korosh bozorg
چه جوری توی همهی شهراش پر نیرو بود همهی حملاتتون دیوار بود امکان نداشت یارو نفهم هم باشه چرا باید نیرو های شهر محافظو خالی کنه
برنامه یا دست
هکر رو باید بوسید
ali_jahani
bingo55521
دوست عزیز همش شایعه شده
ما میدونستیم کتیبه توی کدوم شهرشه و خودمون فهمیدیم چون به یک شهرش حمله کردیم خیلی خیلی نیرو توش بود ما هم زدیم بهش و دیدی
که نقشمون جواب داد
ههههه
خیلی حال میده
حالا
ببینم میتونن کتیبه رو بگیرن یا نه
معلومه 100% نمیتونن چون بازم براش نقشه کشیدیم
ببین داداش اخه شما تا الان چند بار جنگیدی یا تجربه ی جنگ داری
به این میگن یک بازی استراتژیک
میثم خودش خودشو لو داد
ما این سوتی هارو خوب میدونیم و یک کاری کرد که باعث شد من و دوستانم بفهمیم کتیبه کجاست
فکر کنم نزدیک تا حمله به شهرش شد که دیدیم کتیهب اومد دست سیروس
ایا واقعا شما اینقدر ساده اید که فکر میکنید هکش کردن
داداش اینا برای حفظ ابرو دارن اینا رو میگم که حتی یک روز هم نتونستند کتیبه رو نگه دارن
llllllloooooollllll با کپــــــــــسول
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]چه جوری توی همهی شهراش پر نیرو بود همهی حملاتتون دیوار بود امکان نداشت یارو نفهم هم باشه چرا باید نیرو های شهر محافظو خالی کنه
برنامه یا دست [b]هکر [/b]رو باید بوسید[quote][div][b]ali_jahani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]مگه میشه؟به پشتیبانی گفتین؟آخه چطوری؟:roll::oops::oops:[/div][/quote]
دوست عزیز همش شایعه شده
ما میدونستیم کتیبه توی کدوم شهرشه و خودمون فهمیدیم چون به یک شهرش حمله کردیم خیلی خیلی نیرو توش بود ما هم زدیم بهش و دیدی
که نقشمون جواب داد
ههههه
خیلی حال میده
حالا
ببینم میتونن کتیبه رو بگیرن یا نه
معلومه 100% نمیتونن چون بازم براش نقشه کشیدیم
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
ببین داداش اخه شما تا الان چند بار جنگیدی یا تجربه ی جنگ داری
به این میگن یک بازی استراتژیک
میثم خودش خودشو لو داد
ما این سوتی هارو خوب میدونیم و یک کاری کرد که باعث شد من و دوستانم بفهمیم کتیبه کجاست
فکر کنم نزدیک تا حمله به شهرش شد که دیدیم کتیهب اومد دست سیروس
ایا واقعا شما اینقدر ساده اید که فکر میکنید هکش کردن :lol::lol::lol:
داداش اینا برای حفظ ابرو دارن اینا رو میگم که حتی یک روز هم نتونستند کتیبه رو نگه دارن