»کـشـیـدـم
ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده
فقــط با صـــدای منـه ....
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده
فقــط با صـــدای منـه ....
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/10/03 13:34:02
»کـشـیـدـم
ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |
|
1392/10/03 13:46:19
وای وای وای / تایپیک من کوش
وای وای وای / میرم از هوشـ تو منو دوس داری/اره مدیر گیرایی داره قلاب بگیر تو طالبی/عجب تایپیک جالبی من تایپیکو دوس دارم/خیلی دوسش دارم کاری از Dj HMG ســروش
|
1392/10/03 13:55:17
لایک لایک لایک
لایک از همه رنگ پستت رو با چی میشوری با شامپو لایک رنگ لایک لایک لایک لایک رنگ aMiR DoD 00
--- |
|
1392/10/03 13:58:39
لایک کن مال بقیه رو ســروش
|
1392/10/03 14:01:19
مدیر جون دوست داریم عاشقتیم / تا ابد دو س ت می د ا رییییییم
00
--- |
|
1392/10/03 14:02:36
به نام خداوند مرد آفرین / که بر حسن صَنعش هزار آفرین
خدایی که از گِل مرا خلق کرد / چنین عاقل و بالغ و نازنین ![]() خدایی که مردی چو من آفرید / و شد نام وی احسن الخالقین پس از آفرینش به من هدیه داد / مکانی درون بهشت برین خدایی که از بس مرا خوب ساخت / ندارم نیازی به لاک، همچنین! رژ و ریمل و خط چشم و کِرِم / تو زیباییام را طبیعی ببین دماغ و فک و گونهام کار اوست / نه کار پزشک و پروتز، همین! نداده مرا عشوه و مکر و ناز / نداده دم مشک من اشک و فین! مرا ساده و بیریا آفرید / جدا از حسادت و بی خشم و کین زنی از همین سادگی سود بُرد / به من گفت از آن سیب قرمز بچین من ساده چیدم از آن تک درخت / و دادم به او سیب چون انگبین چو وارد نبودم به دوز و کلک / من افتادم از آسمان بر زمین و البته در این مرا پند بود / که ای مرد پاکیزه و مه جبین تو حرف زنان را از آن گوش گیر / و بیرون بده حرفشان را از این که زن از همان بدو پیدایشات / نشسته مداوم تو را در کمین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فیزیک خیلی آسونتر میشد ، اگه به جای سیب،خود درخت رو نیوتن افتاده بود...................................................!
|
|
1392/10/03 14:03:17
بارون میاد نم نم / پشت خونه عمم
خروس دمش درازه / قوقولی قوقو میخوانه 00
--- |
|
1392/10/03 14:06:36
قوانین جدید:
1-لایک کردن دیگران 2-انتخاب کردن یک لقب مسل DJ HMG که خودمم 3-هرکی انتخاب کرد لقب اش رو یه من پیام خصوصی بده تا من بزارم تو نظر سنجی 4-نگفتن حرف بد 5-جلو گیری از اسپم ![]() 6-نیاوردن مولتی در غیر این صورت بر داشته شدنه نظر سنحی ![]()
این مطلب در 1392/10/03 14:06:36 نوشته شده است و در 1392/10/03 14:08:46 ویرایش شده است .
ســروش
|
1392/10/03 14:07:32
ایول من تو این سبک میخوام که قاقیه داشته باشد ســروش
|
1392/10/03 14:10:56
اتل متل توتوله
این پسره سوسوله موهاش همیشه سیخه نگاش همیشه میخه چت میکنه همیشه بی مخ زدن؟نمیشه پول از خودش نداره ![]() ![]() باباش رو قال میذاره ![]() ![]() دی اند جیشو میپوشه ![]() ![]() میشینه بعد یه گوشه ![]() ![]() ســروش
منوی کاربری
|
||