سلام خدمت دوستان عزیز و تیم عصر پادشاهان
ممنون از اینکه عصر پادشاهان به نظرات بازیکنهای خودش توجه کرده و این نظر سنجی رو برگزار کرده.اما فکر میکنم جواب این نظر
سنجی از ۲سال پیش هم مشخص بود چرا که خود تیم محترم عصر پادشاهان هم مستحضر هستند که بیش از ۸۰ درصد از بازیکنهای این
بازی محصل و زیر ۱۸ سال سنّ دارند و کاملا مشخص و واضح بود که همه تمایل دارند که در تابستان برگزار شه.فکر میکنم اگه در
زمینههای دیگه نظر سنجی میشد و نظرات بازیکنها خواسته میشد بهتر بود و بازده بیشتری در پیشرفت بازی و راضی کردن بازیکنها
داشت.مثل چگونگی
شرایط شرکت در سرور قهرمان که چه کسانی میتونن شرکت کنند یا وضعیت سرور(پوست گرافیکی و نوع
کلاسیک یا اکسپرس) و حتی جایزه این سرور
فکر میکنم این سرور باید بیشتر
جنبه تبلیغاتی برای عصر پادشاهان داشته باشه تا
جنبه کسب در آمد.. تا با برگزاری هرچه
بهتره این سرور انگیزهای برای بازیکنها در آینده بشه که واجد شرایط برای شرکت در سرور قهرمانان آینده بشوند و به همین شکل بر تعداد
بازیکنهای عصر پادشاهان افزوده شه
تشکر بابت فرصتی که داده شد برای ثبت نظر
این مطلب در 1392/11/02 14:17:36 نوشته شده است و در 1392/11/02 14:25:01 ویرایش شده است .
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
سلام خدمت دوستان عزیز و تیم عصر پادشاهان
ممنون از اینکه عصر پادشاهان به نظرات بازیکنهای خودش توجه کرده و این نظر سنجی رو برگزار کرده.اما فکر میکنم جواب این نظر
سنجی از ۲سال پیش هم مشخص بود چرا که خود تیم محترم عصر پادشاهان هم مستحضر هستند که بیش از ۸۰ درصد از بازیکنهای این
بازی محصل و زیر ۱۸ سال سنّ دارند و کاملا مشخص و واضح بود که همه تمایل دارند که در تابستان برگزار شه.فکر میکنم اگه در
زمینههای دیگه نظر سنجی میشد و نظرات بازیکنها خواسته میشد بهتر بود و بازده بیشتری در پیشرفت بازی و راضی کردن بازیکنها
داشت.مثل چگونگی [b]شرایط شرکت در سرور قهرمان که چه کسانی میتونن شرکت کنند یا وضعیت سرور(پوست گرافیکی و نوع
کلاسیک یا اکسپرس) و حتی جایزه این سرور[/b]
فکر میکنم این سرور باید بیشتر [b]جنبه تبلیغاتی[/b] برای عصر پادشاهان داشته باشه تا [b]جنبه کسب در آمد.[/b]. تا با برگزاری هرچه
بهتره این سرور انگیزهای برای بازیکنها در آینده بشه که واجد شرایط برای شرکت در سرور قهرمانان آینده بشوند و به همین شکل بر تعداد
بازیکنهای عصر پادشاهان افزوده شه
تشکر بابت فرصتی که داده شد برای ثبت نظر