خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
باچی؟
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو
من با mozila میام
داداش میدونم
میگم اگه مشکلی داری توی ثبت نام و مطمعنی مشخصاتو درست میزنی با یه مرورگر دیگه تست بکن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟[/div][/quote]
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه[/div][/quote]
ثبت نام نمیکنه[/div][/quote]
:|
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
[/div][/quote]
باچی؟[/div][/quote]
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو[/div][/quote]
من با mozila میام[/div][/quote]
داداش میدونم
میگم اگه مشکلی داری توی ثبت نام و مطمعنی مشخصاتو درست میزنی با یه مرورگر دیگه تست بکن.;)
خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه
ثبت نام نمیکنه
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
باچی؟
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو
من با mozila میام
داداش میدونم
میگم اگه مشکلی داری توی ثبت نام و مطمعنی مشخصاتو درست میزنی با یه مرورگر دیگه تست بکن.
با کدوم بیام؟
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب شما باید اطلاعات اکانت مرکزیتونو بزنید و در اول ثبت نام گزینه من دارای اکانت مرکزی هستم رو بله بزنید[/div][/quote]
کجا میتونم برم جایی که گفتی؟[/div][/quote]
ثبت نام رو که بزنی خودش میپرسه[/div][/quote]
ثبت نام نمیکنه[/div][/quote]
:|
خوب مشکل چیه؟ارورش چیه؟
با مرورگر دیگه تست کن
[/div][/quote]
باچی؟[/div][/quote]
اپرا
گوگل کروم
اکسپلورر
با یکیش برو[/div][/quote]
من با mozila میام[/div][/quote]
داداش میدونم
میگم اگه مشکلی داری توی ثبت نام و مطمعنی مشخصاتو درست میزنی با یه مرورگر دیگه تست بکن.;)[/div][/quote]
با کدوم بیام؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.