جستجو برای 'سن'
# | عنوان | متن | نویسنده | تاریخ | |
---|---|---|---|---|---|
6651 |
![]() |
مدیر جان منتظریم (مهم) همه بیاید کسی پست نده فقط لایک |
... باشد . گردش مالی ( پرداختی ها ) من در ماه بیش از میلیارد تومان میباشد . حسابدار من هر صبح ساعت 10 لیستی از پرداختیها را روی فلش به بانک میدهد و بانک همان روز تمام انتقالات را انجام میدهد ( با رسید و سند های بانکی معتبر ) . فقط کافیست حساب خاص خودتان را به بانک معرفی تمایید . یک برنامه نویسی جزئی میخواهد که درخواست کننده های پول در این بازی را برای شما یصورت لیست درآورد ، و کمتر از 24 ساعت مبالغ انتقال یابد . در مورد هرینه های کارمندی شما نیز باید عرض کنم خدمات رسانی به باریکنان ( و ایمن ساری بازی ) جزئی از وظایف میباشد و بانی محیوبیت بیشتر ، کارمزد بانکی را هم خود بانک از مبلغ ارسالی برای فروشنده کسر خواهد کرد . تصور نمیکنم مشکل خاصی باشد مگر اینکه تیم بازی گردان منظورات خاصی از این حرکت داشته باشند . موفق باشید . علیرضا . |
arte | 1393/05/31 14:58:19 |
6652 |
![]() |
مدیر جان منتظریم (مهم) همه بیاید کسی پست نده فقط لایک |
... quote] s.29کتیبه [quote][div]sepehr41 بس کنید دیگه / هی مدیران محترم اینقدر منطقی میان توضیع میدن / شماها دوباره میرید سر حرف اول خودتون / علتشم به خاطر کم بودن سن و سالتونه / بزرگتر که شدید متوجه میشید یا همین مطالب رو به اطلاع پدر مادرتون برسونید میبینید که اونا بلافاصله قانع میشن / دیگه اینقدر کشش ندید /کافیه . [/quote]الان شما سطح فکریت بالاست کام ... |
@mehrdad@ | 1393/06/03 11:05:12 |
6653 |
![]() |
ضریب هوشی (تست) |
این واقعیه سنمو درست زدم آزمودنی عزیز ضریب هوش شما بطور تخمینی 118 است. طبقه بندی و تحلیل وضعیت هوشی افراد 1- ضریب هوش 0 تا 20 عقب ماندگی عمیق هوشی ( profound mental retardation ) این افراد آموزش پذیر یا |
techno | 1392/12/12 00:10:22 |
6654 |
![]() |
گاه باید... |
[b] میخواهم بگویم ...... فقر همه جا سر میکشد ....... فقر ، گرسنگی نیست ، عریانی هم نیست ...... فقر ، چیزی را " نداشتن " است ، ولی ، آن چیز پول نیست ..... طلا و غذا نیست ....... فقر ، همان گرد و خاکی است که بر کتابهای فروش نرفتهء یک کتابفر |
techno | 1392/12/09 00:37:32 |
6655 |
![]() |
کنترل کیفیت عصر پادشاهان |
به نظر من این قانون ازاد سازی هم جنبه مثبت داره هم منفی به نظرم باید نظر سنجی بزارن |
grobs | 1392/12/23 15:57:10 |
6656 |
![]() |
حرف دلم{مدیر جون تو رو خدا حذف نکن} |
داداش سنت کمه بهتره الان بری سراغ درست یا یاد گرفتن مهارت های بهتر چه توی نت چه بیرون . تفریح سالم هم بکن. اصلا امکان نداره هیج کی به آدم اهمیت نده . اون عشقتم ولش کن بدردت نمیخوره. |
mahdi521 | 1392/12/19 15:40:34 |
6657 |
![]() |
نویسنده وبلاگ |
کسی نیست ![]() |
مهرداد علیزاده | 1392/12/20 22:11:29 |
6658 |
![]() |
نویسنده وبلاگ |
من بلد نیستم ولی رفتم وبلاگت خیلی باحال بود ایول ![]() |
elcabo | 1392/12/20 22:18:14 |
6659 |
![]() |
نویسنده وبلاگ |
