بزودی اثری بهتری میزنم ایندفه با صدایه آرمین 2afm
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/24 13:57:17
بزودی اثری بهتری میزنم ایندفه با صدایه آرمین 2afm
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/10/24 14:02:54
یه آهنگ غم ناک
با صدایه ملایم بخونینا رفتی از پیشم دیگه خسته شدم از زندگــــــــــــــی چی بگم من به تو خسته شدم از زندگــــــــــــــــی رفتی پست سرتو نگاه نکردی حتی 1لحظه منو ندیدی از دوریت چی میکشم یه لحظه لطفا نرو از پیشم خستم از زندگی چزود گرفت جایه منو فدات بشم ای زندگی خستم خسته از دوریت من چی میکشم برگرد پیشم یه لحظه خواهشن برگرد پیــــــــشم شبا با بالشتم دردل میکنم من میگم برمیگردههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/10/24 21:51:02
فک کنم بعد از سنگین و تابستون کوتاهه بیشترین اهنگی گوش کردم o.. هست اولش توف نمیدازه میگه زد ، خاموش کن یه دیقه بیا اینجا سهراب ؟ جانم ، هه ، چی می گی بابا سری شر می کنی شعر می گی ؟ زشته بابا چی می گن مردم ، زنگ بزن خب آدرس بده ببینم چی می گی !! این جا جلو جمع ملو اصا این حرفارو نداریم که وایت وانتو بخور پیرهن آبی تنت کن بعد اهنگ شروع میشه شما اینارو توف شنیدی؟
این مطلب در 1392/10/24 21:51:02 نوشته شده است و در 1392/10/24 21:51:12 ویرایش شده است .
|
|
1392/10/24 23:00:39
به زودی دیسه جدید رو اهنگ شاهین کجکی
با تیکه به دوستان اگه بشه |
|
1392/10/25 19:18:01
فا ریتم رپ بخون
اصرپادشاهان * میشه مردمم پخش. میشن مدیر قاطی میکنه بازی رو هی میبنده مسغره بود نه ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |
|
1392/10/25 19:18:09
همه خوب میدونن اینجا ،یه انجمن خوبه
هزار تا ماجرا هر روز توشه انجمن برا خیلیا اب ونونه یه مدیر داره که همیشه لایک بارونه ... بچه ها ی انجمن،با هم دیگه که آن میشن برای تاپ دادن،سریع دس به کار میشن بعضیا مثل رمو تو خبرا ول میشن بعضیا هم تاپ میدن،لایک نمیگیرن،فش میدن s@gh@r rap
این مطلب در 1392/10/25 19:18:09 نوشته شده است و در 1392/10/26 00:11:48 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1392/10/25 19:51:27
ساغر ببخشید اخه دختر دیگه تو انجمن نبود از اسمه تو استفاده کردم بازم اگه ناراحت میشی عدم بزنم
اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا قصد بی احترامی نداشتم فقط جنبه ی فانه واااااااااای کشته مارو ! وای کشته مارو اون صفحه شخصیتون****وای کشته مارو اون اوتارتون وای کشته مارو این امضاتون شما نسبتی دارید با ارش بینگو وای کشته مارو اون صفحه شخصیتون****وای کشته مارو اون اوتارتون وای کشته مارو این امضاتون مدیر واسه ما دستور صادر نکن چیه مگه به ما نمیاد مهربون بشمیم ؟******با شما صحبت کنیم باحال بشیم فکر و ذهنمون بشه شماره گوشیتو*******شب روز فکر کنیم به پی امی که دادیو از شما سیندرلا بسازیمو بگیم دافمی//این مهدی اون یکی ارش ساغر تو که مثله خواهرمی درد و دل کنیم باهات تو ولنتاین***آی دی داری فیس بوک هم میاین؟! ولی تو که مردونه با این چیزا حال میکنی****میشناسی اخلاق بدمو میدونی از این سوسول بازی دستمال کشی****پایه هم نیستیم و داداش افت رسم داریم نگن ارمان تو نخه ساغر و اینا بوده***نگن دختر میبینه تیز میکنه نخ میده میگن ارمان تو فاز حال و عشق و حاله*******واسش همه چی آزاده تو فقط تز بده //////////////////////////////////////////////////////////////////// وای کشته مارو اون صفحه شخصیتون****وای کشته مارو اون اوتارتون وای کشته مارو این امضاتون وای کشته مارو اون صفحه شخصیتون****وای کشته مارو اون اوتارتون وای کشته مارو این امضاتون مدیر واسه ما دستور صادر نکن ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// که این همه پست بدی تشکر کنی ****رفیق باشی داداش باشی بازم برامون تازه کاری با یکی دیگه دعوا میکنی سر ما خالی میکنی!******شب و روز الاف و صبح تز بازی! ما یه دیس میدیم و قدر صد تای سعدی***اما تو روشن فکری مثل مهد رئیسی واسه خنده خوبن آدمایی مثل تو****آقا اوتار جوکرو دختر بازی (ههه) واست دیس میزارم و بالا پاین برو*********میریم تو فضا حاجی حالی میبریم ///////////////////////////////////////////////////////////////// وای کشته مارو اون صفحه شخصیتون****وای کشته مارو اون اوتارتون وای کشته مارو این امضاتون شما سرت به کار خودت باشه /////////////////////////////////////////////////////// دادا کاربرو بیخال خانم بچسبش******کاربر خانوم باشی این همه متقاضی ایشون تو یاهوشون با ما چت میکنن//یه سایتو مدیر و این همه امکانات /////////////////////////////////////////////////////////// ساغر هر کی به شما پی ام داده کارش حل شده//////منم مشکل دارم تو هم که آخر مشکل حل کنا بزن دکمه اون لایک رو با ریتم این دیس***********ما پنبه سر میبریمو دیس هام میکنه که یه جور به خودت شک کنی********بگی مدیر یه لحظه تاپیکو قفل کن که هر ثانیه بره تعداد لایک ها بالا تر**********الان لحظه بالا 100 لایکیه دختر که تو دیس ما وقت فکر نیستو ***********دیس کینگزاراست همه تو تاپیکو خسته از دیس و تذکر اخطار*****داداش تو کار ما یکی ببخشید نیست و سوژه خندن جماعت سوتی دار و/اینجوری سوژه میکنیم بجه های کینگزارا رو Arman sefo
این مطلب در 1392/10/25 19:51:27 نوشته شده است و در 1392/10/25 20:00:31 ویرایش شده است .
|
|
1392/10/25 20:54:51
جلو منو بگیر تو رو جون اسپمران نزار حرف بزنم تو رو به قرعان
دیگه خستم از این جنگ مداوم بزار منم بگم گور پدر اسپمران منم می زنم تو تیریپ هنری با پست های کم خطر و کمری شاید پست و لایکی گیر بیاد حال کنیم با این جماعت خطری میشم زبون بسته از فریاد میزنم تو کار اوتار و نماد یه کم سخته ولی می ارزه از تاپیک دادن منو برج میلاد تو اسپمری و حرفت قبوله زندگی سخته و مدیر مسئوله آدم میزاد زیر بار اسپم می فهممت گله هات معقول می دونم دستات پینه بسته چشت از تایپ و پاک خسته پسرتم که میگن بن شده هنوز دعا می کنی برای مدیر خوشبخته؟ لایکات میرسه تا آخر ماه؟ اصلا لایک گرفتی تو این ماه؟ چته میزون نیستی پکری اوستا؟! چته چی شده اسپم میدی چرا؟! مهدی خراب بغضتم مرد تو کوهی کم میاره پیش تو درد بخند درست میشه وضع و اوضاع این مدیر دو یه وعده هایی کرد! مهدی اشن چی گده؟! (گیلکی) معنی:مهدی اینا چی میگن؟! دیگه نمی خونم از هیچکس و زدبازی مهدی از تو میخونم مردی مهدی تو بهتر از همه اونایی تو جایی نرفتی که برگردی نه پست میدیو و زیرآب زنی نه اسپم می دونی چی و چونه زنی تاپیک دادن حق مسلمته حق تو اینکه اینجا جون بکنی نه اوتار دو هزاری چش آبی که از اسپم واست بسازن اسکناس نه موزیسین خالطور شادی نه دنبال لایکه وزارت ارشادی نه تو تاپیکا غرقی و نه تو فیسبوک تز دادی تو فقط هستی که رنج ببری که له شی توی جبر انجمنی تو هستی که هستیتو بگیرن شعر بشی یک شعر شعاری من پشت کامپیتور هواتو دارم واست هر روز تاپیک میزارم رفقام هم از اقصی نقاط جهان لایک می کنن و پاش کامنت می زارن! مهدی اشن چی گده(گیلکی) مهدی اشن چی گده مهدی اشن چی گده دوباره آسمان دیل پوره بو/ سیه ابرانه جیر مهدی کوره بو(گیلکی) دوباره دل آسمان پر شد/ مهدی زیر ابرهای سیاه کور شد ارمان کجکی لایک
این مطلب در 1392/10/25 20:54:51 نوشته شده است و در 1392/10/25 20:59:11 ویرایش شده است .
|
|
1392/10/25 22:32:30
وـــــــــای ... دوست دارم
من دوست دارم اره شک نکن شما مـــــــــن واسه خودت دوســــــت دارم عزیزم دله منو بردی خیلی شمـــــــا بت میگم شماره بدی نمیدی خ من چه کنم به پات بی افتم من تو مرام کم نمیـــــارم اگه شک شما پی ام بده به ما بعد کما هرچی بخواین میکنی وای وای وای دوست دارم بابا وای وای وای دوست دارم بابا ینی خودت متوجه نشدی بابا وای وای وای وای آره آره شک نکن باتوام آره آره وای وای تویی که دلمو بردی برات میــــــــمیم وای وای ه چی گفتم باوووووو ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
|
1392/10/26 09:17:03
سکوتم را به باران هدیه کردم/تمام زندگی را گریه کردم
نبودی در فراق شانه هایت/به هر خاکی رسیدم تکیه کردم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوستان من
این مطلب در 1392/10/26 09:17:03 نوشته شده است و در 1392/10/26 09:18:02 ویرایش شده است .
فقط عشق خودت را صدا کن
|
منوی کاربری
|
||