بچه ها این که چیزی نیست.
10سال دیگه میگیم بادته تو انجمن اسپم می دادیم؟
بیاین ایمیل ها مونو بهم بدیم تا همیشه در ارتباط باشیم
nimris81@gmail.com
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]بچه ها این که چیزی نیست.
10سال دیگه میگیم بادته تو انجمن اسپم می دادیم؟
بیاین ایمیل ها مونو بهم بدیم تا همیشه در ارتباط باشیم:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
nimris81@gmail.com[/div][/quote]
:|:cry::cry::cry::cry:
خب برای خودت بساز
راستی از یک جنبه باید گفت خوش به حالت چون ایمیل نداری این همه پیام های تبلیغاتی مسخره دریافت نمیکنی من که هر هفته به ایمیلم سر میزنم +99 تا پیام توشه با اینکه حذفشون میکنم
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوش به حالتون ایمیل دارین
من ندارم :shock:[/div][/quote]
خب برای خودت بساز
راستی از یک جنبه باید گفت خوش به حالت چون ایمیل نداری این همه پیام های تبلیغاتی مسخره دریافت نمیکنی من که هر هفته به ایمیلم سر میزنم +99 تا پیام توشه با اینکه حذفشون میکنم;)
دوستان گلم امروز کلاس زبان دارم باید دستورالعمل یک نوع غذا رو به انگلیسی بنویسم شما چه غذایی پیشنهاد میکنید درموردش بنویسم؟
قورمه سبزی!
عزیز یکم آسون تر باشه من نمیدونم قورمه سبزی با چی درست میشه
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]دوستان گلم امروز کلاس زبان دارم باید دستورالعمل یک نوع غذا رو به انگلیسی بنویسم شما چه غذایی پیشنهاد میکنید درموردش بنویسم؟:D[/div][/quote]
قورمه سبزی![/div][/quote]
عزیز یکم آسون تر باشه من نمیدونم قورمه سبزی با چی درست میشه:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.