دوستان وقتی پسورد و کد را میزنم ورودو که میزنم به جای صفحه بازی عکس میاره با همه مرور گرام هم امتحان کردم نمیشه ! این اتفاق در سرور 15 هم افتاده نمیشه بری تو ! هر کی این داره نظر بده
نظرسنجی
این مشکل هست
این مشکل نیست
sleeping kings !!!!!!!!!!!!!!!
دوستان وقتی پسورد و کد را میزنم ورودو که میزنم به جای صفحه بازی عکس میاره با همه مرور گرام هم امتحان کردم نمیشه ! این اتفاق در سرور 15 هم افتاده نمیشه بری تو ! هر کی این داره نظر بده
مشکلی نیست
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]mamad senator[/b][/div][div]دوستان وقتی پسورد و کد را میزنم ورودو که میزنم به جای صفحه بازی عکس میاره با همه مرور گرام هم امتحان کردم نمیشه ! این اتفاق در سرور 15 هم افتاده نمیشه بری تو ! هر کی این داره نظر بده[/div][/quote]
مشکلی نیست
برای منم یه زمانی این طور می شد ولی به مرور زمان درست شد
برای منم یه زمانی این طور می شد ولی به مرور زمان درست شد:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::D:D:D;);););););););););););)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.