راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن
شکست خوردن اولای سرور اتشکده رو ترکوندیم...بعدش حالا وقتی کتیبه رو زدیم میفهمین
می تونم از همین الان بهت این نویدو بدم که می تونی شاد باشی
یادش بخیر اتحاد assassins سرور 4
ای کاش می شد دوباره تو سرور 15
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
شکست خوردن:lol::lol::lol: اولای سرور اتشکده رو ترکوندیم...بعدش حالا وقتی کتیبه رو زدیم میفهمین[/div][/quote]
می تونم از همین الان بهت این نویدو بدم که می تونی شاد باشی:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن
شما اسمت چیه؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
شکست خوردن:lol::lol::lol: اولای سرور اتشکده رو ترکوندیم...بعدش حالا وقتی کتیبه رو زدیم میفهمین[/div][/quote]
شما اسمت چیه؟
شما اسمت چیه؟
من
واقعا از اسم اکانتم معلوم نیست
علی هستم
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
شما اسمت چیه؟[/div][/quote]
من:?:
واقعا از اسم اکانتم معلوم نیست:shock:
علی هستم8-)
اسم اکانته منظورمتو7
شما اسمت چیه؟
من
علی هستم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
اسم اکانته منظورمتو7
علی هستم8-)[/div][/quote]
اسم اکانته منظورمتو7
شما اسمت چیه؟
من
علی هستم
خوب بقیه اش
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
اسم اکانته منظورمتو7
علی هستم8-)[/div][/quote]
[/div][/quote]
خوب بقیه اش:?:
آخه کی می خواد بزنه نکنه لردمهدی که جمعا با اون هیکلش بازرستون
کوروش00
alih
این مطلب در 1391/10/09 21:27:15 نوشته شده است و در 1391/10/09 21:27:47 ویرایش شده است .
به عشق بچه های با مرام اس 7
خدایا خستم اگه دنیا زیبا بود با گریه شروع نمیشد
یاد اولای انجمن بخیر
آخه کی می خواد بزنه نکنه لردمهدی که جمعا با اون هیکلش بازرستون :lol:[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alih[/b][/div][div]راست می گه اقایون منم حرفشو قبول دارم چون کوروش کبیر تو هر جنگی که بین اونها با ازادی شد شکست خوردن [/div][/quote]
موقعی که گنجینه ها باسه اخرین بار ازاد می شند و توشون کتیبه است کتیبه به احتمال زیاد کنار نفر اول اتحاد اول می یوفته اما دیگه ربط داره چه جوری ازش استفاده کنه اگه شرایط نگه داری نداشته باشه خود به خود کتیبه بر می گرده و کنار نفر اول اتحد دوم می یوفته همین طوری به ترتیب پایین می ره البته 100 در 100 نیست ولی تا حالا خیلی از با تجربه ها اینو گفتند و من تو سرور 5 اینو دیدم ولی نمی شه فقط از روی حرف اونا و به یک سرور مطمئن شد
به یاد رضا:مرگ بر خیانت کار
موقعی که گنجینه ها باسه اخرین بار ازاد می شند و توشون کتیبه است کتیبه به احتمال زیاد کنار نفر اول اتحاد اول می یوفته اما دیگه ربط داره چه جوری ازش استفاده کنه اگه شرایط نگه داری نداشته باشه خود به خود کتیبه بر می گرده و کنار نفر اول اتحد دوم می یوفته همین طوری به ترتیب پایین می ره البته 100 در 100 نیست ولی تا حالا خیلی از با تجربه ها اینو گفتند و من تو سرور 5 اینو دیدم ولی نمی شه فقط از روی حرف اونا و به یک سرور مطمئن شد;)
موقعی که گنجینه ها باسه اخرین بار ازاد می شند و توشون کتیبه است کتیبه به احتمال زیاد کنار نفر اول اتحاد اول می یوفته اما دیگه ربط داره چه جوری ازش استفاده کنه اگه شرایط نگه داری نداشته باشه خود به خود کتیبه بر می گرده و کنار نفر اول اتحد دوم می یوفته همین طوری به ترتیب پایین می ره البته 100 در 100 نیست ولی تا حالا خیلی از با تجربه ها اینو گفتند و من تو سرور 5 اینو دیدم ولی نمی شه فقط از روی حرف اونا و به یک سرور مطمئن شد
نه تو سرور 4 این جوری نبود
haji بیاد و اتحاد و بزنه
[quote][div][b]war-team[/b][/div][div]موقعی که گنجینه ها باسه اخرین بار ازاد می شند و توشون کتیبه است کتیبه به احتمال زیاد کنار نفر اول اتحاد اول می یوفته اما دیگه ربط داره چه جوری ازش استفاده کنه اگه شرایط نگه داری نداشته باشه خود به خود کتیبه بر می گرده و کنار نفر اول اتحد دوم می یوفته همین طوری به ترتیب پایین می ره البته 100 در 100 نیست ولی تا حالا خیلی از با تجربه ها اینو گفتند و من تو سرور 5 اینو دیدم ولی نمی شه فقط از روی حرف اونا و به یک سرور مطمئن شد;)[/div][/quote]
نه تو سرور 4 این جوری نبود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.