جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6726 نظر سنجی داغ
تو دیدن فیلم جنگ اخرای سرور باید فیلم تروی یا ارباب حلقه ها رو بذارن.
‏1392/12/24 16:06:36
6727 نظر سنجی داغ
هیچ کدوم
‏1392/12/24 16:36:40
6728 ....
خودتونم نمی دونید چی گفتیدا!
نویسنده ی تاپیک گفته اکانت مرکزیمو فروختم!

درمورد این قانونشونم منم مث شما قبول دارم مسخرس.
‏1392/12/24 18:10:59
6729 جوابگویی مدیران سایت
... یست که در ساعات مختلف انلاین بشن و به سایت رسیدگی کنن؟
ساعت کاریشون چطوریه؟[/div][/quote]
نه بابا ان ها هم زندگی دارنا مثل ما نیستند که شب تا صبح داخل اینترنتیم فکرش و بکن ان ها باید هم به بازی برسند هم به سرور جدید برسند هم به انجمن برسند خوب نمی تونند دیگه مگه 1000 تا دست دارند
‏1392/12/26 18:16:38
6730 کلکل
البته نا گفته نماند این تاپیک تکراری است نگاه کنید خودم هم نویسندش بودم
http://forum.kingsera.ir/posts/view/12121/%DA%A9%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D8%B1%DB%8C%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D9%80%D
‏1392/12/25 19:27:07
6731 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
بایدتوجه داشت که یکی از تکنیک های حمله به شهر های دیگران فرستادن فیک به شهر می باشد که بازیکن نتونه حمله اصلی رو شناسایی کنه حالا اگه 3 یا 4 بازیکن بخوان تو یک روز به یک نفر حمله کنه نمی تونن بیشتر از 8 یا 24 باز فیک و حمله اصلی رو هدایت کنه ولی اینطوری خیلی راحتر می شه حمله اصلی رو شناسایی کرد با توجه به این نکته که حمله های توی این نوع بازی بسیار سخت انجام می شه چون شما می تونید از هر شهر یا دوست یا اتحاد تقاضای پشتیبان کرد ولی توی حمله ها فقط می شه از نیروهای یه شهر استفاده کرد پس ارسال فیک به بازیکن مداقع ضروری هستش که با این قانون جدید تقریبا جلوی حمله فیک گرفته میشه
‏1392/12/09 23:50:33
6732 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی
ما دائما پیشنهادات زیادی از طرف بازیکنان مبنی بر محدودیت در تعداد لشکرکشی ها به یک شهر و یا به یک بازیکن دریافت می کنیم . از این جهت یک قانون پیشنهادی در این زمینه آماده نموده ایم که می خواهیم نظر شما عزیزان را نیز در این زمینه جویا شویم.

آیا شما با اعمال این قانون با شرایط زیر موافق هستید ؟

۱- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به یک شهر خاص مدافع: ۸ بار در روز
۲- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به بازیکن مدافع ( کل شهرهای مدافع): ۲۴ بار در روز
۳- سقف حمله به هر شهر در بازی روزانه D بار است. یعنی کل لشکرکشی هایی که بازیکنان مختلف به یک شهر می توانند داشته باشند ۳۰ بار در روز می باشد.
۴- این قوانین در یک چهارم آخر بازی اعمال نمی شود و برای بازیکن مالک هر نوع گنجینه آرشیو نشده نیز صدق نمی نماید.

موفق و پیروز باشید

کلان بگید میخواید بازیرو خراب کنید دیگه همش محدودیت همش مانع خداییش دارید بازیرو خراب میکنید
‏1392/12/09 23:50:56
6733 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کیان 2
rezadefender
aydinlooti
من موافقم
چرا؟
میگم !
کسی قفل کنه رو کسی و هر 5 دقیقه اتک بده طرف نابود میشه .ولی اینجوری شانس اینکه آدم بتونه دوباره جون بگیره بیشتره.
از طرفی هم ,فارمی که 30 بار در روزازش غارت شه کافیه.

