چون پیر شدم دیگه تو بازی یکم باید به زندگیم برسم.اضافه وزن آورم اینقدر پای انجمنو بازیم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بازی نمیکنم هیچ سروری.:geek:[/div][/quote]
چرا پس؟[/div][/quote]
چون پیر شدم دیگه تو بازی یکم باید به زندگیم برسم.اضافه وزن آورم اینقدر پای انجمنو بازیم.
11 سالمه .توی روز کلا یه خرمارو فقط لیس میزنم تازه بعضی وقتا که خیلی گشنم باشه نگاه میکنم سیر میشم
11 سال؟؟؟؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]11 سالمه .توی روز کلا یه خرمارو فقط لیس میزنم تازه بعضی وقتا که خیلی گشنم باشه نگاه میکنم سیر میشم:mrgreen:[/div][/quote]
11 سال؟؟؟؟:o:o:o:o
11 سالمه .توی روز کلا یه خرمارو فقط لیس میزنم تازه بعضی وقتا که خیلی گشنم باشه نگاه میکنم سیر میشم
11 سال؟؟؟؟
اتنا عکسم خوبه؟
محمد کوچولو کجا رفتی؟؟؟
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]atena258[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]11 سالمه .توی روز کلا یه خرمارو فقط لیس میزنم تازه بعضی وقتا که خیلی گشنم باشه نگاه میکنم سیر میشم:mrgreen:[/div][/quote]
11 سال؟؟؟؟:o:o:o:o[/div][/quote]
اتنا عکسم خوبه؟:geek:[/div][/quote]
محمد کوچولو کجا رفتی؟؟؟:D
11 سال؟؟؟؟
اتنا عکسم خوبه؟
محمد کوچولو کجا رفتی؟؟؟
لابد رفتی شیرتو بخوری
برو کوچولو..
محمد چند سالشه؟؟؟
inera@att.net
[quote][div][b]atena258[/b][/div][div][quote][div][b]atena258[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]atena258[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]11 سالمه .توی روز کلا یه خرمارو فقط لیس میزنم تازه بعضی وقتا که خیلی گشنم باشه نگاه میکنم سیر میشم:mrgreen:[/div][/quote]
11 سال؟؟؟؟:o:o:o:o[/div][/quote]
اتنا عکسم خوبه؟:geek:[/div][/quote]
محمد کوچولو کجا رفتی؟؟؟:D[/div][/quote]
لابد رفتی شیرتو بخوری
برو کوچولو..:)[/div][/quote]
محمد چند سالشه؟؟؟;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.