[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من میخوام بزرگ شم رشته ی نرم افزار بخونم [/div][/quote]
می خوای هکـر شی؟:mrgreen:[/div][/quote]
نخیر هکر هم میشم ولی اول نرم افزار نویسی
سلام بچه ها باز گشایی مدارس را بهتون تسلیت میگم شوخی کردم امید وارم موفق باشید
بچه ها اونایی که امسال انتخاب رشته کردن بگن
امسال امار دانش اموزان رشته ریاضی خیلی کم شده
یه نصیت با این وضعی که ما داریم پیش میریم فک کنم دکترا از مریضا بیشتر شن بعضی از افراد الکی به رشته تجربی رفتن برای دکتری
در صورتی که هیچ امیدی برای دکتر شدن اونا نیست درصد قبولی ریاضی خیلی بالاست ولی تجربی درصد قبولیش خیلی پایینه
در ضمن فقط به مدرسه اکتفا نکنید برای قوی کردن تست زنی در ازمون های قلم چی و مبتکران شرکت کنید خیلی بهتون کمک می کنن
سئوال نظر سنجی : کدام رشته را انتخاب کردید
راستی ریاضی از کلمه ریاض میاد به معنی سختی هست و در سال های دوم دبیرستان رشته ریاضی اسون تر از تجربی هست ولی در سال های سوم ریاضی خیلی سخت تر از رشته تجربی میشه
در ضمن کسایی در رشته ریاضی خیلی موفق هستن که به رشته ریاضی علاقه داشته باشن
مدرسان شریف.
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]سلام بچه ها باز گشایی مدارس را بهتون تسلیت میگم :mrgreen::mrgreen: شوخی کردم امید وارم موفق باشید
یه نصیت با این وضعی که ما داریم پیش میریم فک کنم دکترا از مریضا بیشتر شن بعضی از افراد الکی به رشته تجربی رفتن برای دکتری
در صورتی که هیچ امیدی برای دکتر شدن اونا نیست درصد قبولی ریاضی خیلی بالاست ولی تجربی درصد قبولیش خیلی پایینه
در ضمن فقط به مدرسه اکتفا نکنید برای قوی کردن تست زنی در ازمون های قلم چی و مبتکران شرکت کنید خیلی بهتون کمک می کنن
راستی ریاضی از کلمه ریاض میاد به معنی سختی هست و در سال های دوم دبیرستان رشته ریاضی اسون تر از تجربی هست ولی در سال های سوم ریاضی خیلی سخت تر از رشته تجربی میشه
[/div][/quote]
مدرسان شریف.
سلام بچه ها باز گشایی مدارس را بهتون تسلیت میگم شوخی کردم امید وارم موفق باشید
مدرسان شریف.
مدرسان شریف
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]سلام بچه ها باز گشایی مدارس را بهتون تسلیت میگم :mrgreen::mrgreen: شوخی کردم امید وارم موفق باشید
[/div][/quote]
مدرسان شریف.[/div][/quote]
مدرسان شریف
اینو به خاطر داشته باش خدا با یه زبون دیگه با انسان سخن گفته اونم زبون اعداد یا ریاضیه
با این زبون خیلیا رو انگشت به دهن کرده
اونایی که غرور گرفتشونو تا کره ماه رفتن قید خدارو زدن الان هر چی دارن جلو میرن میفهمن که هیچی از دورو برشون نمیدونن
این مطلب در 1392/07/02 03:43:24 نوشته شده است و در 1392/07/02 07:03:02 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]mahedi[/b][/div][div]من از هر چی ریاضی متنفرم فقط تجربی[/div][/quote]
[b] اینو به خاطر داشته باش خدا با یه زبون دیگه با انسان سخن گفته اونم زبون اعداد یا ریاضیه
با این زبون خیلیا رو انگشت به دهن کرده
اونایی که غرور گرفتشونو تا کره ماه رفتن قید خدارو زدن الان هر چی دارن جلو میرن میفهمن که هیچی از دورو برشون نمیدونن:lol:[/b]
پس نرفتی تجربی.همش یکیه ولی امار ریاضی کمتره.من از روی تجربه میگم
ریاضی هم زیست نداره
من فکر میکردم راهته ولی دیدم زیستم سخته
زیست سال دوم سخته ریاضی سال سوم سخته
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]من ریاضی رفتم دهنم سرویسه ! دعا کنید قبول شم فقط [/div][/quote]
پس نرفتی تجربی.همش یکیه ولی امار ریاضی کمتره.;)من از روی تجربه میگم[/div][/quote]
ریاضی هم زیست نداره
من فکر میکردم راهته ولی دیدم زیستم سخته[/div][/quote]
زیست سال دوم سخته ریاضی سال سوم سخته
ریاضی اول و دوم اسونه ولی سوم که حسابان بهتون میخوره لح میشید خیلیارو دیدم نمره رییاضیشون زیر 16 نرفته بوده ولی حسابان
بالای 8نگرفتن من خودم سوم همین حسابانو نتونستم قبول بشم همه درسارو قبول شدم بغیر از این مجبور شدم سوم ریاضی رو برم کار دانش ولی زیادم بد نشد ..
پنجم هم دانشگام شروع میشه ببینم اونجا چیکارمیکنم
ببینم شما نرم افزار عصر پادشاهان اختراع میکنید؟
[quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]ریاضی اول و دوم اسونه ولی سوم که حسابان بهتون میخوره لح میشید خیلیارو دیدم نمره رییاضیشون زیر 16 نرفته بوده ولی حسابان
بالای 8نگرفتن من خودم سوم همین حسابانو نتونستم قبول بشم همه درسارو قبول شدم بغیر از این مجبور شدم سوم ریاضی رو برم کار دانش :cry: ولی زیادم بد نشد ..:D
[/div][/quote]
ببینم شما نرم افزار عصر پادشاهان اختراع میکنید؟:|
ریاضی اول و دوم اسونه ولی سوم که حسابان بهتون میخوره لح میشید خیلیارو دیدم نمره رییاضیشون زیر 16 نرفته بوده ولی حسابان
بالای 8نگرفتن من خودم سوم همین حسابانو نتونستم قبول بشم همه درسارو قبول شدم بغیر از این مجبور شدم سوم ریاضی رو برم کار دانش ولی زیادم بد نشد ..
ببینم شما نرم افزار عصر پادشاهان اختراع میکنید؟
چه ربطی به حرف ما داش
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]ریاضی اول و دوم اسونه ولی سوم که حسابان بهتون میخوره لح میشید خیلیارو دیدم نمره رییاضیشون زیر 16 نرفته بوده ولی حسابان
بالای 8نگرفتن من خودم سوم همین حسابانو نتونستم قبول بشم همه درسارو قبول شدم بغیر از این مجبور شدم سوم ریاضی رو برم کار دانش :cry: ولی زیادم بد نشد ..:D
[/div][/quote]
ببینم شما نرم افزار عصر پادشاهان اختراع میکنید؟:|[/div][/quote]
چه ربطی به حرف ما داش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.