ممنون ولی هنوز زیاد معرف نشده |
مهرداد علیزاده | 1392/12/20 22:20:43 |
6660 |
![]() |
نویسنده وبلاگ |
اقا منم نویسنده میخوام وردپرس بلد باشه ردیفه اگه هم سودی نصیب شد درصدی بهش میدم |
سارگن کبیر | 1392/12/20 22:37:56 |
6661 |
![]() |
نویسنده وبلاگ |
هرچی از تبلیغ ها گرفتم درصدی بهش میدم |
مهرداد علیزاده | 1392/12/21 13:22:06 |
6662 |
![]() |
عیدی چه قدر میگیری؟؟؟ |
برو بگو اکلیل سرنج میخوام بت میده باید بیای خونه باهم مخلوت کنی تو یه نیکه کاغذ پارسال ما شیشه و سنگ هم قاطیش کردیم بعد موادشو مخلوط میکنی دیگ خیلی خطرناک شده به هر جا بزنی منفجر میشه |
comonist | 1392/12/22 15:55:08 |
6663 |
![]() |
عیدی چه قدر میگیری؟؟؟ |
![]() |
taha-amiryan | 1392/12/22 15:58:00 |
6664 |
![]() |
گاه باید... |
... م؟ قبیله سرگردونه ما دربدرتر از همیم همخونهء بی خونه غربت ما دیار ماست: خونینترین ویرونه دربدری کار تو بود، اما نصیب ماشد کودک نازادهء ما با دست ما چه ها شد از من نپرس درد دلم، شکسته سنگ صبور خاطره ها ویرونه هاست، قصه ها زنده بگور چه آرزوهایی که نمرد، چه سینه هایی که نسوخت کسی دیگه تو اون دیار رخت عروسی ندوخت باور کن ای هم آواز، نشکسته بال پرواز با هم بیا بسازیم اون خونه رو از آغاز از من نپرس خونم کجاست تو اون همه ویرونه ... |
amirbagheri@ | 1392/12/09 00:43:26 |
6665 |
![]() |
همه |
... شن مولتی همدیگه [/div][/quote] اونا از بهترین دوستای من هستند خیلی هم بازیشون خوبه بی ادعان اما حرفی واسه گفتن دارن نمیگم کی هستند اما به زودی خودتون میفهمید[/div][/quote] فکر کنم بدونم کی هیتسن اخه اولش یکم ضایع بازی در اوردن |
grobs | 1392/12/10 14:19:13 |
6666 |
![]() |
خرید و فروش اکانت |
... لا به کالا خواهد کشید و مثلا در برابر 3 عدد تخم مرغ 6000 عدد سکه دریافت کنیم . بعید میبینم جهت پول شویی خللی در این گونه بیزینس ها ایجاد کنند . از طرفی به اندازه کافی اقتصاد ما سوار بر ویلچر هست تا سنگ اضافه در جلوی پای لنگ نیندازند و از طرفی 3 هزار میلیار و پولهایی بیش از این حرفها را باید در طی 50 سال در این بازی ، تمامی اکانتهایش را 3 بار خرید و فروش کنند تا شست و شو شود !! در هر صورت مشکل را بصورت کلی بیان فرمودید و نگرانیها را از آینده . مسرت ما را دو چندان میفرمایید اگر بصورت جزئ ... |
arte | 1392/12/09 23:52:03 |
6667 |
![]() |
تست اعتیاد به اینترنت |
ااااااااام! شما دیگه جزو استسنایى ها حساب میشى! ![]() afshar.game.baz [quote][div]sa-ghar اینى که الان گفتی واقعیت داشت!!!????? [quote][div]afshar.game.baz [div][quot |
sa-ghar | 1392/12/09 17:03:59 |
6668 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] |
sa-ghar | 1392/12/09 17:43:01 |
6669 |
![]() |
معرفی شهرتون برای تعطیلات |
بابا مثلا گفتیم اسپم ندیدا ![]() بجاش شهرو معرفی کنید ![]() لینک هم ندید مزش به اینه که بنویسید. یکم همکاری کنیدباو!من خودم جاییو ندارم برم |
mahdi521 | 1392/12/28 11:24:44 |
6670 |
![]() |
خرید و فروش اکانت |
