جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
18051 |
![]() |
نظرسنجی درباره فارم شدن |
اول کار تا بازی دستت بیاد طول میکشه...برای خود من بعد از 2 سال تازه فهمیدم چیکار کنم فارم نشم....باید حمایتت تموم شد نیرو داشته باشی و توی یه اتحاد خوب عضو باشی....وگرنه کارت تمومه.....اگه فارم شدی حذف کن با یه اکانت جدید بیا....کمک خواستی در خدمتم.... |
چانگوی | 1396/11/18 18:10:01 |
18052 |
![]() |
نظرسنجی درباره فارم شدن |
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما مطرح کننده سوال و تمام اعضای محترم سرزمین پادشاهان هر فصل از بازی دارای مدت زمان محدودی است.اگر قرار باشد شیلد محافظ قرار بگیره برای بازیکن.دیگه رقابت و زمان معناشو از دست میده فقط با بازی و کسب تجربه می تونی نائل نگردی به مزرعه تجاری برای دوستان(خخخخخخخخخخخخخخخخ) ![]() ![]() ![]() نظر بنده این است توی گام اول که هم جهت و هم سو با اعضای قدیمی و کارکشته و با تجربه است شما باید در قدم اول.فورا و فورا و سریعا و سریعا فقط و فقط سرباز نیزه دار اونم به تعداد هزار نفر اموزش بدی و سطح دفاع فقط اونم5 بالاتر که بهترین دفاع حاصله بوجود میاره بعدش فورا جاسوس اموزش بدی اونم به تعداد هزار نفر و سطح دفاع اونم5بالاتر باشه و اگه خدای ناخواسته موفق به چنین سیاست جنگی نشدین ناچارا باید از ان بازیکن عظیم و فعال درخواست فرصت10روز کنید که شاید اونم موافقت کنه تا از حملات مخربانه دست بکشه ![]() ![]() ![]() و گام اخر فقط دیلیت اکانت و بازی مجدد ![]() ![]() التماس دعا برای فرج صاحب الزمان(عجه الله تعالی فرج الشریف).ولی امر مسلمین جهان |
kings51195406409 | 1396/11/20 03:44:16 |
18053 |
![]() |
من رباط نیستم |
... تلقین هست داداش مثلا دیدی طرف هی با خودش میگه من ترسو نیستم من ترسو نیستم یا جمله های دیگه واسه اینکه از اون چیزی که ازش ترس داره میخاد فاصله بگیره اینجا هم دوستان پشیبانی بازی از اونجایی که میترسن شما بزرگ شدید تبدیل به ربات(رباط)(robot ) بشید این جمله را هی به نمایش در میارن تا شما بخونید و روتون اثر کنه ربات (رباط) نشید ![]() |
hadidaeshi | 1397/02/13 19:42:36 |
18054 |
![]() |
من رباط نیستم |
... تلقین هست داداش مثلا دیدی طرف هی با خودش میگه من ترسو نیستم من ترسو نیستم یا جمله های دیگه واسه اینکه از اون چیزی که ازش ترس داره میخاد فاصله بگیره اینجا هم دوستان پشیبانی بازی از اونجایی که میترسن شما بزرگ شدید تبدیل به ربات(رباط)(robot ) بشید این جمله را هی به نمایش در میارن تا شما بخونید و روتون اثر کنه ربات (رباط) نشید ![]() عجهب! |
هخامنش1028 | 1397/02/28 09:31:15 |
18055 |
![]() |
اولین سرور |
... دوستم 2fun1394 یا شایدم 95 تا حالا هیچ مدالی نگرفتم چون هر سروروی رو شروع کردم بیش از 3 هفته نرفت ![]() . . . . . آخرین سروروم s34 یه فلان فلان شده ای جانشینم شد وقتی سر یه موضوعی یه حمله سنگین بهم شد و نیرو هام خیلی کم شدن فارمم کرد ![]() ![]() ![]() ![]() پیدات کنم زنده نمیزارمت[/div][/quote] اولیت جهانی بوده آخریت داخلی ![]() خب منظور ![]() |
shovalieye_tariki_ | 1397/03/21 15:04:32 |
