اصلا من هیچی بارم نیست دنیامم کوچیک خوب میگم چرا رنک نرفت بالا یعنی توی شهر محافظ دف نذاشته بود
ali_jahanikorosh bozorgآره به نظر شما خیلی نیرو بوده تا قبل از گرفتن کتیبه رنکش 45 میلیون بود مگه نبود بعد گرفتن کتیبه هم رنکش همون 45 میلیون چقد جالبه انقدر قضیه ضایع هست که دیگه براحتی میشه فهمید
چرا حمله های سنگین نمی شد چون می دونستن با این کار میگیرن می خواستن نیرو هارو محافظ بزارن یعنی کل نیروهای ما 45 میلیون بود بابا تورو خدا خودتون بگین؟ali_jahanikorosh bozorg;کاشکی واقا کتیه رو خودتون بدست آوردین من که خودم بودمو تو اتحاددیدم چه خبر شد واقا کاشکی از سر تجربه بود
بچه ها خودتون قظاوت کنید آیا واقا میشه با 30 تاشهر کتیبه توی شهری بزاره که اصلا ازبین رفته و محافظی توش نیست آیا واقعا داشمیثم با امید به اینکه با45میلیون نیرو میتونه کتیبه رو نگه داره تلاش کرد چرا باید نیرو ها ی محافظ توی شهر کتیبه انقدر کم باشه که با کمترین مقدار نیرو کتیبه زده بشهali_jahanikorosh bozorgچه جوری توی همهی شهراش پر نیرو بود همهی حملاتتون دیوار بود امکان نداشت یارو نفهم هم باشه چرا باید نیرو های شهر محافظو خالی کنه
برنامه یا دست هکر رو باید بوسیدali_jahanibingo55521مگه میشه؟به پشتیبانی گفتین؟آخه چطوری؟
دوست عزیز همش شایعه شده
ما میدونستیم کتیبه توی کدوم شهرشه و خودمون فهمیدیم چون به یک شهرش حمله کردیم خیلی خیلی نیرو توش بود ما هم زدیم بهش و دیدی
که نقشمون جواب داد
ههههه
خیلی حال میده
حالا
ببینم میتونن کتیبه رو بگیرن یا نه
معلومه 100% نمیتونن چون بازم براش نقشه کشیدیم
ببین داداش اخه شما تا الان چند بار جنگیدی یا تجربه ی جنگ داری
به این میگن یک بازی استراتژیک
میثم خودش خودشو لو داد
ما این سوتی هارو خوب میدونیم و یک کاری کرد که باعث شد من و دوستانم بفهمیم کتیبه کجاست
فکر کنم نزدیک تا حمله به شهرش شد که دیدیم کتیهب اومد دست سیروس
ایا واقعا شما اینقدر ساده اید که فکر میکنید هکش کردن
داداش اینا برای حفظ ابرو دارن اینا رو میگم که حتی یک روز هم نتونستند کتیبه رو نگه دارن
عزیز من میگم نیرو خیلی توی اون شهرش بود شما میگی نیرو توش نبود
داداش گل وقتی شما اینقدر دنیاتون کوچیکه که این فکر رو میکنید من چیزی برای گفتن ندارم چون هر چی هم که بگم شما باز حرف خودتو میزنی
امید است همه شما بفهمید که ما این کتیبه رو از روی قدرت خودمون بدست اوردیم
یکم مردونه گی در وجودمون هست که هکش نکنیم
در حالی که همون میثم که شما از خوبیش میگید کلی از بچه های کوروش کبیر رو * کرد ایا این طور نبود
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر