متاسفانه هیچ کدوم ار راه حل ها کار نکرد
sleeping kings !!!!!!!!!!!!!!!
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/25 23:26:17
متاسفانه هیچ کدوم ار راه حل ها کار نکرد
sleeping kings !!!!!!!!!!!!!!!
|
1392/06/27 06:44:10
این مشکل برای برخی از دوستان پیش آمده است و به دلیل خطای سیستم فیلترینگ جدیدی است که در برخی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت نصب شده است.
در واقع این شرکت ها به جای برخی از فایل های جاوا اسکریپت بازی عکس های کش شده ای را به اشتباه به سمت کاربر ارسال می کنند. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
|
1392/06/31 23:18:06
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم. ظاهرا مشکل از طرف مخابراته من به مدیر انجمن پیام دادم و این پاسخ رو دریافت کردم:
مشکل شما علتش اینه که : شما یه بار از یه سایتی بازدید کردی که این عکسه اونجا به نام انونسمت (اطلاعیه) ذخیره شده بوده . حالا که میخوای وارد بازی بشی این میره اطلاعیه ها رو برای شما چک کنه که به علت داشتن اسم مشابه قبلی این عکسو برات میاره ... مشکل مال اینترنت مخابرات هستش شما برای اینکه مطمئن بشی مشکل مال ما نیست میتونی از طریق یک * اینترنت دیگه چک کنی یا از فیلتر شکن استفاده کنی برای ورودت به بازی که میبینی درست عمل میکنه بازم مشکلی داشتی بگو موفق باشی |
|
1392/07/01 13:53:40
برای رفرش کردن از CTRL+f5 استفاده کن درست میشه
برای من که درست شد |
|
1392/07/01 13:59:10
من بت گفتم درس شد ..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
|
منوی کاربری
|
||