جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
18101 مهاجم / مدافع حق با کیست
... لاوه بر اون بازی هم از حالته عادیش خارج میشه و وقتی یه نفر با یه همر 15 20 میلیون نیرو بهت حمله کنه متوجه قضیه میشی

4. همیشه به نفع مدافع نیست قضیه
بازی استراتژیکه، باید عاقلانه، درست، با نیروی سنگین و گروهی حمله کرد
کم نبودن اکانت هایی که با دف بیشتر از این کامل صفر شدن
‏1397/07/10 01:16:29
18102 مهاجم / مدافع حق با کیست
عزیزم با یک حمر سنگین این تعدادی که گذاشتی قابل صفر شدنه تو همون سرور گلد دو هم ازین حمرا کم نبود
مثلا با 400هزار گرز و 150کیلو دژ و 170 کیلو کمان و 70 کیلو شوال
اینو بذار تو مهاجم و مقدار نیروی مدافعو وارد کن
ب
‏1397/07/10 02:22:18
18103 مهاجم / مدافع حق با کیست
[quote]
rezadefender
[div]عزیزم با یک حمر سنگین این تعدادی که گذاشتی قابل صفر شدنه تو همون سرور گلد دو هم ازین حمرا کم نبود
مثلا با 400هزار گرز و 150کیلو دژ و 170 کیلو کمان و 70 کیلو شوال
اینو بذار تو مهاجم و مقدار نیروی مدافعو وارد کن
ب
‏1397/07/10 15:23:08
18104 مهاجم / مدافع حق با کیست
... ز کتیبه محافظت کنه باید حداقل ۵ میلیون نیرو داشته باشه که این ارقام و رقم های کمی نیست

حالا شاید با خودتون بگید :
پنج میلیون نیرو
چی میگی ؟
حالت خوبه یا سرت به سنگ خورده ...

حالا از تمام این حرف ها و حدیث ها دور شویم خواهیم فهمید که برای اکانت کتیبه پنج میلیون نیرو بچه بازی هست

والا حقیقت امر این جا هست
اکانت کتیبه یک میلیون فقط یک شهرش دف داره که به نظرتون به چه نیرویی و چگونه باید از این نیرو ها رد شد
یعنی تو سرور های سوپر اکسپرس ۳۰۰ کیلو گرز و صد و پنجاه شوالیه هم بکوبی به اکانت کتیبه فقط نیروها دیوار میشن

برای این که متوجه منظورم بشید عزیزانم عکس زیر رو نگاه کنین ( سرور گلد دو از اکانت کتیبه جاسوسی کردیم که به شرح زیر بود )
https://www.uplooder.net/img/image/97/802e36eb53f5f445fe1fceee2c2949e5/image.png

والا شما هر طور حساب کنید حداقل باید نیروهای دو یا سه شهرتون و بهش بکوبین تا شهر چهارم شاید رد بشود و با فرض این که رد هم بشود و خزانه اش را نیز پایین بکشید با این وجود ...
‏1397/07/29 10:50:23
18105 چی میتونه باشه یعنی؟؟؟!!!
[quote]
amirmohamad1--2
[quote]
گراندل
[quote][div]سوپر.استار
چجوری به این همه اکانت میرسن
[/quote]
بعید نیست رباط داشته باشن
چون از هر آی پی دوتا اکانت بیشتر نمیشه ساخت این یه150تای بود اونم با این اسم های عجیب غریب
[/quote]
بعید هست. اینم که 32 جمعیتی بود فقط
هر
‏1397/07/14 20:14:03
18106 چی میتونه باشه یعنی؟؟؟!!!
[quote]
سوپر.استار
[quote]
amirmohamad1--2
[quote][div]گراندل
[quote][div]سوپر.استار
چجوری به این همه اکانت میرسن
[/quote]
بعید نیست رباط داشته باشن
چون از هر آی پی دوتا اکانت بیشتر نمیشه ساخت این یه150تای بود اونم با این اسم های عجیب غریب
[/quote]
بعید هست. اینم که 32 جمعیتی بود فقط
هر
‏1397/07/14 20:24:18
18107 مولتی اکانت
... یعنی یک اکانت برای این که بتونه از کتیبه محافظت کنه باید حداقل ۵ میلیون نیرو داشته باشه که این ارقام و رقم های کمی نیست
حالا شاید با خودتون بگید :
پنج میلیون نیرو
چی میگی ؟
حالت خوبه یا سرت به سنگ خورده ...

