بلعه
ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/23 18:45:27
بلعه
ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید |
|
1392/10/23 18:48:13
این شعر در سال 83 توی یکی از وبلاگ های زبان شناسی گذاشته شده اینم لینک http://joojezabanshenas.persianblog.ir/post/33/ شما متن شعر پایین رو قاطی متن شعری که بالای صفحس کردی بینگو مچ گیر بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1392/10/23 18:50:38
دروغ بده،نچ نچ نچ ببین چطور استادم مچتو گرفت نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1392/10/23 19:25:46
مای بیبی مای بیبی دوست داریم
00
--- |
|
1392/10/23 22:19:45
اینم دیس ترک به سبک ارمین2AFM
چه تاپیک خوشگلی // چه تکستهایی دارین چه رقیبهای خوبی // چه سوژه ای دارین وقتی مدیر نیست که تکستها رو چک کنه // روزی صد بار سر بزنه یوزرارو بن کنه راستی شنیدم که همتون حالا شاعر شدین // شنیدم به تکستهاتون خیلی خیلی مغرور شدین این تاپیک جدیدتون مبارک باشه // اصلا مگه میشه تکستهای خوبی توش باشه؟ میگن خیلی با هم FNDK خوب خدا رو شکر // ارش اومد و لایک همه رو برد شما که واسه خوابوندن کل من بی امون بودین // ولی تا جایی که یادمه دنبال تکستهای من میدوئیدین بزار بگم حالا که تکستهام شاخه واست ندارین لیاقت گفتین تا تهش هستین ولی دیدین طاقت نیاوردینو زیر تکستهای من همتون کم آوردینو // آبرو هر چی تکست نویسه بردینو |
|
1392/10/23 22:24:45
به سبک زد بازی
OH OH OH یس اییییییییی ایییییییییییییییی جی جی بگو هییییییییییی هیییییی هیییییییییییی ام جی ههههییییییی هیییییی هیییییییی توففففف هیییی توففففففف جی جی نیازی نیست به لایکا نیازی نیست توفففففففف هییییییی توفففففففف ام جی هااااااااااااااااااااااااهاهاها توف هی توف هی توف هیییی ممنون سپاس ممنون سپاس ممنون که توی نظر سنجییییییییی به من میدین رایییییییییییی هیییییییی هیییییییییییییییییییییهی هی هی توف هی توف واقعا ممنون نیازی به این رایا نی من میدونم دوستم داری یسسسسسسسس وری ماچ 0-0 خخخخخخ ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/10/23 22:26:28
تف نخونینا
توف توف تف نه TOOOOOOOOOOOOOF اینه این فوتایی که میخونین به ریتمی که بگم بخونین قشنگ میشه ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/10/23 23:09:41
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1392/10/23 23:23:54
نوحه میخونم
واحد باز اهنگ عذا از همه جا میشنوم / بانگه لبیک ز خون شهدا میشنوم می رسد نغمه ی جان بخش حسینم بر گوش / این صدا از طرف کرببلا می اید عزاداران 00
--- |
|
1392/10/23 23:36:12
مدیر جون بیا مدیر جون بیا
ما رو بن نکن ما رو بن نکن حالا رپ دیگه بزن قید اسپم دادنو اخرش بن میشی حالا واسه ی چی واسه ی یه اسپم تو یه پست الکی پس مدیرم بن میکنه الکی 00
--- |
منوی کاربری
|
||