جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
6676 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] [/div][/quote] کنار کلیه سمت راست[/div][/quote] |
sa-ghar | 1392/12/09 17:47:01 |
6677 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] [/div][/quote] کنار کلیه سمت راست[/div][/quote] [/div][/quote] شاید سنگ کلیه داری |
a.gho | 1392/12/09 17:50:27 |
6678 |
![]() |
آزاد سازی روزانه گنجینه |
این موضوع اصلا کارشناسی نشده است ای کاش قبل از اجرای این قوانین نظر سنجی میکردید !!! من مخالف شدیدم . اگه این قانون اجرا بشه من دیگه بازی نمیکنم چون بیکار نیستم هروز جاسوسی کنم و سکه بزنم شهرها مو اماده کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
pouyan_naboodgar | 1392/12/23 15:01:38 |
6679 |
![]() |
من واقعا از این قانون در عجبم . اخه چرا ؟ یعنی ما هر روز باید دنبال کلید بگردیم ؟ تکلیف کسایی که میرن سر کار چی میشه خب چرا تو بازی یک نظر سنجی نمیزارید و اینجوری برخورد میشه . کلا قوانین نباید وسط بازی عوض بشن که ![]() رضا / پارس بزرگ |
rezaa22 | 1392/12/23 15:09:30 |
6680 |
![]() |
مهدی جان نظرسنجی شما یه ایرادی داره. شما 2تا سوال پرسیدی. 1-بنده با وجود این قانون واسه سرواری جدید مخالفتی ندارم. به نظر من خوب هم هست. 2-ولی از این که همچین قوانینی رو وسط سرور اعمال کنن، کاملا مخالفم. و شم |
h.palad | 1392/12/23 15:50:58 |
6681 |
![]() |
اصلا شما کی نظر سنجی گذاشتید که میگید بنا به پیشنهاد بازکنان . کدوم بازیکن .... این پیشنهاد مسخره داده؟؟؟ خودتون بیکارید کارتون اینه پشت سیستم بشینید همه که مثل شما بیکار نیستن . جمع کنید این بازی مسخره رو نمیخواید ج |
matin1010 | 1392/12/23 16:47:31 |
6682 |
![]() |
[quote] lionel10 [div]طبق این نظر سنجی گذاشتن ولی با تغییراتی که خودشون داخلش ایجاد کردنhttp://forum.kingsera.ir/posts/view/12133/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D |
arash_s | 1392/12/23 16:51:34 |
6683 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] [/div][/quote] کنار کلیه سمت راست[/div][/quote] [/div][/quote] شاید سنگ کلیه داری[/div][/quote] |
sa-ghar | 1392/12/09 17:51:47 |
6684 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] [/div][/quote] کنار کلیه سمت راست[/div][/quote] [/div][/quote] شاید سنگ کلیه داری[/div][/quote] [/div][/quote] خدا نکنه. |
آرمان خان | 1392/12/09 17:52:39 |
6685 |
![]() |
من هم مخالف قانون جدید هستم اشتباهی زدم موافقم واقعا هر روز قوانین جدیدی میذارنبدون حتی یک سوال یا نظر سنجی از کاربران اگه همینطوری پیش برید یه روزی میرسه که دیگه هیچ کس بازی نخواهد کرد مخاللللللللللللللللللللللللللللللللللف این قانون هستم ![]() |
bibak007 | 1392/12/23 17:59:01 |
6686 |
![]() |
[quote] lionel10 [div]سرعت عمل یونسن بولتم داشته باشی یا لیونل مسی عصر پادشاهانم باشی نمیتونی این کارو بکنی عزیز دلم فعلا داغی مثل اونایی که گلوله میخورن تو فیلمها بعد یه ساعت بعدش میفهمن یا مثل گربه موش که گربه دنبال موش میکنه 30 متر |
magas | 1392/12/23 18:09:15 |
6687 |
![]() |
معمولا اول نظر سنجی میکنن بعد قانون و میذارین اینجا برعکسه ![]() |