18056 |
![]() |
آشنائی بدین به یاد گذشته ها |
... گارنا هم چند تا از بچه ها میگفتن ی چیزائی ![]() ![]() ![]() سلام دوستان از بچه های سرور س24 یا قبل و بعدش کسی اینجا نیست ؟ ارتش طلائی یا شمال ایران زمین .البته به غیر محسن کرده خخخ ![]() ![]() ![]() |
bavafaa | 1397/03/21 07:59:01 |
18057 |
![]() |
... گارنا هم چند تا از بچه ها میگفتن ی چیزائی ![]() ![]() ![]() سلام دوستان از بچه های سرور س24 یا قبل و بعدش کسی اینجا نیست ؟ ارتش طلائی یا شمال ایران زمین .البته به غیر محسن کرده خخخ ![]() ![]() ![]() من ![]() سرور شیش ارتش طلائی با مدیریت sanamsanam فک کنم ![]() |
kingcrab | 1397/03/22 20:13:37 |
18058 |
![]() |
راستگو باش |
... quote] منم اون موقع 1000 تا نیزه دار داشتم میپریدم بالا میگفتم از همه قوی ترم روز بعدش فارم شدم ![]() من با 50 تا جاسوس و 102 یا 3 تا نیزه دار میگفتم همه الان میان زیر دستمز من میترسن بهم کمک مید اخه خیلی قوی بودم |
shovalieye_tariki_ | 1397/04/26 22:41:36 |
18059 |
![]() |
مشکل از کجاس؟؟ |
... مید منظورم چیه ولی اگ جدید هستید، با یه نگاه ب آمار و لیست سرورها؛ میبینید که یه دورانی عصرپادشاهان توی هر سرور بالای 40-45 هزار نفر ثبت نامی و بازیکن داشت؛ دقت کنین : بازیکن ن اینک بیان فقط اسم بنویسن ک امار اون سرور رو داشته باشن یا بتونن راحت تو انجمن اسپم بدن یا بعنوان مولتی باشن و ... در حالی ک الان (خصوصا سرورهای زمستونی) تعداد ب زیر 200 نفر میرسه؟ شایدم کمتر بنظرتون دلیل اصلی این اتفاقاتی ک داره میفته چیه؟ مولتی بازی؟ (اگ هس، آیا واقعا هیچ راه حلی براش نیس؟ هر چن سخت یا آسون؟) خسته شدن بچه ها بعد یه مدت بازی تکراری؟ حالت یکنواختی بازی و بدون تغییرات موندنش؟ حالت ... |
کورش9573 | 1397/03/28 16:00:45 |
18060 |
![]() |
... گارنا هم چند تا از بچه ها میگفتن ی چیزائی ![]() ![]() ![]() سلام دوستان از بچه های سرور س24 یا قبل و بعدش کسی اینجا نیست ؟ ارتش طلائی یا شمال ایران زمین .البته به غیر محسن کرده خخخ ![]() ![]() ![]() من ![]() سرور شیش ارتش طلائی با مدیریت sanamsanam فک کنم ![]() دمت گرم داداش سرور تابستونی شما هم میاین ؟اگه اطلاع از دوستان دیگه دارین خبر بدین . ![]() |
درانتظارکار | 1397/03/22 21:19:32 |
18061 |
![]() |
مشکل از کجاس؟؟ |
... مید منظورم چیه ولی اگ جدید هستید، با یه نگاه ب آمار و لیست سرورها؛ میبینید که یه دورانی عصرپادشاهان توی هر سرور بالای 40-45 هزار نفر ثبت نامی و بازیکن داشت؛ دقت کنین : بازیکن ن اینک بیان فقط اسم بنویسن ک امار اون سرور رو داشته باشن یا بتونن راحت تو انجمن اسپم بدن یا بعنوان مولتی باشن و ... در حالی ک الان (خصوصا سرورهای زمستونی) تعداد ب زیر 200 نفر میرسه؟ شایدم کمتر بنظرتون دلیل اصلی این اتفاقاتی ک داره میفته چیه؟ مولتی بازی؟ (اگ هس، آیا واقعا هیچ راه حلی براش نیس؟ هر چن سخت یا آسون؟) خسته شدن بچه ها بعد یه مدت بازی تکراری؟ حالت یکنواختی بازی و بدون تغییرات موندنش؟ حالت ... |
farhad77 | 1397/03/31 15:25:28 |
18062 |
![]() |