حالا از تمام این حرف ها و حدیث ها دور شویم خواهیم فهمید که برای اکانت کتیبه پنج میلیون نیرو بچه بازی هست
والا حقیقت امر این جا هست
اکانت کتیبه یک میلیون فقط یک شهرش دف داره که به نظرتون به چه نیرویی و چگونه باید از این نیرو ها رد شد
یعنی تو سرور های سوپر اکسپرس ۳۰۰ کیلو گرز و صد و پنجاه شوالیه هم بکوبی به اکانت کتیبه فقط نیروها دیوار میشن

برای این که متوجه منظورم بشید عزیزانم عکس زیر رو نگاه کنین ( سرور گلد دو از اکانت کتیبه جاسوسی کردیم که به شرح زیر بود )
https://www.uplooder.net/img/image/97/802e36eb53f5f445fe1fceee2c2949e5/image.png
والا شما هر طور حساب کنید حداقل باید نیروهای دو یا سه شهرتون و بهش بکوبین تا شهر چهارم شاید رد بشود و با فرض این که رد هم بشود و خزانه اش را نیز پایین بکشید با این وجود هم شما فقط یک شهر از اکانت کتیبه این بلا رو سرش اوردید یعنی شما سه تا شهرتان را از دست داده اید و نیروهایتان را نیز به اون بالا بالا فرستاده اید و برای نابودی شهرهای دیگش مجبورید خودتون و سریع فارم کنید و زحمت چند ماهه خودتون رو یک شبه به خاکستر تبدیل کنید

یکی از ضعف هایی که بازی داره اینه که نمیشه کاری کرد که بشه کل نیروها رو در تمام شهرها جمع کرد و با کلا ارتش به بازیکن حمله کرد و این یعنی بازی به نفع مدافع
یعنی من اگه سه میلیون نیرو فقط به یکی از شهرهای اکان ...
‏1397/07/29 10:29:36
18108 اینجا دنیایی هست برای مشتاقان
... ت گرفتم از سرور 5 به بعد بود سرور 9 ترکوندیم با رفقا نمیگم با کدوم اتحاد که بماند
نزدیک بیست سرور هم نبودم رفتم استراحت و برخی مشکلات روزمره اما بازم هوس این بازی رو کردم - مدافعان - رو خیلی ها میشناسن
اتحاد آذربایجان رو موسس بودیم با رفیقم آذربایجان بعدش در هر سروری حضور داشت و جالب اینکه همیشه جزو 5 اتحاد برتر بودیم

این بازی خیلی چیرها یادمان داد اینکه مرام و معرفت را نبایستی قربانی رفاقتها کرد البته بودند دوستانی که از پشت خنجر زدن بماند....
اما دم رفقایی مثل اذربایجان - پیر بازی - داش علی گل - محسن - ییلدیز - بچه شمالی - داش رضای گل و خیلی های دیگه که الان هم در ارتباطیم باهاشون

همین انجمن خدایی خیلی خوبه دوستان باهم در ارتباط هستند اصلا برخی بخاطر همین انجمن بازی رو ول نکردن
در کل خواستم بگم بخوای با چیزی خودت رو سرگرم کنی بایستی پول گیم بدی و تنهایی اما این بازی دنیایی هست برای خودش - رقابت و رف ...
‏1397/07/30 13:42:43
18109 اینجا دنیایی هست برای مشتاقان
... ت گرفتم از سرور 5 به بعد بود سرور 9 ترکوندیم با رفقا نمیگم با کدوم اتحاد که بماند
نزدیک بیست سرور هم نبودم رفتم استراحت و برخی مشکلات روزمره اما بازم هوس این بازی رو کردم - مدافعان - رو خیلی ها میشناسن
اتحاد آذربایجان رو موسس بودیم با رفیقم آذربایجان بعدش در هر سروری حضور داشت و جالب اینکه همیشه جزو 5 اتحاد برتر بودیم

این بازی خیلی چیرها یادمان داد اینکه مرام و معرفت را نبایستی قربانی رفاقتها کرد البته بودند دوستانی که از پشت خنجر زدن بماند....
اما دم رفقایی مثل اذربایجان - پیر بازی - داش علی گل - محسن - ییلدیز - بچه شمالی - داش رضای گل و خیلی های دیگه که الان هم در ارتباطیم باهاشون

