جستجو برای 'سن'
# عنوان متن نویسنده تاریخ
6701 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
اقایه سید هادی

شما راست میگی گزنیه سوم رو اینجوری نمیزاشتی

خودشتون میدونید که
90% به 10% میبازید تو نظر سنجی
پس لطفن نه خودتونو الاف کنیدی نه مارو میدونم اینا تغیر نمیدن اما بازم ادمیم نمیتونیم ساکت بشینیم که هرکاری خواست بکنن
‏1392/12/24 08:43:16
6702 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
alireza200
یه مثال میزنم برای گزینه 3. طرف اگه یه مولتی داشته باشه با یه سرباز 30 بار پشت سرهم به خودش حمله بزنه.کسی دیگه نمیتونه بهش حمله کنه.خوش بحال فارمها

دیگه فکر شو بکنید. این خودش یه باگه

خوب خودش که نمی تونه ۸ بار به اون شهر فارمش حمله کنه !! پس ۲۴ بار برای بقیه می مونه

البته یک فارم مگر چقدر تولید داره که در روز بیش از ۳۰ بار هم بخواد غارت بشه

به نظر من این قانون خوبه. چون باعث می شه بعضی ها کمی به خودش زحمت بدن و به جای اینکه به چهار تا فارم بیچاره شون روزی هزار بار حمله کنند، به فکر زدن فارم های جدید باشن و کمی جنگ بین بزرگ ها بیشتر بشه و خوب این خودش هیجان بازی را بیشتر می کنه
‏1392/12/09 23:23:00
6703 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
شاه عباس
alireza200
یه مثال میزنم برای گزینه 3. طرف اگه یه مولتی داشته باشه با یه سرباز 30 بار پشت سرهم به خودش حمله بزنه.کسی دیگه نمیتونه بهش حمله کنه.خوش بحال فارمها

دیگه فکر شو بکنید. این خودش یه باگه

خوب خودش که نمی تونه ۸ بار به اون شهرش حمله کنه !! پس ۲۴ بار برای بقیه می مونه

البته یک فارم مگر چقدر تولید داره که در روز بیش از ۳۰ بار هم بخواد غارت بشه

به نظر من این قانون خوبه. چون باعث می شه بعضی ها کمی به خودش زحمت بدن و به جای اینکه به چهار تا فارم بیچاره شون روزی هزار بار حمله کنند، به فکر زدن فارم های جدید باشن و کمی جنگ بین بزرگ ها بیشتر بشه و خوب این خودش هیجان بازی را بیشتر می کنه

حالا فرض کن بجای یه مولتی 4 مولتی داشت. البته دور از ذهن هم نیست
‏1392/12/09 23:25:17
6704 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
سارگن کبیر
من شخصا مخالفم .
بنظر من محدودیت نباید داشته باشه حمله به یک بازیکن چون یک کسی میاد و در روز بالای 70 الی 80 بار فارم لیستش رو میزنه ( خودم ) .
اگه سقف 100 حمله همزمان رو افزایش بدید بنظر من خیلی میتونه بهتر باشه .

من با محدودیت 100 تا لشگرکشی مشکل دارم. شاید یه بازیکن 1000 تا فارم داشته باشه چرا باید فقط 100تا لشگرکشی کنه؟؟؟
لطفا این مشکل رو هم حل کنید. ممنونم
‏1392/12/09 23:29:00
6705 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
اگر این قانون رو اجرا کنیم فکر کنید دیگه کسی حتی به بازیتونم نگاه نکنه چه برسه به اینکه بازی کنه
ببینم مگر ی نفر بخاد ساختان شهرش رو ارتقا بده و یا سربازسازی کنه چقدر طول میکشه؟ 1 ساعت یا 2 ساعت یا 3 ساعت که من دست بالاش رو گفتم من خودم همه ی این کارا رو تو 10 مین انجام میدم بعدش چی وقتی به ی بازیکن در روز بیشتر از 10 بار نتونی حمله کنی فقط باید پای پی سی الکی بشینی و به در و دیوار نگاه نکی من فقط و فقط با فارم لیستم خودم رو سرگرم میکنم وقتی نتونم فارم لیستم رو نزنم میخام بشینم پای بازی چیکار کنم الکی؟ اون اقایی هم که اون بالا نوشته بود من کاملا موافقم احتمال زیاد تو همه سرورا فارم میشه و روزی 1000 تا اتک میاد روش من که هر 5 دقیقه فارم لیستم رو میزنم و فقط با فارم لیستم سرم گرم میشه لزومی نداره از این قانون پیروی کنم والا فقط برای فارمرا خوب میشه وقتی بیشتر از 8 بار نتونی به ی فارم حمله کنی اونم در کله روز منابعش پر میشه و الکی قرمز میمونه و ما نمیتونیم غارتش کنیم
خیلی جالبه مثلا برای فارم کردن ی نفر مثلا 500 هزار نیرو از دست بدی و منابع طرف سطح 20 باشه ولی نتونی ازش غارتی کنی و هم دیگران ازش غارت کنن و هم منابعش الکی هدر بره
‏1392/12/09 23:29:14
6706 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
مخالفم کو دکتر؟
‏1392/12/24 09:57:53
6707 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
mehdilove
مخالفم کو دکتر؟

