سلام بچه ها باز گشایی مدارس را بهتون تسلیت میگم شوخی کردم امید وارم موفق باشید
بچه ها اونایی که امسال انتخاب رشته کردن بگن
امسال امار دانش اموزان رشته ریاضی خیلی کم شده
یه نصیت با این وضعی که ما داریم پیش میریم فک کنم دکترا از مریضا بیشتر شن بعضی از افراد الکی به رشته تجربی رفتن برای دکتری
در صورتی که هیچ امیدی برای دکتر شدن اونا نیست درصد قبولی ریاضی خیلی بالاست ولی تجربی درصد قبولیش خیلی پایینه
در ضمن فقط به مدرسه اکتفا نکنید برای قوی کردن تست زنی در ازمون های قلم چی و مبتکران شرکت کنید خیلی بهتون کمک می کنن
سئوال نظر سنجی : کدام رشته را انتخاب کردید
راستی ریاضی از کلمه ریاض میاد به معنی سختی هست و در سال های دوم دبیرستان رشته ریاضی اسون تر از تجربی هست ولی در سال های سوم ریاضی خیلی سخت تر از رشته تجربی میشه
در ضمن کسایی در رشته ریاضی خیلی موفق هستن که به رشته ریاضی علاقه داشته باشن
بچه ها اونایی که امسال انتخاب رشته کردن بگن
امسال امار دانش اموزان رشته ریاضی خیلی کم شده
یه نصیت با این وضعی که ما داریم پیش میریم فک کنم دکترا از مریضا بیشتر شن بعضی از افراد الکی به رشته تجربی رفتن برای دکتری
در صورتی که هیچ امیدی برای دکتر شدن اونا نیست درصد قبولی ریاضی خیلی بالاست ولی تجربی درصد قبولیش خیلی پایینه
در ضمن فقط به مدرسه اکتفا نکنید برای قوی کردن تست زنی در ازمون های قلم چی و مبتکران شرکت کنید خیلی بهتون کمک می کنن
سئوال نظر سنجی : کدام رشته را انتخاب کردید
راستی ریاضی از کلمه ریاض میاد به معنی سختی هست و در سال های دوم دبیرستان رشته ریاضی اسون تر از تجربی هست ولی در سال های سوم ریاضی خیلی سخت تر از رشته تجربی میشه
در ضمن کسایی در رشته ریاضی خیلی موفق هستن که به رشته ریاضی علاقه داشته باشن
نظرسنجی
- تجربی
- ریاضی
- انسانی
- فنی و حرفه ای
- کارو دانش
این مطلب در 1392/07/01 18:20:41 نوشته شده است و در 1392/07/01 18:29:34 ویرایش شده است .
دنیا به من مدیون هست من به مادرم
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