داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.
دادا خسته عکس انداختی دلمبرات سوخت
منم حال میکنم عکست شاده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.[/div][/quote]
دادا خسته عکس انداختی دلم:oops:برات سوخت:([/div][/quote]منم حال میکنم عکست شاده:shock:
داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.
منم حال میکنم عکست شاده
چچچچچچچچچچیییییییییییییییییی
هیچی دایی بیخیال
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.[/div][/quote]
دادا خسته عکس انداختی دلم:oops:برات سوخت:([/div][/quote]منم حال میکنم عکست شاده:shock:[/div][/quote]
:x:shock::oچچچچچچچچچچیییییییییییییییییی:?:[/div][/quote]
هیچی دایی بیخیال
منم حال میکنم عکست شاده
هیچی دایی بیخیال
موشگلی داری
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.[/div][/quote]
دادا خسته عکس انداختی دلم:oops:برات سوخت:([/div][/quote]منم حال میکنم عکست شاده:shock:[/div][/quote]
هیچی دایی بیخیال[/div][/quote]
:evil::x:arrow::twisted:[/div][/quote]
موشگلی داری
منم حال میکنم عکست شاده
هیچی دایی بیخیال
موشگلی داری
تو میوه فروشی ایستادی؟
به میوه فروشی علاقه داری؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خودت میگی ایکاریم.اینجا عصر پادشاهان بخاطر خوبیاشه که این همه خاطر خواه داره.من بازیای دیگه دیدم کل سرورشون به 500 نفر نمیرسه.[/div][/quote]
هیچی دایی بیخیال[/div][/quote]
:evil::x:arrow::twisted:[/div][/quote]
موشگلی داری[/div][/quote]
تو میوه فروشی ایستادی؟:lol:[/div][/quote]
به میوه فروشی علاقه داری؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.