بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام
سلام رفیق
عسکتو عوض کردی؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
سلام رفیق:)[/div][/quote]
عسکتو عوض کردی؟:lol:
بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام
سلام رفیق
عسکتو عوض کردی؟
اره مگه عکسم چی بود؟
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها این همه بعضی ها به مدیر انجمن چیز می گن ( من تاحالا نگفتم ) نمی دونن که چه مدیر خوبیه بعد از چند ماه منو از مسدودی در اورد از ایشون تشکر می کنم و شما دوستان قدیمی سلام:mrgreen:[/div][/quote]
سلام رفیق:)[/div][/quote]
عسکتو عوض کردی؟:lol:[/div][/quote]
اره مگه عکسم چی بود؟
داداش میشه موضوع تاپیک روبگی؟
یکی از موضوعاش سلام دوستان بود که منم سلام کردم با یکم احوال پرسی
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ببخشید ولی این جا چت روم نیست
ادامه تاپیک......[/div][/quote]
داداش میشه موضوع تاپیک روبگی؟
یکی از موضوعاش سلام دوستان بود که منم سلام کردم با یکم احوال پرسی
خوش به حالتون آقایون مدیر مارو عفو نمی کنن اکانت اصلی مونو arashs2 رو بازکنن آقای مدیر اگه بازش کنی اینو از توی اکانت مر کزی حذف می کنم فقط تورو خدا بازش کن
خوش به حالتون آقایون مدیر مارو عفو نمی کنن اکانت اصلی مونو arashs2 رو بازکنن آقای مدیر اگه بازش کنی اینو از توی اکانت مر کزی حذف می کنم فقط تورو خدا بازش کن:cry:
ولی هنوز خیلیا تو حبصن
به سلامتی تمام بچه هایی که تو حبصنو ،تمام بچه هایی که عفو خوردن
صلوات بفرست
.
.
..
خدا رو شکر اینقد اکانتام تو حبصن ولی من بازم با یه اک دیگه میام
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][b]ها کا عفو خوردی:lol:
بزن زنگو [/b]
[b]ولی هنوز خیلیا تو حبصن :cry:
به سلامتی تمام بچه هایی که تو حبصنو ،تمام بچه هایی که عفو خوردن
صلوات بفرست[/b]
.
.
..[/div][/quote]
خدا رو شکر اینقد اکانتام تو حبصن ولی من بازم با یه اک دیگه میام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.