جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
18026 خیلی خیلیnot مهم بخون لامصب چند خطه
hasanbik
منم بزار
تابستون که سرگرم بازی بودم روی اک دوستم خیلیم قوی بود الان که مدرسه ها شروع میشه دیگه بازی نمیکنم به انجمن سر میزنم کسی منو یادشه حسن بیکم قدیما تو انجمن زیادفعال بودم

:ico
‏1396/06/28 20:43:47
18027 خیلی خیلیnot مهم بخون لامصب چند خطه
... ][/div]
[quote][div]hasanbik
منم بزار
تابستون که سرگرم بازی بودم روی اک دوستم خیلیم قوی بود الان که مدرسه ها شروع میشه دیگه بازی نمیکنم به انجمن سر میزنم کسی منو یادشه حسن بیکم قدیما تو انجمن زیادفعال بودم
[/quote]
:icon ...
‏1396/06/28 20:57:49
18028 وب سایت صنعتی
... صنعتی به نحوی باشد که این طیف ها را به خوبی پوشش دهد. صنایع از جمله مشاغلی هستند که در مقایسه با سایر کسب و کارها به ندرت و طولانی مدت اقدام به ایجاد تغییرات می کنند و اکثر آنها را شاهدیم که به صورت سنتی در حال فعالیت می باشند. برای خروج از حالت سنتی و ورود به دنیای تکنولوژی اولین گام طراحی وب سایت صنعتی می باشد که در عصه ملی و بین المللی شخصیت و جایگاه یک صنعت را به نمایش می گذارد. شما اگر از صاحبان صنایع می باشید، از طریق طراحی وب سایت صنعتی علاوه بر ارتباط با مشتریان به معرفی محصولات خود می پردازید که این کار نیازمند استفاده از گرافیک اختصاصی و متفاوت و خاص شما می باشد که نونگار پردازش با تجارب و متخصص هایی که در این زمینه دارد می تواند بهترین گزینه ممکن باشد.

[/div][/quote]
موافقم در ضمن حال سوخت مورد استفاد باید این قابلیت را داشته باشد که با سرعت مناسب وارد واکنش شود به طوری که نه سرعت سوختن آنقدر کم باشد که موشک از زمین کنده نشود و نه آنقدر زیاد باشد که حالت انفجار به خود گیرد.

در اینجا ن ...
‏1396/06/08 03:44:46
18029 وب سایت صنعتی
... صنعتی به نحوی باشد که این طیف ها را به خوبی پوشش دهد. صنایع از جمله مشاغلی هستند که در مقایسه با سایر کسب و کارها به ندرت و طولانی مدت اقدام به ایجاد تغییرات می کنند و اکثر آنها را شاهدیم که به صورت سنتی در حال فعالیت می باشند. برای خروج از حالت سنتی و ورود به دنیای تکنولوژی اولین گام طراحی وب سایت صنعتی می باشد که در عصه ملی و بین المللی شخصیت و جایگاه یک صنعت را به نمایش می گذارد. شما اگر از صاحبان صنایع می باشید، از طریق طراحی وب سایت صنعتی علاوه بر ارتباط با مشتریان به معرفی محصولات خود می پردازید که این کار نیازمند استفاده از گرافیک اختصاصی و متفاوت و خاص شما می باشد که نونگار پردازش با تجارب و متخصص هایی که در این زمینه دارد می تواند بهترین گزینه ممکن باشد.

[/div][/quote]
موافقم در ضمن حال سوخت مورد استفاد باید این قابلیت را داشته باشد که با سرعت مناسب وارد واکنش شود به طوری که نه سرعت سوختن آنقدر کم باشد که موشک از زمین کنده نشود و نه آنقدر زیاد باشد که حالت انفجار به خود گیرد.