کلا قانون باحالیه

آره عزیز قانون جالبیه اما برای تو که فارمی
برای ما عین تیشه میمونه که زده میشه تو ریشه ی غارت و جذابیت بازی

فدا مدا داری داداش رضا سیامکم
به والله اگر این قانون رو بزارن من یکی بای بازی میدم میرم سراغ کارم خودت که میدونی داداش تو سرور 17 بالای 2 میل خرج کردیم 4 تا بازیکن مثل ما رو از دست بدن اوکی میشه

نمیدونم والا?
امیدوارم این قانون عملی نشه.اگه بشه چی میشه
‏1392/12/09 23:55:29
6734 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
... سرور کم بشه و فارم زیاد بشه به نفع سرور نیست.چرا؟ چون اونوقت کمتر کسی پول خرج میکنه..تمام قوانین محدود کننده حمله و غارت بخاطر اینه که کمتر کسی فارم بشه تا افرادی بیشتری سکه خرج کنند. و من با این نظر سنجی مخالفم..
در ضمن تیم عصر پادشاهان جوری از قانون حرف میزنه که انگار هیچ حرکت خلاف قانونی انجام نمیشه.برای مثال: مولتی بازی یا باگ زدن. اول مسولان بیان یه فکری به حال این مشکلا بکنن بعدش غارت رو محدود کنن
اقایان محترم تیم عصر پادشاهان اگر مولتی اکانت در سرور وجود نداشته باشه مطمین باش ...
‏1392/12/09 23:56:32
6735 کلکل
نظر سنجی میزارم تو این تایپیک هر کی بیشتر رای اورد اون تیمش بهتره
‏1392/12/26 13:51:30
6736 کلکل
imandosti
نظر سنجی میزارم تو این تایپیک هر کی بیشتر رای اورد اون تیمش بهتره

یه نفر مولتی بیاره نظرسنجی عوض میشه و با نظر سنجی نمیشه
‏1392/12/26 13:57:33
6737 اموزش اومدن به رید کال
نه باو چه ح کی علی باو بی خیال

دوستان رید کال یه مسنجر صوتی هست
‏1392/12/25 11:05:11
6738 ♫متن آهنگ گله از محسن یاحقی♫
اقای تاها فک کنم این اهنگش مال. دوره خیارشوره نه
الان فقط سامی بیگی و صدامو داری از ارمین
‏1392/12/26 23:18:01
6739 ♫متن آهنگ گله از محسن یاحقی♫
bmxz
اقای تاها فک کنم این اهنگش مال. دوره خیارشوره نه
الان فقط سامی بیگی و صدامو داری از ارمین

صداموداری
‏1392/12/27 12:15:21
6740 ♫متن آهنگ گله از محسن یاحقی♫
اون بالا متن آهنگشو نوشتم
‏1392/12/27 12:25:11
6741 تله ساز
الان من برام سوال پیش امده چرا تو نظر سنجی خوب بیشتره من که زدم خوب نیست سوالم هم این است کجای این تله ساز خوب است ؟ اخه ان وقت کسی حمله نمی کنه که . می کنه؟
از نظر من که فارم ها را به توپ می بندم این تله ساز خوب نیست. ولی از نظر
‏1392/12/26 20:58:47
6742 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی
ما دائما پیشنهادات زیادی از طرف بازیکنان مبنی بر محدودیت در تعداد لشکرکشی ها به یک شهر و یا به یک بازیکن دریافت می کنیم . از این جهت یک قانون پیشنهادی در این زمینه آماده نموده ایم که می خواهیم نظر شما عزیزان را نیز در این زمینه جویا شویم.

۱- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به یک شهر خاص مدافع: ۸ بار در روز
۲- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به بازیکن مدافع ( کل شهرهای مدافع): ۲۴ بار در روز
۳- سقف حمله به هر شهر در بازی روزانه D بار است. یعنی کل لشکرکشی هایی که بازیکنان مختلف به یک شهر می توانند داشته باشند ۳۰ بار در روز می باشد.
۴- این قوانین در یک چهارم آخر بازی اعمال نمی شود و برای بازیکن مالک هر نوع گنجینه آرشیو نشده نیز صدق نمی نماید.