... گارنا هم چند تا از بچه ها میگفتن ی چیزائی ![]() ![]() ![]() سلام دوستان از بچه های سرور س24 یا قبل و بعدش کسی اینجا نیست ؟ ارتش طلائی یا شمال ایران زمین .البته به غیر محسن کرده خخخ ![]() ![]() ![]() من ![]() سرور شیش ارتش طلائی با مدیریت sanamsanam فک کنم ![]() سلام sanamsanam رو یادمه .اون سرور سرور قشنگی شد ولی اخرش arash فک کنم بود که به همه نامردی کرد و کتیبه رو تنها تنها زد توگوشش .البته یه پویا نامی بود اون تو اتحاد هشتاد سردار کمک کرد و بهش کمک کرد اگه یادت باشه . ![]() ![]() الان هنو بازی میکنی ؟ |
a.challenger | 1397/03/22 21:27:08 |
18063 |
![]() |
تولیداتتون؟ |
... e_tariki_[/b][/div]
اره نخریدی ولی سرور های قبل که زدی؟ ![]() |
amirmohamad1--2 | 1397/03/30 14:33:16 |
18064 |
![]() |
تولیداتتون؟ |
... e_tariki_[/b][/div]
اره نخریدی ولی سرور های قبل که زدی؟ ![]() اونم نه ![]() یادته یه سرور برا ... |
kingcrab | 1397/03/30 18:31:16 |
18065 |
![]() |
... گارنا هم چند تا از بچه ها میگفتن ی چیزائی ![]() ![]() ![]() سلام دوستان از بچه های سرور س24 یا قبل و بعدش کسی اینجا نیست ؟ ارتش طلائی یا شمال ایران زمین .البته به غیر محسن کرده خخخ ![]() ![]() ![]() من ![]() سرور شیش ارتش طلائی با مدیریت sanamsanam فک کنم ![]() سلام sanamsanam رو یادمه .اون سرور سرور قشنگی شد ولی اخرش arash فک کنم بود که به همه نامردی کرد و کتیبه رو تنها تنها زد توگوشش .البته یه پویا نامی بود اون تو اتحاد هشتاد سردار کمک کرد و بهش کمک کرد اگه یادت باشه . ![]() ![]() الان هنو بازی میکنی ؟ [/div][/quote] اره تابستونا بازی میکنم ![]() |
kingcrab | 1397/03/23 10:07:08 |
18066 |
![]() |
server w47 |
... کنیم با این بازی ![]() اگه حرفه ای ها مثل falcon مهدی098 dr bahaman اینا رو میشناسید بگید بیان یکم سرور با حال بشه ![]() ....میام..... نمیام..... بتو چه....... طربچه ....خخخخخخخ..نظر سنجی گذاشتی مثلا... اقا چند نفر جواب بده بدوستمون... ... اونهمه بازیکن. دونفر شانسی اسم داده... برو محمد پهلوان رو بچسپ... حداقل باسم خودش هم بازی نکنه اینجا هستش... حالا همه واسه خودشون به تعداد بازیاشون اسم دارن |
sama123 | 1397/04/25 17:41:55 |
18067 |
![]() |
server w47 |
... کنیم با این بازی ![]() اگه حرفه ای ها مثل falcon مهدی098 dr bahaman اینا رو میشناسید بگید بیان یکم سرور با حال بشه ![]() ....میام..... نمیام..... بتو چه....... طربچه ....خخخخخخخ..نظر سنجی گذاشتی مثلا... اقا چند نفر جواب بده بدوستمون... ... اونهمه بازیکن. دونفر شانسی اسم داده... برو محمد پهلوان رو بچسپ... حداقل باسم خودش هم بازی نکنه اینجا هستش... حالا همه واسه خودشون به تعداد بازیاشون اسم دارن[/div][/quote] ![]() ممد پهلوانِ "سرشناس" 47 |
amirmohamad1--2 | 1397/04/25 23:01:17 |
18068 |
![]() |
سن ازدواج |
[quote] sharv [quote] [/quote]هخامنش1028 [quote] [/quote]sharv [quote][div]amir1h2h34 من 18 هست دورقم اخر ولی بمیرم این سن سمت دختری نمیرم [/quote]بیا سیم کارتمونو عوض کنیم ![]() نه بیا با من عوض کن باز 89 قابل تحمله ولی 99 نه ...اصلا شاید تا اون موقع زنده نباشم ![]() ![]() نه اتفاق |
