باسلام و خسته نباشید به نظر من اگه تابستون باشه خیلی بهتره چون اول فروردین همه میخونن برا امتحانات
ﺍﮐﺜﺮ ﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ !!!
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/11/03 10:29:15
باسلام و خسته نباشید به نظر من اگه تابستون باشه خیلی بهتره چون اول فروردین همه میخونن برا امتحانات
ﺍﮐﺜﺮ ﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ !!!
|
|
1392/11/03 10:33:11
یه سوال
سکه هم محدودیت داره؟ اینجا همه دارن با پولشون بازی میکنن . ینی دیگه بازی نیس. خریدن جایزه هاست اگه میخواین مشخص شه کی واقعا بازی بلده باید سکه هارو محدود کنین دوراتو بزن.... خوب که سرت گیج رفت میوفتی جلو پای خودم....!
|
|
1392/11/03 10:34:45
نـــــــــــــــــــــــــــــــــه پس ما چــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانشجوهارو حذف نکنین اقلا از ترم 8 به بالاهارو نگه دارین دوراتو بزن.... خوب که سرت گیج رفت میوفتی جلو پای خودم....!
|
|
1392/11/03 10:38:54
با سلام
بنظرم اصلا این بازی در حد معمولی هم نیست چه برسه به سرور قهرمانان. همونطور که دوستان اشاره کردن بیشتر مولتی بازی میکنن و بخاطر باگ و نقص هایی که تو بازی هست همه بازیکن شدن هنوز طرف بلد نیست ده دفاعی کدومه هجومی کدومه اونوقت جزو نفرات اول بازیه. تسخیر و ......... هم نداره بازی همه فارم های بزرگ با خیال راحت بازی میکنن. شما اگه میخوایین سرور قهرمانان بزارین اول سرور معمولی رو درست برگزار کنین بعدا فکر سرور قهرمانان باشین. آقایان محترم پشتیبانی فکر کنم کلی نقص در مورد بازیتون قبلا بهتون اعلام کردیم و دلایلش رو گفتیم که این بازی چرا مال فارمهاس و بازیکنای حرفه ای براشون وقت تلف کنی هست. شما یک دور بازی * رو بازی کنین اونوقت دستتون میاد که بازی استراتژیک چه جوری باید باشه این رو همه بازیکنان * میدونن و بخاطر همینه که در تمام دنیا سرور داره. رکورداش چون بصورت جهانی ثبت میشه در تمام کشورها اجازه هیچ گونه بازی مولتی رو نمیدن (جالبه بدونین که تا جایی که یادمه آخرین بار رکورد 5 هفته مدال پیشرفت پشت سر هم توی سرور 5 کلاسیک دور اول توسط یه بازیکن ایرانی زده شد که اکانت متوسط هم داشت و توسط سرور جهانی تائید شد ) و بازیکنای حرفه ای توی سرور دات کام که جهانی هست هم میان بازی میکنن. اینجا بازی واقعا خاله بازیه برنده هاش بی دردسر برنده میشن چون بازی اینجوری طراحی شده. گنجینه ها فقط نزدیک ده های افراد خاص هست یکی 10 تا کلید داره 1000 نفر هیچی ندارن این یعنی 10 تا کلید رو نزدیک ده اون گذاشتن و بخاطر محدودیت فاصله کسی نمیتونه بزنه پس اون طرف با خیال راحت میزنه ازش هم نمیشه دزدید چون معلوم نیست توی کدوم شهرش هست و سریع هم آرشیو میشه اینجوری به نوعی برنده ها از قبل مشخص هستن. من توصیه میکنم اگه میخواین بازیکنای حرفه ای بیان تو این بازی، بازی رو درست کنین. این بازی به این شکل اصلا جذابیتی نداره اسمش بازی استراتژیه ولی کدوم استراتژی رو بکار بردن تو این بازی کدوم پلن رو ریختن؟ اصلا چی وجود داره که پلن بریزن؟ کدوم اتحادی پلنر داره؟ کدوم اتحادی روی اصول شکل می گیره؟ همش بخاطر اینه که بازی از اساس مشکل داره. بنظرم اول این مشکل رو حل کنین و حیفه براش زحمت کشیدین و این همه وقت میزارین بچه ها الکی بازی کنن. توی یک سرور کلاسیک * یه پلنر داشتیم که بازیکن گنده ای هم نبود ولی حرفه ای بود توی یک سال بازی که همش هم جنگ بود نه مثل این بازی که برو 3 روز بیا منابع جمع بشه نیرو بساز و جمعیت بالا ببر، هیچ کسی نتونست بزندش با این همه حمله ای که شب و روز بهش زدن اونم در حالی که عملا میگفتن میزنیمت و براش برنامه میچیدن و حمله میزدن. عنوان جنجالی ترین بازیکن رو توی رای گیری تالار همه بازیکنای حرفه ای اون سرور توی اتحاد های مختلف به اون دادن. چرا چون بازی استراتژی داشت و فقط پلن بود بچه ها از 3 4 ماه قبل تمام بازیکنا و بازی رو رصد میکنن بخاطر برنده شدن ولی اینجا شانسیه. همه بازیکنا یه طرف این جک و جونورا یه طرف ازشون بگیر و برنده شو. هیچ پلنی هم نمیخواد 3 روزه هم برنده میشی. بنظر من اول بازی رو اصلاح کنین یک سرور واقعی بازی کنن اونوقت ببینیم اینا که ادعاشونه و مثلا برنده شدن تو این بازی ها بازم میتونن بازی کنن یا فارم میشن. تسخیر شهرا باسته است یعتی فارمهای بزرگ با خیال راحت بازی کنین چون شهرتون رو ازتون نمیگیرن فرقی نمیکنه نیرو داشته باشین یا نه فقط جمعیت ببرین بالا بهتون قول میدم بیشتر شهرای این بازیکنای بزرگ اصلا نیرو نداره و فقط با مهاجر نیرو میسازن و گنده میشن در حالی که بازیکنای حرفه ای با مهاجر شهر نمیسازه و بیشتر تسخیر میکنه و نیرو میسازه و حوصله بر هست که شهر با مهاجر بسازی و بزرگش کنی تا حالا کی بهت منبع و نیرو بده و بتونی بسازی. جالبترین چیز هم اینکه که شهرای خودشون رو غارت میکنن تا نیرو بسازن و این آخر فارمی هست یعنی طرف اینقدر خیالش راحته که عوض دفاعی ساختن و غارت شهر خودش رو غارت میکنه چون میدونه نه حمله ای بهش میشه نه آخر بازی درست و حسابی هست و نه چیز دیگه. چون تا حالا ندیدن که وقتی دفاع پیدا نمیشه آخر بازی وقتی بهت حمله میزنن و مجبوری بدون دفاع بازی کنی حتی دفاعیهای خودت هم در اختیارت نیست و برا بازی دادی به اتحاد اونوقت دفاع حکم طلا پیدا میکنه اونوقت بازیکن حرفه ای معلوم میشه و بدون دفاع از پس حملات بر میاد. و ...
این مطلب در 1392/11/03 10:38:54 نوشته شده است و در 1392/11/03 11:14:25 ویرایش شده است .
|
|
1392/11/03 10:46:45
به نظرم تیر باشه بهتره ، ملت بیکارن ، البته قهرمانان باید بدون مشکل گندم سرور 17 باشه
|
|
1392/11/03 11:00:21
تیر بهتره همه اکثرا بیکارن
|
|
1392/11/03 11:40:11
تیر خیلی خوبه چون هم قهرمان های سرور میتونن بازی کنن و هم مدرسه نیست.
شنیدین که میگن تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم؟=تو عصر پادشاهان میگن تا سرباز داری رفیقتم عاشق شهر تیپتم
|
|
1392/11/03 11:46:14
تابستون بهترین موقع برای سرور قهرمانان
چون بهتر میشه رو بازی تمرکز داشت و هیجان بیشتر میشه آگه بشه ما هم از لحظه لحظه سرور اطلاع داشته باشیم که خیلی عالی میشه |
|
1392/11/03 11:49:31
تیر
00
--- |
|
1392/11/03 12:00:33
|
منوی کاربری
|
||