در اینجا نوعی ترکیب معرفی میشود که هم به سادگی د ...
‏1396/06/09 23:15:13
18030 وب سایت صنعتی

[/div][/quote]

در اینجا نوعی ترکیب معرفی میشود که هم به سادگی در دسترس است و هم قیمت آنچنانی ندار ...
‏1396/06/10 07:04:50
18031 وب سایت صنعتی

[/div][/quote]

در اینجا نوعی ترکیب معرفی میشود که هم به سادگی در دسترس است و هم قیمت آنچنانی ندارد و با اضافه و کم کردن کاتالیزگر ها برای تسری ...
‏1396/06/10 13:32:20
18032 وب سایت صنعتی

[/div][/quote]

در اینجا نوعی ترکیب معرفی میشود که هم به سادگی در دسترس است و هم قیمت آنچنانی ندارد و با اضافه و کم کردن کاتالیزگر ها برای تسریع در سرعت سوختن و همینطور با پودر ...
‏1396/06/11 15:28:40
18033 وب سایت صنعتی

[/div][/quote]

در اینجا نوعی ترکیب معرفی میشود که هم به سادگی در دسترس است و هم قیمت آنچنانی ندارد و با اضافه و کم کردن کاتالیزگر ها برای تسریع در سرعت سوختن و همینطور با پودر ...
‏1396/06/27 15:20:07
18034 خیلی خیلیnot مهم بخون لامصب چند خطه
... ][/div]
[quote][div]hasanbik
منم بزار
[/quote]
:icon ...
‏1396/06/28 22:16:09
18035 قدیمم اینجوری نبود
... مولتی ها میریزن سرت
من متروکه ای ک خودم خالی کردم و گذاشتم رو تسخیر ، 3 ساعت مونده ب اتمام طرف با مولتیش حمله زد
فقط اگ 50 تا دونه گندمخور نیروهام بیشتر بود کنسل نمیشد
بعدشم 3 تا مولتی همزمان حمله سنگین ( فیک نه ) زدن روم !!!
‏1396/06/09 16:18:59
18036 قدیمم اینجوری نبود
... ه.

[/div][/quote]
میدونم دفساز چیه و کاربردش چیه عزیز
ولی واقعیتا اونقد وقت خالی ندارم ک بخوام این روزا رو حدقل 2 تا اک بازی کنم تا شااااااااید از فارمی درش بیارم
اگ قراره ازین مولتی بازیا شه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه
من 1 دفساز بیارم اون 2 تا مولتی میاره
من 4 تا دفساز بیارم یکی دیگ 10 تا مولتی داره
نمیشه اینجوری

گند زدن ب بازی رفت
راستی من مولتی طرف رو نزدم
اک اصلی رو زدم و خوش شانس بودم ک مقع جاسوسی و حمله ام نیروهاش تو شه نبودن
ینی من باقیمانده نیروهاشو کوبیدم در واقع
و الا ک دیوار میشد

البته اینم بگم همین اک اواسط بازی یجوری خورد ک دیگ نتونست کمر راست کنه و بازیو بوسید گذاشت کنار
‏1396/06/12 12:37:46
18037 درس آخری که خودم گرفتم(roham)(eryha)
... ین رشته هستش
چون قهرمانای حتی کشور از ساندا و کیک بوکس و کاراته و کونگ فو و غیره هرکی که میاد توی بوکس حتی قهرمانی استانی هم نمیتونه بگیره ولی از بوکس هرکی میره رشته های دیگه خیلی قدره و کلا همه میترسن از بوکسورا دیگه تو جامعه هم همینطوریه فکر کنم
رفتم بوکس ثبت نام کردم و با دل و جون شروع کردم به تمرین کردن
یخورده هم پول جمع کردیم و یکم لباس خریدیم و خیلی میرفتم سمت اینو اون تا دوباره ارتباط خوب برقرار کردن رو یاد بگیرم و بعد از دو ماه احساس کردم که حالا وقتشه که خودمو نشون بدم
ولی با یه روشی که توی بازی هم داشتم! نه با کسی دعوا کردم و نه اومدم که به کسی چیزیو ثابت بکنم
ددانشگام رو عوض کردم و اینبار رفتم پیش آدمای جدید و خیلی موجه تر خودمو نشون دادم و خیلی بهتر شد اوضام چون واقعا اعصابشو نداشتم که یه شخصیت ضعیف رو قوی نشون بدم
مثل این میمونه که بهتون بگن یه اکانت فارم رو حاضرید بگیرید دستتون و بیاریدش بالا و دوباره قویش بکنید یا اینکه برید توی یه سرور جدید و یه اکانت دیگه رو از اول بسازید؟
من که گزینه ی دوم رو انتخاب میکنم!
توی دانشگاه جدیدم نه دعوام شد و نه کسی چپ بهم نگاه کرد نه بی محلی ای دیدیم تازه این ما بودیم که محل نمیزاشتیم با کسایی که حال نمیکردیمم
راستی یه نکته ی دیگه هرجایی میرید تو اون ضمینه باید خوب کار ...
‏1396/06/12 01:07:21
18038 فیلم سینمایی
... ی بودن پر از هیجان هستن
فیلم John Wick 2 هم با وجود یکم پیاز داغ زیاد کردن جالبه و پر از هیجان ( هی چیزی تو مایه های هیتمن هستش - قسمت 1 رو نگا نکردم ولی احتمالا اونم جذاب باشه )