lost 1 | 1392/12/23 18:43:37 |
6688 |
![]() |
لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید و حواستون رو جمع کنید که بعد نخواید توی توضیحات بگید اشتباه نظر دادید می خوایم کاری که پشتیبانی باید انجام می داد ما انجام بدیم که فردا که تشریف میارن سر کار بفهمن نظر بچه ها چیه از د |
sweetheart | 1392/12/23 18:50:11 |
6689 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] من همه ی اینکارارو میکنم.میدونی چرا؟ چون 5 سال آپاندیسمو عمل کردم برداشتنش. ![]() بترکه که میمیره برادر م ... |
arash_s | 1392/12/10 18:23:07 |
6690 |
![]() |
نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها |
دوستان به این نکته دقت کنند که این فقط یک نظرسنجی است و اگر بازیکنان موافق باشند این قوانین اجرا خواهد شد و در صورت عدم موافقت بازیکنان این قوانین اعمال نخواهد شد. در ضمن جناب elcabo شما به جمله آخر قانون دقت نکردید. این قانون کلا در یک چهارم |
کارشناس بازی | 1392/12/09 23:18:29 |
6691 |
![]() |
انگار تو این بازی کسی به قانون عرصه وتقاضا اعتقادی نداره داداش محدودیت چیه بازی رو چرا خراب میکنید از دست این محدودیت لشکر کشی تا 100 کلافه شدم حالا میخواین یکی دیگه اضافه کنین یه دفه همه خاله بازی کنن حمله ممله رو هم حذف کنید بره پی کارش |
kmmotor | 1392/12/09 23:19:40 |
6692 |
![]() |
من موندم این قانونا رو از کجا در میارن هر روز جالبش اینجاست میگن ما نظرسنجی از کاربرا کردیم شما هااا نظر داداین؟ ![]() ![]() ![]() ![]() من مخالف شدی هستم بچه ها جالب اینجاست فردا باگ کلید طلا بزننن خخخخخخخخخخخ چی میشه یه بار دیدی 100تا کلید طلاا اومده تو سروررررر ![]() |
shah-sajad | 1392/12/23 23:37:07 |
6693 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] من همه ی اینکارارو میکنم.میدونی چرا؟ چون 5 سال آپاندیسمو عمل کردم برداشتنش. ![]() بترکه که میمیره برادر من. از محکم زمین نشستن روی سطح سفت هم ... |
a.gho | 1392/12/10 20:23:39 |
6694 |
![]() |
[quote] کارشناس بازی [div]دوستان به این نکته دقت کنند که این فقط یک نظرسنجی است و اگر بازیکنان موافق باشند این قوانین اجرا خواهد شد و در صورت عدم موافقت بازیکنان این قوانین اعمال نخواهد شد.در ضمن جناب elcabo شما به جمله آخر قانون دقت نکردید. این قانون کلا در یک چهارم |
elcabo | 1392/12/09 23:20:59 |
6695 |
![]() |
نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز |
داداش اگر یه مخالفم میزاشتی کفر نمیشدا ![]() درضمن من کاملا با این قانون باد هوایی مخالفم ![]() |
سعید 2013 | 1392/12/23 20:49:24 |
6696 |
![]() |
نظر سنجی جالبی هست دو گزینه موافق هستن |
ali_lover2 | 1392/12/23 20:59:07 |
6697 |
![]() |
![]() اره باید یه مخالف هم بود |
darkness.angel | 1392/12/23 21:00:51 |
6698 |
![]() |
کاملا موافق ![]() خیلی خوب ![]() اصلا تو بازی دوشواری هست؟ ![]() مشکل کل بازی با تصویب این قانون حل شد ![]() |
zsedcl | 1392/12/23 21:04:16 |
6699 |
![]() |
![]() عزیزان اگه سختی قراره وجود داشته باشه برا همه یکسانه ![]() |
magas | 1392/12/23 21:07:31 |
6700 |
![]() |
یکسان نیست دادا برای اونایی که مولتی دارن و نرم افزار دارن واسه گشتن نقشه شانس 10 برابر بقیه هست |
arash_s | 1392/12/24 08:18:36 |