جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
18001 بچه های قدیمی انجمن
... v][/quote]
ماهان[/div][/quote]
متاسفانه یادم نی
ولی خوشحالم دوباره بیشتریا دارن میان [/div][/quote]
ولی فک کنم من تورو یادم میاد
ی زمانی بینگو هم بوود که خیلی های الان نمیشناسنش
خوب بود اون زمان [/div][/quote]

اره اون موقع بودم
حتما اسپم ندادی که تورو یادم نمیاد
‏1396/04/28 21:16:13
18002 بچه های قدیمی انجمن
... v][/quote]
ماهان[/div][/quote]
متاسفانه یادم نی

اره اون موقع بودم
[/div][/quote]
هی اره فقط می خودنم اون وقتا
خیلی بازی بهتر از الان بود
33 هزار هر سرور ثبت نام داشت دست کم
متروکه هم نبود که همه بازی بشه از اول مولتی بازی
‏1396/04/28 21:45:10
18003 بچه های قدیمی انجمن
... v][/quote]
ماهان[/div][/quote]
متاسفانه یادم نی

اره اون موقع بودم
[/div][/quote]
هی اره فقط می خودنم اون وقتا
خیلی بازی بهتر از الان بود
33 هزار هر سرور ثبت نام داشت دست کم
متروکه هم نبود که همه بازی بشه از اول مولتی بازی[/div][/quote]
‏1396/04/29 12:36:05
18004 هممممممممم
... ردوسی اومده این پهلوان در جنگهای رستم شرکت میکرده

معنی اسمش هم ، پرنده شکست ناپذیر.
تو اینترنت بزنید[/div][/quote]
پس چرا این یکی مث دختراس؟[/div][/quote]
کی مث دختراس؟[/div][/quote]
حسن کچل
رهام دیه[/div][/quote]

خب رهام کیه؟[/div][/quote]
بابامه
ای کتکلا[/div][/quote]
منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟
‏1396/05/11 16:15:43
18005 هممممممممم

حسن کچل
رهام دیه[/div][/quote]

بابامه
ای کتکلا[/div][/quote]
منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟[/div][/quote]

برم بمیرم
‏1396/05/11 22:19:49
18006 هممممممممم

حسن کچل
رهام دیه[/div][/quote]

بابامه
ای کتکلا[/div][/quote]
منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟[/div][/quote]

برم بمیرم [/div][/quote]
‏1396/05/11 22:57:53
18007 هممممممممم

حسن کچل
رهام دیه[/div][/quote]

بابامه
ای کتکلا[/div][/quote]

برم بمیرم [/div][/quote]
[/div][/quote]
‏1396/05/14 23:10:41
18008 متولد چندی ؟
... icon_4:
[/div][/quote]

ببین داداش من میدونیی چیه کل بچه های انجمن ما ها 10 سالمونه وشما اصلا 99 سالتونه خوبه [/div][/quote]

ناراحت نشو عزیزم شوخی کردم
[/div][/quote]
خب سنو بگید دیگه
‏1396/06/03 15:01:28
18009 متولد چندی ؟
... ه قدر کوچیکی [/div][/quote]

هخخخ مگه همه چی به عکسه پروفه
این مثلا پسرمه[/div][/quote]

پسرته یا بابا بزرگته [/div][/quote]
حالا سنو بگید بعد به بامزه بازیتون ادامه بدید
پسر خوشگلمه، حالا اگه خدا بخواد ، خودمم یه روز میبینین کوشولوها
[/div][/quote]

ببین داداش من میدونیی چیه کل بچه های انجمن ما ها 10 سالمونه وشما اصلا 99 سالتونه خوبه [/div][/quote]