هخامنش1028 | 1397/04/23 16:56:45 |
18069 |
![]() |
سوال و جواب |
خیر پول دیجیتال یعنی از همون زمان پیدایشش وجود فیزیکی نداشته نسبت به پول واقعی چند تفاوت داره 1- برای ایجاد حساب نیازی به احراز هویت نیست یعنی نمی پرسند کی هستی حتی ایمیل و شماره تلفن هم نمی گیرند 2- با انجام تراکنش موقعیت مکانی شناسایی نمیشه 3- چون نوپا هست نوسانات زیاد داره یه بار رو عرش یه بار رو فرش 4- ارز جهانیه و به هیچ دولتی وابسته |
pmnl | 1398/05/03 14:12:47 |
18070 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... خرجشون میشه [/div][/quote] میدونی چرا اینا اینقر خرجچ میکنن... طاهرا طبق اعلام مدیران منبعد بجای اسم سواره و پیاده نظام . از اسمهای این اشخاص استفاده کنه. مثلا. سرباز محافظ یا همون نیزدار.... مینویسن. نیزدار گوگولی. سوار شوالیه . منگولی. این گوگولی منگولی. کتیبه زدن. اسمشون در تاریخ بربره... ببخشید عصر پادشاهان جاودانه خواهد ماند ![]() |
sama123 | 1397/05/22 04:03:52 |
18071 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... خرجشون میشه [/div][/quote] میدونی چرا اینا اینقر خرجچ میکنن... طاهرا طبق اعلام مدیران منبعد بجای اسم سواره و پیاده نظام . از اسمهای این اشخاص استفاده کنه. مثلا. سرباز محافظ یا همون نیزدار.... مینویسن. نیزدار گوگولی. سوار شوالیه . منگولی. این گوگولی منگولی. کتیبه زدن. اسمشون در تاریخ بربره... ببخشید عصر پادشاهان جاودانه خواهد ماند ![]() هاننن ![]() |
آرمان خان | 1397/05/22 14:58:14 |
18072 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... عد در مورد مخارج اینجا نظر بده تا فردا صبح اومدی اومدی نیومدی این همه اک رو داریم صفر میکنم اک تو هم روش [/div][/quote] خرج کن که نیستم ولی هفته ای 150 اخه امیرم؟؟ ![]() سلام داداچ دف سنگین داری سرور 47 ![]() |
آرمان خان | 1397/05/25 16:12:38 |
18073 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... عد در مورد مخارج اینجا نظر بده تا فردا صبح اومدی اومدی نیومدی این همه اک رو داریم صفر میکنم اک تو هم روش [/div][/quote] خرج کن که نیستم ولی هفته ای 150 اخه امیرم؟؟ ![]() سلام داداچ دف سنگین داری سرور 47 ![]() سلام داداش بخدا اسباب کشی کردم ازون سرور کی داره میزنه |
elcabo | 1397/05/25 18:05:57 |
18074 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... عد در مورد مخارج اینجا نظر بده تا فردا صبح اومدی اومدی نیومدی این همه اک رو داریم صفر میکنم اک تو هم روش [/div][/quote] خرج کن که نیستم ولی هفته ای 150 اخه امیرم؟؟ ![]() سلام داداچ دف سنگین داری سرور 47 ![]() سلام داداش بخدا اسباب کشی کردم ازون سرور کی داره میزنه[/div][/quote] نهنگ سبز ![]() |
آرمان خان | 1397/05/26 01:10:06 |
18075 |
![]() |
چقد پول خرج میکنن |
... v]
او همواره از فداییان ما بود ![]() ![]() اینارو ولشون کن هر کی ندونه من که میدونم تو بهترین بازیکن تمام ادوار بازی های استراتژیک جهان هستی[/div][/quote] ![]() ![]() ![]() اینا مال اتحاد بود ولی خوب یادته ![]() |
elcabo | 1397/05/27 00:09:32 |