موفق و پیروز باشید

با سلام اقا باید لشکرکشی ها کمتر بشه قدرت افتاده دست چند نفر دارن بقیه اعضارو غارت میکنن
‏1392/12/10 00:12:18
6743 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
... جان فارم کتیبه رو هم بندازی کنار شهرش دو روز هم بهش وقت بدی. کل سرور رو هم بهش بدی نمیتونه کتیبه که هیچ جایزه هم بزنه
اقا خودتون رو اذیت نکنید . تو این مملکت همیشه وقتی حرفی از اجرای یا نظرسنجی قانونی هست شک نکنید اجرا میشه . این کارو میکنن که ما بیایم بگیم نه . بعد بگن خوب میشه نهایت حمله به یه شخص 50 تا حمله . ما هم بگیم اخی خـدا رو شکر که نشد اونقدری که گفتن
ما که از همین الان جول و پلاس خودمون رو جمع کردیم . قانون اجرایی بشه من یکی رو دیگه نمیبینید
‏1392/12/10 00:19:17
6744 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
... جان فارم کتیبه رو هم بندازی کنار شهرش دو روز هم بهش وقت بدی. کل سرور رو هم بهش بدی نمیتونه کتیبه که هیچ جایزه هم بزنه
اقا خودتون رو اذیت نکنید . تو این مملکت همیشه وقتی حرفی از اجرای یا نظرسنجی قانونی هست شک نکنید اجرا میشه . این کارو میکنن که ما بیایم بگیم نه . بعد بگن خوب میشه نهایت حمله به یه شخص 50 تا حمله . ما هم بگیم اخی خـدا رو شکر که نشد اونقدری که گفتن
ما که از همین الان جول و پلاس خودمون رو جمع کردیم . قانون اجرایی بشه من یکی رو دیگه نمیبینید [/div][/quote]
ایول سید جان منم منتظره ی بهونه یا بح ...
‏1392/12/10 00:23:10
6745 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی

موفق و پیروز باشید

موردی که دوستان مطرح کردند درباره اینکه با وجود محدودیت حمله ممکن است عده ای به خود حمله کنند و دیگر امکان حمله را از دیگران بگیرند قابل تامل هست ولی باید چاره اندیشی بشه و نباید به حاطر این موضوع محدودیت حمله نباشه یعنی باید از حمله هرکس به خودش جلوگیری بشه و الیته روی تعداد حمله در روز یا به هر شهر هم باید بیشتر فکر بشه تا هم انگیزه ها را از بین نبره و هم بی فایده نباشه.
بسیار ممنون از پیگیری
‏1392/12/10 00:23:22
6746 مشکل نظر سنجی
من با این قانون مخالف بودم الان موافقم.
کارشناس دوستت داریم
‏1392/12/25 19:29:45
6747 مشکل نظر سنجی
هههههههههههههه
اونوقت کسی دید که کدوم گزینه رای زیادی اورده رو انتخاب میکنه پس در نتیجه(برا من مهم نیست)
مخالف هم هستم
‏1392/12/25 23:20:17
6748 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
raminkhadem
سلام بله ۱۰۰درصد موهفقم چون بعضی هز دوستان بول دارن سریع بیشرفت می کنند اونهای که بول ندارند مورد حمله دوستان قرار می گیرند ودلشکسته از بازی میرند چند نفر میشناسم که گریه میکردن چون بول نداشتن مثل بقیع بیشرفت کنند در مملکتی که از مردونگی دم میزنیم زشته بس به نظر من حمله به یک بازی کن دو بار در روز ووبس بقیه اش نا مردی

عزیزم. اگه تجربه داشته باشی و بازی رو بلد باشی، میفهمی که بدون خرج کردن حتی یه سکه هم میشه تا آخر بازی دووم آورد. اونایی که پ.ل خرج نمیکنن باید بیشتر وقت بزارن تا فارم نشن.
نمیشه که روزی 5 دقیقه بازی کنی، پولم خرج نکنی بعد انتظار داشته باشی . بیان بهت یه کلید طلا با یه کتیبه بدن بگن برو حال کن
محض اطلاع من توو دو سرور فارم شدم بعد بازی رو یاد گرفتم. فارم شدن هم جزئی از این بازیه
‏1392/12/10 00:24:42
6749 مدیریت غارت
perans babak
بابا تعداد حمله هم حدی داره یه سری مشگلات پشتش هست حالا به طور معمول هفته اول سرور همش بیخوابی اعنتیاد ناجورم داره باید فکر سالامتی هم بود یه سری بچهای کم سنن بده

به فکر سلامتیت هستی برو یه باشگاه ثبن نام کن بازی رو بذار کنار
به فکر سلامتیت هستی برو 2 تا هم بازی پیدا کن که 3 نفری بازی کنین خسته نشین
نه اینکه بازی رو خراب کنی.با این کاره
‏1392/12/10 03:43:53
6750 کتیبه سرور22
سلام محسن جان . چرا اینقدر گیر دادید به سرور 14. من که چند جا تو همین انجمن گفتم اره غارتم اونجا مولتی هم بود. اما اونجا چند هفته بدون مولتی هم بودم تو تاپ غارت .
محسن جان عزیزم دلم . ای کیو جان موضوع تاپیک
‏1392/12/18 21:53:24
منوی کاربری

پیغام

بستن