونسته اند تو سرورای که ثبت نام تموم شده ثبت نام کنند و بتونند بازی کنند اگه دقت کرده باشین تقریبا همیشه حداقل یک سرور باز برای ثبت نام وجود داره و اونم که گفتید عصر چپول گری این یک نوع کسب درامد شما سکه میخری کلید طلا میبری بعد پولت بر میگرد ه شاید کلا برنگرده اما حداقل قسمتی از اون برمیگرده و در هر صورت خداییش من از اولش هیچ نامردی و کلاه برداری از سوی مدیران سایت ندیدم ............
این مطلب در 1392/11/03 12:53:02 نوشته شده است و در 1392/11/03 12:54:28 ویرایش شده است .
|
1392/11/03 13:14:14
ضمن اینکه نظرتون قابل احترامه ولی دوست عزیز فکر میکنم جای مناسبی برای ثبت این پست انتخاب نکردین !!! ضمن اینکه رک بودن خوبه، ولی بهتره که به جنبه های دیگه مطلبتون هم توجه کنید ... احتمالا تا حالا بازی های آنلاین انجام ندادین و نمیدونید که افراد با توجه به سلایق مختلفی که دارند در سرورهای مختلفی ثبت نام میکنند. مثلا بر اساس زمان و یا مدل سرور که مدت زمان سرور رو مشخص میکنه و ... جوایز رو هم که ما بصورت نقدی داریم میدیم و به حساب دوستانیکه شرایطش رو کسب کردن و کتیبه، کلید طلا و ... رو تصاحب کردن واریز میشه . این رو هم میتونی با قهرمانان سرورهای مختلف در میون بزاری و مطمئن شی حتی چند تا از قهرمانان این مبالغ رو به موسسه محک اهدا کردند که هم باعث افتخار خودشون شدند و هم تیم عصرپادشاهان .. . . پس حتما دلایل منطقی پشت این قضیه وجود داره. لطفا در مورد نوشتن انتقادات سازنده تون قبلش با چند نفری مشورت کنید یا بصورت خصوصی پیام بزنید به مدیران انجمن. موفق باشید نکته : ضمن تشکر از دوستانی که جوابهایی رو دادن، این قضیه رو اینجا پاسخ ندن چون موضوع از مسیر اصلی خودش خارج میشه. با تشکر احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1392/11/03 13:17:37
دوست عزیز این بازی به این روشه که امکان داره تو بازی فارم بشی و شروعت بد باشه وقتی سرور جدید راه بیوفته میتونی دوباره شروع کنی و عقب نمونی یا اینکه نوع پوسته یا نوع سرور برات مهم باشه مثلا سرور Xکلاسیک سرورY اکسپرسه تو دوست داری بازی سریع تموم شه پس اکپرسو انتخاب میکنی خب عزیز من عصر پادشاهان ه مغازه نیست میدونی روزانه چقد پهنای باند داره؟؟ خب هزینشو باید از یه جایی در بیارن؟؟ ولی تو برای ثبت نام پولی مصرف نمیکنی یعنی بازی رایگان OK?? hlhlpsk
هستم اکانتمو مسدود کردن اما واسه ما افت داره نتونیم بیایم انجمن |
منوی کاربری
|
||