یکی دو تا فیلم ترسناک هم میپسندم ک خیلی خوبن مث :
The Conjuring قسمت 1 و 2 داره که قسمت 1 ب نظر من یکم داستانش قشنگ تره ولی 2 گرافیک بهتری داره ( دوستان اینا یکم زیادی ترسناک هستن - مورد داشتیم طرف با کلی وزن و هیکل و سن و ادعای ورزشکاری نگا کرده ولی 2-3 شب از ترس خواب ب چشمش نیومده - پس اگ احیانا میترسید نگا نکنین )
The Remains ساخت 2016 هم بدک نیس - زیاد جالب و پر هیجان مث قبلی نیس ولی خب من دوس داشتم

اینا جز بهترین ها و جدیدترین هایی بودن ک دیدم و پیشنهاد میکنم حتما ببنید
‏1396/06/15 12:46:48
18039 فیلم سینمایی
... ی بودن پر از هیجان هستن
فیلم John Wick 2 هم با وجود یکم پیاز داغ زیاد کردن جالبه و پر از هیجان ( هی چیزی تو مایه های هیتمن هستش - قسمت 1 رو نگا نکردم ولی احتمالا اونم جذاب باشه )

یکی دو تا فیلم ترسناک هم میپسندم ک خیلی خوبن مث :
The Conjuring قسمت 1 و 2 داره که قسمت 1 ب نظر من یکم داستانش قشنگ تره ولی 2 گرافیک بهتری داره ( دوستان اینا یکم زیادی ترسناک هستن - مورد داشتیم طرف با کلی وزن و هیکل و سن و ادعای ورزشکاری نگا کرده ولی 2-3 شب از ترس خواب ب چشمش نیومده - پس اگ احیانا میترسید نگا نکنین )
The Remains ساخت 2016 هم بدک نیس - زیاد جالب و پر هیجان مث قبلی نیس ولی خب من دوس داشتم

اینا جز بهترین ها و جدیدترین هایی بودن ک دیدم و پیشنهاد میکنم حتما ببنید[/div][/quote]
The ring 2017 که ترسناک تره
‏1396/06/15 20:00:56
18040 فیلم سینمایی
[quote]
-king-
[div]یکی دو تا فیلم ترسناک هم میپسندم ک خیلی خوبن مث :
The Conjuring قسمت 1 و 2 داره که قسمت 1 ب نظر من یکم داستانش قشنگ تره ولی 2 گرافیک بهتری داره ( دوستان اینا یکم زیادی ترسناک هستن - مورد داشتیم طرف با کلی وزن و هیکل
‏1396/06/15 23:25:52
18041 فیلم سینمایی
[quote]
-king-
[quote][div]-king-
[div]یکی دو تا فیلم ترسناک هم میپسندم ک خیلی خوبن مث :
The Conjuring قسمت 1 و 2 داره که قسمت 1 ب نظر من یکم داستانش قشنگ تره ولی 2 گرافیک بهتری داره ( دوستان اینا یکم زیادی ترسناک هستن - مورد داشتیم طرف با کلی وزن و هیکل
‏1396/06/15 23:29:33
18042 اولین های خواننده
... ، فقط با تو میمونم و واسه ی تو من گوشواره هامو میکنم
بیا اینجا که موزیک خوراک دنسه ، پسرا تو بغل دافای با نمک و سبزه
به چه دختری اسمت پارمیدای یا مهنازه ؟ جنس گوشوارت چیه بدلی یا که الماسه ؟

