سلام دوستان من تو یه سرور اکانتم رو حذف کردم و 3 روز صبر کردم تا اکانتم حذف شد بعد الان دوباره میخوام ثبت نام کنم میگه شبیه این ایمیل در بتابیس ما وجود دارد
منظورش چیه؟ من که نفهمییدم ایمیل خودمو میزنم
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
سلام دوستان من تو یه سرور اکانتم رو حذف کردم و 3 روز صبر کردم تا اکانتم حذف شد بعد الان دوباره میخوام ثبت نام کنم میگه شبیه این ایمیل در بتابیس ما وجود دارد :!:
منظورش چیه؟:?::| :roll: من که نفهمییدم ایمیل خودمو میزنم
خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟[/div][/quote]
ثبت نام نمیکنه
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه[/div][/quote]
ثبت نام نمیکنه
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
ثبت نام نمیکنه[/div][/quote]
:|
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
باچی؟
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
[/div][/quote]
باچی؟
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
باچی؟
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
[/div][/quote]
باچی؟[/div][/quote]
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
باچی؟
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو
من با mozila میام
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
[/div][/quote]
باچی؟[/div][/quote]
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو[/div][/quote]
من با mozila میام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.