همین انجمن خدایی خیلی خوبه دوستان باهم در ارتباط هستند اصلا برخی بخاطر همین انجمن بازی رو ول نکردن
در کل خواستم بگم بخوای با چیزی خودت رو سرگرم کنی بایستی پول گیم بدی و تنهایی اما این بازی دنیایی هست برای خودش - رقابت و رف ...
‏1397/07/30 19:24:52
18110 اینجا دنیایی هست برای مشتاقان

در کل خواستم بگم بخوای با چیزی خودت رو سرگرم کنی بایستی پول گیم بدی و تنهایی اما این بازی دنیایی هست برای خودش - رقابت و رفاقت کنار هم بودن و هیجانات بازی که ...
‏1397/07/30 22:00:36
18111 اینجا دنیایی هست برای مشتاقان

در کل خواستم بگم بخوای با چیزی خودت رو سرگرم کنی بایستی پول گیم بدی و تنهایی اما این بازی دنیایی هست برای خودش - رقابت و رفاقت کنار هم بودن و هیجانات بازی که نمیشه وصفش کرد

دوستان از اینکه در ...
‏1397/07/30 22:45:22
18112 اینجا دنیایی هست برای مشتاقان

در کل خواستم بگم بخوای با چیزی خودت رو سرگرم کنی بایستی پول گیم بدی و تنهایی اما این بازی دنیایی هست برای خودش - رقابت و رفاقت کنار هم بودن و هیجانات بازی که نمیشه وصفش کرد

دوستان از اینکه در کنار شما هستم خوشحالم همین [/ ...
‏1397/07/30 22:50:55
18113 سن و همسن و سال
[quote]
sajad0001
[quote][div]کورش9573
[div]سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم
خب،هرکس تو این پست سنشو می نویسه اگه سن ها برابر بود ماهم بنویسید اگر ماهم برابر بود روزم بنویسید. فقط راستشو بنویسید
کسی هم دوست نداره مجبور نیست
اگه همچین پستی بوده الان احیا می کنم اگه هم نه که نه
با تشک
‏1397/10/28 21:15:54
18114 سن و همسن و سال
[quote]
sajad0001
[quote][div]کورش9573
خب،هرکس تو این پست سنشو می نویسه اگه سن ها برابر بود ماهم بنویسید اگر ماهم برابر بود روزم بنویسید. فقط راستشو بنویسید
با تشک
‏1397/10/28 23:09:28
18115 سن و همسن و سال
[quote]
کورش9573
[quote][div]sajad0001
[quote][div]کورش9573
با تشک
‏1397/10/30 09:33:45
18116 سن و همسن و سال
[quote]
هخامنش1028
[quote][div]sajad0001
[quote][div]کورش9573
با تشک
‏1397/10/30 09:34:28
18117 سن و همسن و سال
... 01[/b][/div]
[quote][div]کورش9573
[quote][div]sajad0001
[quote][div]کورش9573
سلام و درود به همه اعضا انجمن و مدیران محترم
با تشکر: کورش۹۵۷۳
[/quo ...
‏1397/10/30 15:17:15
18118 سن و همسن و سال
moein0
amirmoghtaba
moein0
کورش9573
moein0
کورش9573
مهدی-098
من متولد 85 هستم

از کی بازیو شروع کردی ؟

از ۸.۵ ماه قبل شروع کرده

سابقه رو نگاه کن

خب ۸۵ سال قبل

۸۵ چیه آقا
عیبه

خب چیکار کنم از سال ۸۵ میشناسیم همو

خب همینو بگو نه ۸۵ ساله با همیم یعنی فامیلاشی؟ آخه سال ۸۵ اومده به دنیا
‏1397/11/06 06:42:48
18119 سن و همسن و سال
amirmoghtaba
کورش9573
amirmoghtaba
کورش9573
amirmoghtaba
من یه سال آمادگی نرفتم
مستقیم رفتم کلاس اول دبستان
بعد سال سوم رو که خوندم بهم گفتن اگه جهشی نزنی باید دو بار بشینی سال سوم رو بخونی

یعنی دوبار چهارم رو خوندی؟

نوچ ق
قرار بود سوم رو دوبار بخونم
که یه بارشو جهش زدم

ولی خیلی ها بودن و جهش نزدن که

ایراد داره

اصلا وللش خوبه که الان هم پایه ایم
‏1397/11/19 12:19:36
18120 سن و همسن و سال
...
نوچ ق
که یه بارشو جهش زدم[/div][/quote]
ولی خیلی ها بودن و جهش نزدن که[/div][/quote]
ایراد داره[/div][/quote]