محسن نامجو[/div][/quote]
اسمشو فقط شنیدم اهنگاشو نه

معین
‏1396/06/25 22:39:05
18043 نظر سنجی شهر ها
[quote]
amirmohamad1--2
[div]نظر سنجی شهر هارو بالاخره گزاشتم
نظر سنجی دیگه نزاشتیم رای تون رو توی پاسخ بگید خواستید خودتون یه تاپیکم بزارید برای بحث و زرو زر (کلمات با ارزش زر(طلا)) اینجارو خراب نکنید فقط رای میدید وگرنه ا
‏1396/06/28 20:49:06
18044 نظر سنجی شهر ها
[quote]
sama123
[quote][div]amirmohamad1--2
نظر سنجی دیگه نزاشتیم رای تون رو توی پاسخ بگید خواستید خودتون یه تاپیکم بزارید برای بحث و زرو زر (کلمات با ارزش زر(طلا)) اینجارو خراب نکنید فقط رای میدید وگرنه ا
‏1396/06/29 00:53:26
18045 نظر سنجی شهر ها
[quote]
amirmohamad1--2
‏1396/07/06 12:08:23
18046 نظر سنجی شهر ها
[quote]
amirmohamad1--2
‏1396/07/12 17:51:08
18047 نظر سنجی شهر ها
[quote]
amirmohamad1--2
‏1396/07/12 21:03:23
18048 چرا؟لطفا جواب بدید
a...m...a
bsjsajjad
چانگوی
چرا من منجنیقامو میفرستم قصرو بکوبن اما مثلا معدن سنگشو کوبیدن؟؟

به احتمال زیاد بعد از فرستادن منجنیق ها اردوگاهتو 20 کردی

داداش چه ربطی داره ؟؟؟؟

ربطش اینه وقتی اردوگاهت 10 باشه اتک منجنیقت یه هدف داره ول
‏1396/07/15 14:16:44
18049 به نظر شما بازی دوباره رونق میگیره یا نه ؟
... ن واقعی این بازی باشید میدونید که بازی اینجا با مولتی بازی میشه وگرنه اصلا فکر بازی به سرتون نزنه
قابل توجه اونایی که میگن مولتی بازی رو خراب کرده اتفاقا مولتی بازی رو قشنگ میکنه و باعث میشه رقابتها سنگین تر بشه
مولتی بازی هم خودش کم چیزی نیس که هر کسی بیاد ادعا کنه منم میتونم اگه پول باشه!!!
در کل بازی به خاطر پلیرهای که دیگه از بازی خسته شدن کمی خلوت شده
پلیرهای جدید اومدن و دارن همینجوری میان رو بورس نگران نباشید درست میشه
‏1396/08/17 00:39:07
18050 نظرسنجی درباره فارم شدن
kasrasimon1371
سلام دوستان من تازه سه روزه این بازی رو شروع کردم ولی یکی هی بهم حمله میکنه کل منابع رو میره
باید چکار کنم

و همینطور به نظرتان بهتر نیست بعد از مورد حمله قرار گرفتن یه شیلد برای مدت معین بهمون بده
مثل همین تحت حمایت قرار گرفتن اول بازی
تا بتوانیم خودمونو بازسازی کنیم
چون فارم شدن کلا باعث زده شدن از بازی میشه

فارم شدی یعنی باید از بازی بری. راهش اینه . رسم بازی اینه. اگر از طرف خوشت نمیاد برو اکاونت رو حذف کن و با اکاونت جدید بیا. ولی زود ارتش درست کن.
‏1396/11/17 19:16:56
منوی کاربری

پیغام

بستن