جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
18001 |
![]() |
بچه های قدیمی انجمن |
... v][/quote] ماهان[/div][/quote] متاسفانه یادم نی ![]() ولی خوشحالم دوباره بیشتریا دارن میان ![]() ولی فک کنم من تورو یادم میاد ی زمانی بینگو هم بوود ![]() خوب بود اون زمان [/div][/quote] اره اون موقع بودم حتما اسپم ندادی که تورو یادم نمیاد ![]() |
هیتلر 2013 | 1396/04/28 21:16:13 |
18002 |
![]() |
بچه های قدیمی انجمن |
... v][/quote] ماهان[/div][/quote] متاسفانه یادم نی ![]() ولی خوشحالم دوباره بیشتریا دارن میان ![]() ولی فک کنم من تورو یادم میاد ی زمانی بینگو هم بوود ![]() خوب بود اون زمان [/div][/quote] اره اون موقع بودم حتما اسپم ندادی که تورو یادم نمیاد ![]() [/div][/quote] هی اره فقط می خودنم اون وقتا خیلی بازی بهتر از الان بود 33 هزار هر سرور ثبت نام داشت دست کم متروکه هم نبود که همه بازی بشه از اول مولتی بازی |
شپرد | 1396/04/28 21:45:10 |
18003 |
![]() |
بچه های قدیمی انجمن |
... v][/quote] ماهان[/div][/quote] متاسفانه یادم نی ![]() ولی خوشحالم دوباره بیشتریا دارن میان ![]() ولی فک کنم من تورو یادم میاد ی زمانی بینگو هم بوود ![]() خوب بود اون زمان [/div][/quote] اره اون موقع بودم حتما اسپم ندادی که تورو یادم نمیاد ![]() [/div][/quote] هی اره فقط می خودنم اون وقتا خیلی بازی بهتر از الان بود 33 هزار هر سرور ثبت نام داشت دست کم متروکه هم نبود که همه بازی بشه از اول مولتی بازی[/div][/quote] ![]() |
هیتلر 2013 | 1396/04/29 12:36:05 |
18004 |
![]() |
هممممممممم |
... ردوسی اومده این پهلوان در جنگهای رستم شرکت میکرده معنی اسمش هم ، پرنده شکست ناپذیر. تو اینترنت بزنید[/div][/quote] پس چرا این یکی مث دختراس؟ ![]() کی مث دختراس؟ ![]() حسن کچل ![]() رهام دیه[/div][/quote] ![]() خب رهام کیه؟[/div][/quote] بابامه ![]() ای کتکلا ![]() منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟ ![]() |
هخامنش1028 | 1396/05/11 16:15:43 |
18005 |
![]() |
هممممممممم |
... ردوسی اومده این پهلوان در جنگهای رستم شرکت میکرده معنی اسمش هم ، پرنده شکست ناپذیر. تو اینترنت بزنید[/div][/quote] پس چرا این یکی مث دختراس؟ ![]() کی مث دختراس؟ ![]() حسن کچل ![]() رهام دیه[/div][/quote] ![]() خب رهام کیه؟[/div][/quote] بابامه ![]() ای کتکلا ![]() منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟ ![]() ![]() برم بمیرم |
کورش9573 | 1396/05/11 22:19:49 |
18006 |
![]() |
هممممممممم |
... ردوسی اومده این پهلوان در جنگهای رستم شرکت میکرده معنی اسمش هم ، پرنده شکست ناپذیر. تو اینترنت بزنید[/div][/quote] پس چرا این یکی مث دختراس؟ ![]() کی مث دختراس؟ ![]() حسن کچل ![]() رهام دیه[/div][/quote] ![]() خب رهام کیه؟[/div][/quote] بابامه ![]() ای کتکلا ![]() منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟ ![]() ![]() برم بمیرم [/div][/quote] ![]() |
هخامنش1028 | 1396/05/11 22:57:53 |
18007 |
![]() |
هممممممممم |
... ردوسی اومده این پهلوان در جنگهای رستم شرکت میکرده معنی اسمش هم ، پرنده شکست ناپذیر. تو اینترنت بزنید[/div][/quote] پس چرا این یکی مث دختراس؟ ![]() کی مث دختراس؟ ![]() حسن کچل ![]() رهام دیه[/div][/quote] ![]() خب رهام کیه؟[/div][/quote] بابامه ![]() ای کتکلا ![]() منظورم اینه که اسم کسی تو انجمنه تو بازیه تو چیه؟کوش چرا ما خودشو نمی بینیم؟ ![]() ![]() برم بمیرم [/div][/quote] ![]() ![]() |
کورش9573 | 1396/05/14 23:10:41 |
18008 |
![]() |
متولد چندی ؟ |
... icon_4: ![]() [/div][/quote] ببین داداش من میدونیی چیه کل بچه های انجمن ما ها 10 سالمونه وشما اصلا 99 سالتونه خوبه ![]() ناراحت نشو عزیزم شوخی کردم ![]() [/div][/quote] خب سنو بگید دیگه ![]() |
هخامنش1028 | 1396/06/03 15:01:28 |
18009 |
![]() |
متولد چندی ؟ |
... ه قدر کوچیکی ![]() ![]() ![]() ![]() هخخخ مگه همه چی به عکسه پروفه این مثلا پسرمه ![]() ![]() پسرته یا بابا بزرگته ![]() ![]() ![]() حالا سنو بگید بعد به بامزه بازیتون ادامه بدید ![]() ![]() پسر خوشگلمه ![]() ![]() ![]() ![]() [/div][/quote] ببین داداش من میدونیی چیه کل بچه های انجمن ما ها 10 سالمونه وشما اصلا 99 سالتونه خوبه ![]() ناراحت نشو عزیزم شوخی کردم ![]() [/div][/quote] حالا سنو بگید بعد به بامزه بازیاتون ادامه بدید ![]() |
