بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام
باختن توی طبیعت من نیست
بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:
ولی هنوز خیلیا تو حبصن
به سلامتی تمام بچه هایی که تو حبصنو ،تمام بچه هایی که عفو خوردن
صلوات بفرست
.
.
..
این مطلب در 1392/09/13 17:31:39 نوشته شده است و در 1392/09/13 17:32:30 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[b]ها کا عفو خوردی:lol:
بزن زنگو [/b]
[b]ولی هنوز خیلیا تو حبصن :cry:
به سلامتی تمام بچه هایی که تو حبصنو ،تمام بچه هایی که عفو خوردن
صلوات بفرست[/b]
.
.
..
بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام
داداش سه ماه مگه تو حبس نبودی؟
احتمالا 3ماهت تموم شده و الان آزادی
به مدیر هم ربطی نداره
نه به پشتیبانی گفتم با مدیر حرف بزنه
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
داداش سه ماه مگه تو حبس نبودی؟
احتمالا 3ماهت تموم شده و الان آزادی
به مدیر هم ربطی نداره:|[/div][/quote]
نه به پشتیبانی گفتم با مدیر حرف بزنه
دستمال مین زیر درخت آلبالو گم شده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
[b]دستمال[/b] مین زیر درخت آلبالو گم شده:lol:
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
[b]دستمال[/b] مین زیر درخت آلبالو گم شده:lol:[/div][/quote]
:|
what??
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote] [b]دستمال[/b] مین زیر درخت آلبالو گم شده:lol:[/div][/quote]
what??:|:|
what??
مزاح فرمودن بینگو جان!
این مطلب در 1392/09/13 18:01:26 نوشته شده است و در 1392/09/14 19:22:38 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote] [b]دستمال[/b] مین زیر درخت آلبالو گم شده:lol:[/div][/quote]
what??:|:|[/div][/quote]
مزاح فرمودن بینگو جان!
منو که مدیر انجمن٢ مسدود کرد بعد به کدیر انجمن گفتم ایشون گفتم وایسم تا مدیر انجمن٢ بیاد البته این موضوع برای٥ ماه پیشه
ولی من از مدیر انجمن و حتی مدیر انجمن٢ که منو مسدود کرده بود ممنونم
منو که مدیر انجمن٢ مسدود کرد بعد به کدیر انجمن گفتم ایشون گفتم وایسم تا مدیر انجمن٢ بیاد البته این موضوع برای٥ ماه پیشه
ولی من از مدیر انجمن و حتی مدیر انجمن٢ که منو مسدود کرده بود ممنونم
سلام رفیق
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
سلام رفیق:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.