اصلا وللش خوبه که الان هم پایه ایم[/div][/quote]
احسنت
‏1397/11/21 11:47:38
18121 سن و همسن و سال
...
نوچ ق
که یه بارشو جهش زدم[/div][/quote]
ولی خیلی ها بودن و جهش نزدن که[/div][/quote]
ایراد داره[/div][/quote]

اصلا وللش خوبه که الان هم پایه ایم[/div][/quote]
احسنت[/div][/quote]
‏1397/11/21 16:39:12
18122 حتما بخونید
... ب پیدا کردم مطمنم برای شما هم همینطور بوده و این دلیل اصلی برای دور همی های پلیرهای عصرپادشاهانه...از اولین دوستام اشکبوس و فریبرز استوار و ممد و مسعود رومر و مهرداد عزراییل گرفته تا این آخری ها سعید سناتور امیروماهان از اکیپ رستاخیز یا مثلا علی صدر و علی صحت...
دلم برای تک تک بچه های سلحشوران، شمال ایران زمین، رستاخیز، ارتش سرخ و همه دوستان واکیپ ها تنگ شده و تنگ تر میشه
سال نو به امید خدا داریم میریم سربازی شاید دیگه وقت نشد بیاییم بازی کنیم تا اون موقع ولی هروقت برگردم و این بازی پابرجا باشه بازم میام پرقدرت و باانرژی بازی میکنم
ببخشید که سرتون رو درد آوردم و این یک هزارم حرفام بود چون اونقدر بین من وشما و بازی وابستگی به وجود اومده که هرچی بگم کمه
به امید روزی که پلیرهای قدیم و جدید دوباره دور هم جمع بشن و خاطره سازی کنن
.
.
دوست دار شما سرباز وطن قدیمی ( ژلوفن آبی جدید )
عاشقتونم ...[/div][/q

موفق باشی... حالا چرا دم بدم اسماتونو عوض میکنید...
‏1397/11/27 16:41:41
18123 سرور صدم عصر پادشاهان
... ادی باهاش داریم
چند روز پیش با دوستان که حرف میزدیم یه حساب سر انگشتی کردیم دیدیم با حساب سرور های گلد و تبیان 97 سرور از بازی گذشته و سرور 62 میشه 98 امین سرور به اتفاق بچه ها تصمیم ر گرفتیم یه نظر سنجی بذاریم و از عوامل بازی هم تقاضا داریم که به نتیجه ی نهایی نظر سنجی احترام بذارن و بهش جامع عمل بپوشونن تا بتونیم یه تجدید خاطره ای داشته باشیم و از تابستونمون لذت ببریم
به دلایلی مثل مشکلاتی که مولتی ها برای نظر سنجی ها پیش میارن و یا محدودیت های کارکتر ها در انجمن همچنین بیشتر در دسترس بودن پلیر های بازی تو محیط تلگرام تصمیم گرفتیم که یه کانا ...
‏1398/03/19 11:07:28
18124 سرور صدم عصر پادشاهان
... ادی باهاش داریم
چند روز پیش با دوستان که حرف میزدیم یه حساب سر انگشتی کردیم دیدیم با حساب سرور های گلد و تبیان 97 سرور از بازی گذشته و سرور 62 میشه 98 امین سرور به اتفاق بچه ها تصمیم ر گرفتیم یه نظر سنجی بذاریم و از عوامل بازی هم تقاضا داریم که به نتیجه ی نهایی نظر سنجی احترام بذارن و بهش جامع عمل بپوشونن تا بتونیم یه تجدید خاطره ای داشته باشیم و از تابستونمون لذت ببریم
به دلایلی مثل مشکلاتی که مولتی ها برای نظر سنجی ها پیش میارن و یا محدودیت های کارکتر ها در انجمن همچنین بیشتر در دسترس بودن پلیر های بازی تو محیط تلگرام تصمیم گرفتیم که یه کانالی رو برای این نظر سنجی بسازیم که ...
‏1398/03/20 23:58:04
18125 سرور صدم عصر پادشاهان
... ادی باهاش داریم
به دلایلی مثل مشکلاتی که مولتی ها برای نظر سنجی ها پیش میارن و یا محدودیت های کارکتر ها در انجمن همچنین بیشتر در دسترس بودن پلیر های بازی تو محیط تلگرام تصمیم گرفتیم که یه کانالی رو برای این نظر سنجی بسازیم که ...
‏1398/03/22 07:58:40
منوی کاربری

پیغام

بستن