... تومان کارمزد پرداخت کنیم و به اضافه اینکه حداقل ۲۰ دقیقه وقت همکار ما برای آن گرفته می شد. زیرا ابتدا باید چک می کرد که این مبلغ از کجا آمده است و فروشنده مولتی باز نباشد و سپس مبلغ را واریز می کرد و سندهای حسابداری را در سیستم بازی و در سیستم مالی شرکت ثبت می کرد. این اواخر کار به اینجا رسیده بود که روزانه بیش از ۱۰۰ درخواست عودت وجه با مبالغ ۱۰۰۰ تومانی و این مایه ها دریافت می کردیم که دیگه شرایط برای شرکت واقعا غیرممکن شده بود. ما جوایز را در هر مبلغی که باشند واریز می کنیم. اما برای سایر موارد باید حداقل به یک میزان معقول برسد. البته همین شرایط نیز طبق قوانین بانک مرکزی احتمالا در صورت پافشاری شاپرک ( شرکت انتقال های الکترونیکی بانک مرکزی ) ممکن است در سال آینده امکان پذیر نباشد. زیرا طبق لایجه جدیدی که دولت به مجلس ارائه کرده است، کلا عودت وجه دستی در ایران برای پرداخت الکترونیکی به دلیل جلوگیری از پول شویی مسدود خواهد شد. این روزها اگر اخبار گوش کنید، این موضوع در مجلس در حال بررسی می باشد. در صورت تصویب این قانون تمامی سایت هایی که از طریق درگاه های بانک ... |
کارشناس بازی | 1392/12/09 22:44:04 |
6671 |
![]() |
آپاندیسی ها |
... د از خواب بلافاصله به حمام نروید 4- بعد از تحرک زیاد بلافاصله بدون هیچ استراحتی به حمام نروید(مهم ترین عامل ترکیدن آپاندیس) این دلایل رو من میدونستم وقتی درد آپاندیس شما شروع شود شما دچار گرسنگی شدید میشوید به همراه استفراغ میشوید اگر در ناحیه آپاندیس دردی احساس کردید به هیچ وجه آن را لمس نکنید زیرا درد بلافاصله پخش شده و دردی مرگ آور مبطلا مبشوید آپاندیس به دو صورت میشود 1- میترکد2-درد آپاندیس درد آپاندیس 6 ساعت مهلت دارید تا به بیمارستان منتقل شوید در غیر اینصورت آپاندیس میترکد که 3 ساعت پس از آن مرگ حتمی را به دنبال دارد سعی کنید نزارید به ترکیدن برسه زیرا در اینصورا از گلو تا ناف را بریده و مواد سمی را شستوشو میدهند اگر در اون ناحیه دردی احساس کردین به هیچ وجه اونو گرم نکنید زیرا در زمان ترکیدن آن صرف جویی کردید در کل پیشگیری بهتر از درمان هست با تشکر[/div][/quote] [/div][/quote] کنار کلیه سمت راست |
a.gho | 1392/12/09 17:43:39 |
6672 |
![]() |
اتحاد انجمنی در سرور 24 |
خیلی خوب پست کافیه همه برید به نظر سنجی رای بدید این نظر سنجی تا ساعت 10 صبح فردا میباشد و بعدش نام اتحاد اعلام میشود زنده باد بچه های انجمن |
سعید 2013 | 1392/12/22 20:24:54 |
6673 |
![]() |
بچه ها یادگاران مرگ چطوره؟ Deathly Hallows تو نظر سنجی به جای مرگ خواران میزارمش ![]() |
سعید 2013 | 1392/12/22 21:21:10 |
6674 |
![]() |
فقط انجمنی باشی
|
سعید 2013 | 1392/12/22 22:01:45 |
6675 |
![]() |
آزادسازی روزانه گنجینه ها |
... د کنه ، که مهمترینشون همسایه هاتن[/u][/b] حتی اگه هر منجنیق 5 هزار کسر تمدن بیاره ، ارزشش رو داره . منابعی که میزنی باهاش 50 هزار تمدن میخری . [/div][/quote] این نوشته ی شما رو باید با آب طلا بنویسن بزنن بالای هر سرور ![]() کلا قانون جالبیست ![]() |
mahdi521 | 1392/12/23 14:14:41 |