اره راستی ما که مخالفیم باید کدومو بزنیم؟؟؟؟ یعنی النن .............
‏1392/12/24 09:59:52
6708 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
جناب کارشناس با همه حرفاتون موافقم
من فقط مخالفتم با اینه که باید بیشتر آنلاین بشیم همینش زور میگه
‏1392/12/24 12:23:41
6709 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
درسته شانس زدن رو شاید داشته باشم ولی به فرض مثال من کلید زدم وقتی همه جوایز توی بازی باشن بقیه سر گرم جوایز دیگه هستن و کمتر بهت حمله میشه ولی وقتی هر روز یه کلید یا جوایز دیگه وارد بشه اگه بزنی هم شانسی برا ارشیو نداری چون همه نگاه ها زوم میشه به کسی که جایزه زده و همه حمله میزنن و هر روز همینه و تلفات همه میره بالا و شانسی برای کتیبهزدن نمیمونه برای بازیکن
‏1392/12/24 12:53:52
6710 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
بزن زنگو مرشد .
‏1392/12/24 15:56:58
6711 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
saeid57
جناب کارشناس با همه حرفاتون موافقم
من فقط مخالفتم با اینه که باید بیشتر آنلاین بشیم همینش زور میگه

عجب!
‏1392/12/24 19:17:47
6712 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی
ما دائما پیشنهادات زیادی از طرف بازیکنان مبنی بر محدودیت در تعداد لشکرکشی ها به یک شهر و یا به یک بازیکن دریافت می کنیم . از این جهت یک قانون پیشنهادی در این زمینه آماده نموده ایم که می خواهیم نظر شما عزیزان را نیز در این زمینه جویا شویم.

آیا شما با اعمال این قانون با شرایط زیر موافق هستید ؟

۱- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به یک شهر خاص مدافع: ۸ بار در روز
۲- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به بازیکن مدافع ( کل شهرهای مدافع): ۲۴ بار در روز
۳- سقف حمله به هر شهر در بازی روزانه D بار است. یعنی کل لشکرکشی هایی که بازیکنان مختلف به یک شهر می توانند داشته باشند ۳۰ بار در روز می باشد.
۴- این قوانین در یک چهارم آخر بازی اعمال نمی شود و برای بازیکن مالک هر نوع گنجینه آرشیو نشده نیز صدق نمی نماید.

موفق و پیروز باشید

بابا بیخیال همین مونده کلا غارتو بردارید از بازی
لطفا این کار رو نکنید..
با این کار دقیقا دارید جذابیت بازی رو از بازیکنا و بخصوص غارتگرا میگیریددددد
‏1392/12/09 23:29:29
6713 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی
ما دائما پیشنهادات زیادی از طرف بازیکنان مبنی بر محدودیت در تعداد لشکرکشی ها به یک شهر و یا به یک بازیکن دریافت می کنیم . از این جهت یک قانون پیشنهادی در این زمینه آماده نموده ایم که می خواهیم نظر شما عزیزان را نیز در این زمینه جویا شویم.

۱- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به یک شهر خاص مدافع: ۸ بار در روز
۲- تعداد حداکثر حمله روزانه ( غارت / نبرد ) از بازیکن مهاجم ( کل شهرهای مهاجم ) به بازیکن مدافع ( کل شهرهای مدافع): ۲۴ بار در روز
۳- سقف حمله به هر شهر در بازی روزانه D بار است. یعنی کل لشکرکشی هایی که بازیکنان مختلف به یک شهر می توانند داشته باشند ۳۰ بار در روز می باشد.
۴- این قوانین در یک چهارم آخر بازی اعمال نمی شود و برای بازیکن مالک هر نوع گنجینه آرشیو نشده نیز صدق نمی نماید.