ناراحت نشو عزیزم شوخی کردم
[/div][/quote]
حالا سنو بگید بعد به بامزه بازیاتون ادامه بدید
‏1396/06/06 10:45:30
18010 مدیران انجمن هم بازی میکنن ؟
... ote]
مثل اینکه بگیم اینکه رئیس فدراسیون فوتبال یا رئیس فیفا فوتبالو زیاد بلد نیستن جای تعجه[/div][/quote]
مثل اینه که بگی کسی که فوتبالو ابداع کرده فوتبالو خوب بلد نیستن جای تعجبه [/div][/quote]
احسنت
‏1396/05/17 18:06:56
18011 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شک ...
‏1396/05/17 08:34:00
18012 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون ...
‏1396/05/19 11:30:57
18013 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میو ...
‏1396/05/27 12:26:14
18014 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش ...
‏1396/05/27 12:55:29
18015 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون ...
‏1396/05/27 13:21:18
18016 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ...
‏1396/05/27 16:53:07
18017 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد ...
‏1396/05/27 16:53:23
18018 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
‏1396/05/29 22:11:07
18019 کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما ...
‏1396/05/29 22:12:13
18020 این چه وضعشه
... آنهاست یارو میزنش تا حذف اک کنه آخه آدم این همه تشنه خدا
من معذرت می خوام برا این همه حرف
[/div][/quote]
یکی خلاصش کنه[/div][/quote]
والا منم حالشو ندارم اصلا خستم پلکام سنگین شده خودمم نمی تونم بخونمش باید برم بخوابم ایشاالله صبح
‏1396/05/18 00:35:15
18021 به نام خداااا
[quote]
هخامنش1028
[quote][div]a...m...a
[quote][div]poor1390
[div]لیست شرکت کنندگان فعلی: نظر سنجی از فردا شروع میشه
هخامنش 1028
مدیران انجمن
amirmohamad1--2
Sharv
هیتلر 2013
Kingcrab
Sajadi0
محمد سردار
Tohid6461
غول قرمز
کوروش9573
این اسم هارو همینطوری گزاشتم فعلا هرکسی اسمش نیست
‏1396/06/05 10:49:48
18022 به نام خداااا
[quote]
a...m...a
[quote][div]هخامنش1028
[quote][div]a...m...a
[quote][div]poor1390
[div]لیست شرکت کنندگان فعلی: نظر سنجی از فردا شروع میشه
هخامنش 1028
مدیران انجمن
amirmohamad1--2
Sharv
هیتلر 2013
Kingcrab
Sajadi0
محمد سردار
Tohid6461
غول قرمز
کوروش9573
این اسم هارو همینطوری گزاشتم فعلا هرکسی اسمش نیست
‏1396/06/05 10:50:40
18023 نظر سنجی نیمه نهایی گروه ب
محمدسردار
کورش9573
محمدسردار
کورش9573
محمدسردارمولتی داره

مولتی چی کشک چی ...
خودت مولتی داری چرا تحمت میزنی . بگو ترفدار زیاد دارم خو
حودیت شده

اون که خدا بیامرزتش بسته شد میخوای برو از پشتیبانی بپرس ...

بازم هست
وللش این دور آزمایشی بود
‏1396/05/24 15:20:27
18024 غارت شهر های متروکه
... الق :/
داستان چیه واضح بگین منم بفهمم :/
عزیزجان من آخرین باری که گزارش رد کردم مربوط میشه به دو سال پیش -__-[/div][/quote]
.
دوماه پیش
حالا بگذرد مولتی بازی دیگه [/div][/quote]
آها نظرسنجی رو میگی ، نه من مولتی نیاوردم

حالا مگه جایزه میدادن ؟
‏1396/06/03 09:57:57
18025 غارت شهر های متروکه
... الق :/
داستان چیه واضح بگین منم بفهمم :/
عزیزجان من آخرین باری که گزارش رد کردم مربوط میشه به دو سال پیش -__-[/div][/quote]
.
دوماه پیش
حالا بگذرد مولتی بازی دیگه [/div][/quote]
آها نظرسنجی رو میگی ، نه من مولتی نیاوردم

حالا مگه جایزه میدادن ؟ [/div][/quote]
چرا اینجا چت می کنید؟
‏1396/06/03 15:05:28
منوی کاربری

پیغام

بستن