کورش9573 | 1396/06/06 10:45:30 |
18010 |
![]() |
مدیران انجمن هم بازی میکنن ؟ |
... ote] مثل اینکه بگیم اینکه رئیس فدراسیون فوتبال یا رئیس فیفا فوتبالو زیاد بلد نیستن جای تعجه[/div][/quote] مثل اینه که بگی کسی که فوتبالو ابداع کرده فوتبالو خوب بلد نیستن جای تعجبه [/div][/quote] احسنت ![]() |
mohamad land | 1396/05/17 18:06:56 |
18011 |
![]() |
کدوم پوسته ی عصر پاداشاهان |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شک ... |
هخامنش1028 | 1396/05/17 08:34:00 |
18012 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون ... |
چانگوی | 1396/05/19 11:30:57 |
18013 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میو ... |
هخامنش1028 | 1396/05/27 12:26:14 |
18014 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش ... |
lordeamir | 1396/05/27 12:55:29 |
18015 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون ... |
lessname | 1396/05/27 13:21:18 |
18016 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ... |
هخامنش1028 | 1396/05/27 16:53:07 |
18017 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد ... |
هخامنش1028 | 1396/05/27 16:53:23 |
18018 |
![]() |
کورش9573 | 1396/05/29 22:11:07 |
18019 |
![]() |
... ت ایران بودن اما این سرور های Wکه شروع شده دیگه خودش اتومات رو فلات ایرانه و میتونی هر دو تا رو انتخاب کنی ولی مدیر ها به فلات ایران بیشتر ریدنه مثلا شکل سربازخانه تغییر کرده قصر قبلا جلوش رو به معدن سنگ و آهن بود ولی الان رو به دریا هست سفارت هم تغییر کرده اما هیچ به قرئن وسط نمی رسن یعنی هیچیش تغییر نکرده تازه مثلا توی فلات ایران اگه یه ساختمونی رو از سطح یک تا 20 ارتقا بدی 5 بارشکلش غوض میشه ولی تو قرون وسطی زیاد تغییری نمی کنه تازه این قرون وسطی که می بینی 80 درصدش قرون وسطی هست اگه پوسته رو بزنی قرون وسطی می بینی که تو نقشه اروگاه هاش مثل اردوگاه های فلات ایران هست و آبادی هاش هم شکل فلات ایران اما قبلا اینطور نبود و اون موقع اگه پیامی برات تو قرون وسطی میومد رنگ اون دایره هه سبز بود ولی الان همش قرمزه اصلا اون سبزه یه انرژی مثبتی به ادم میداد بچه های قدیمی عصر پادشاهان شما ... |
کورش9573 | 1396/05/29 22:12:13 |
18020 |
![]() |
این چه وضعشه |
... آنهاست یارو میزنش تا حذف اک کنه آخه آدم این همه تشنه خدا ![]() من معذرت می خوام برا این همه حرف ![]() [/div][/quote] یکی خلاصش کنه ![]() والا منم حالشو ندارم اصلا خستم پلکام سنگین شده خودمم نمی تونم بخونمش باید برم بخوابم ایشاالله صبح ![]() ![]() |
هخامنش1028 | 1396/05/18 00:35:15 |
18021 |
![]() |
به نام خداااا |
[quote] هخامنش1028 [quote][div]a...m...a [quote][div]poor1390 [div]لیست شرکت کنندگان فعلی: نظر سنجی از فردا شروع میشه هخامنش 1028 مدیران انجمن amirmohamad1--2 Sharv هیتلر 2013 Kingcrab Sajadi0 محمد سردار Tohid6461 غول قرمز کوروش9573 این اسم هارو همینطوری گزاشتم فعلا هرکسی اسمش نیست |
a...m...a | 1396/06/05 10:49:48 |
18022 |
![]() |
به نام خداااا |
[quote] a...m...a [quote][div]هخامنش1028 [quote][div]a...m...a [quote][div]poor1390 [div]لیست شرکت کنندگان فعلی: نظر سنجی از فردا شروع میشه هخامنش 1028 مدیران انجمن amirmohamad1--2 Sharv هیتلر 2013 Kingcrab Sajadi0 محمد سردار Tohid6461 غول قرمز کوروش9573 این اسم هارو همینطوری گزاشتم فعلا هرکسی اسمش نیست |
هخامنش1028 | 1396/06/05 10:50:40 |
18023 |
![]() |
نظر سنجی نیمه نهایی گروه ب |
بازم هست ![]() وللش این دور آزمایشی بود ![]() |
کورش9573 | 1396/05/24 15:20:27 |
18024 |
![]() |
غارت شهر های متروکه |
... الق :/ داستان چیه واضح بگین منم بفهمم :/ عزیزجان من آخرین باری که گزارش رد کردم مربوط میشه به دو سال پیش -__-[/div][/quote] . دوماه پیش حالا بگذرد مولتی بازی دیگه ![]() آها نظرسنجی رو میگی ، نه من مولتی نیاوردم حالا مگه جایزه میدادن ؟ ![]() |
sharv | 1396/06/03 09:57:57 |
18025 |
![]() |
غارت شهر های متروکه |
... الق :/ داستان چیه واضح بگین منم بفهمم :/ عزیزجان من آخرین باری که گزارش رد کردم مربوط میشه به دو سال پیش -__-[/div][/quote] . دوماه پیش حالا بگذرد مولتی بازی دیگه ![]() آها نظرسنجی رو میگی ، نه من مولتی نیاوردم حالا مگه جایزه میدادن ؟ ![]() چرا اینجا چت می کنید؟ |
هخامنش1028 | 1396/06/03 15:05:28 |