موفق و پیروز باشید

نه نه نه نه نه این باز رو غارت میچرخه اونوقت بیاینو لشکرکشیومحدود کنید اخه این چه وضعشه اااااااااااااااه
‏1392/12/09 23:30:34
6714 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
سلام
شاید جاش اینجا نباشه ، اما من نه تنها مخالف این قانون شما هستم
بلکه درخواست این نکته رو هم دارم :
فابلیت زمان بندی لشکر کشی رو طوری تنظیم کنید که لازم نباشه فرد بیاد و تک به تک تنظیم و حمله کنه به یک شهر خاص
بلکه مثلا تا 20 زمان متفاوت رو هم بشه تنظیم کرد برای حملات آینده ، اون هم در یک بار وارد شدن به تنظیمات حملات زمان بندی شده
من به جای 9 سکه حاضرم 30سکه در هفته هم بابت این قضیه بدم

امیدوارم منظورم رو دقیق و رسا رسونده باشم و بهش توجه کنید

ممنون
‏1392/12/09 23:31:05
6715 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کلا و اصولا و قطعا و کاملا مخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــفــــــــــــــــــــــــــــــ هستم.
دوستانی که با من موافق هستن لایک کنن لطفا...
اونایی که با این قانون موافق هستن شک نکنین که همگی فــــــــــــــــــارم هستن وگرنه غارتگرا که شدیدا مخالف هستن. مگه نه دوستان؟؟؟
تازه ما با این محدودیت 100 تایی لشگرکشی کلی مشکل داریم. این دردمونو به کی بگیم ؟؟؟؟
‏1392/12/09 23:31:41
6716 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
grobs
اقایه سید هادی

شما راست میگی گزنیه سوم رو اینجوری نمیزاشتی

خودشتون میدونید که
90% به 10% میبازید تو نظر سنجی
پس لطفن نه خودتونو الاف کنیدی نه مارو میدونم اینا تغیر نمیدن اما بازم ادمیم نمیتونیم ساکت بشینیم که هرکاری خواست بکنن

درسته
‏1392/12/24 19:19:14
6717 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
این نظرسنجیش سرکاریه چون گزینه با این قانون یه کم موافقم رو منظور نکردید.
‏1392/12/26 10:24:50
6718 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
ببینید یادتونه که یه تاپیک بود به اسم(هدفت از بازی عصر پادشاهان چیه)
اگه یادتون باشه 4تا گزینه داشت
1سرگرمی
2اعتیاد پیدا کردم
3بیکارم میام اینجا
4واسه درامدکه شما همتون تو اینجا طرفدار اون هستید ولی تو اون تاپیک 3گزینه ی قبل و همه انتخاب کردند
دروغ گو ها معلوم شدن
‏1392/12/26 11:21:51
6719 نظر سنجی نهایی در مورد ازاد سازی جوایز
کارشناس محترم بازی لطفا با این قانون حداقل 20*20 بکنین 40*40
که ما نشینیم سماق بمکیم
‏1392/12/26 19:38:03
6720 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
کارشناس بازی

موفق و پیروز باشید

انجمن حمایت از فارم ها؟؟؟؟؟
‏1392/12/09 23:33:01
6721 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
سلام
اکر این قانون رو بذارید باید خود عصر پادشاهان رو هم تعطیل کنید .
اکر برای غارت هم محدودیت قرار بدید دیکه کسی حوصله غارت کردن ویا فارم کردن دیکران رو نخواهد داشت ورقابت برای کرفتن مدال غارت کم میشه چون محدودیت کذاشتید با این قانون کسی فارم نمیشه
به جای این محدودیتها نوع بازی رو عوض کنید که یکم جالب باشه نه اینکه فقط به هم نامه بدیم یا لشکر رو بفرستیم غارت یکم هم نوع بازی رو تغییر بدید مثلا قهرمان تو لشکرکشی تو دست خود بازیکن باشه یا وقت جنک رخ میده اون صحنه هاش دیده بشه
‏1392/12/09 23:33:20
6722 نظرسنجی در مورد یک قانون جدید در محدودیت لشکرکشی ها
ما تنها به احترام پیشنهادات بازیکنان این نظرسنجی را برگزار کردیم. امیدوارم منصفانه به ادبیات و نگارش این دوستان عزیز دقت کنید. واقعا اینجور ادبیات و تهمت ها در این نظرسنجی جایگاه دارد ؟

آیا اینکه ما به پیشنهادات بازیکنان احترام گذاشته ایم و
‏1392/12/09 23:38:01
6723 نظر سنجی داغ
هیچ کدام
البته خیلی دوست دارم کشتی رانی اضافه بشه.
‏1392/12/24 14:08:32
6724 نظر سنجی داغ
هیچ کدام.
‏1392/12/24 14:08:56
6725 نظر سنجی داغ
خوبن
‏1392/12/24 14:10:34
منوی کاربری

پیغام

بستن