سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام.ممد گروبز. لرد1001.کوروش 00(علی پپه) . پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای * که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide
این مطلب در 1392/06/22 16:52:36 نوشته شده است و در 1392/06/23 11:59:51 ویرایش شده است .
سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه:mrgreen: خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام.ممد گروبز. لرد1001.کوروش 00(علی پپه):mrgreen: . پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای کیانی که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
هنوز که سرور 15 تموم نشده[/div][/quote]
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم
سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام. لرد1001. پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای * که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide
داش با این که دلمون برات تنگ میشه برو تو هم مثل بقیه امید وارم هر کجا هستی موفق باشی
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه:mrgreen: خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام. لرد1001. پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای کیانی که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide[/div][/quote]
داش با این که دلمون برات تنگ میشه برو تو هم مثل بقیه امید وارم هر کجا هستی موفق باشی
چرا؟
کی زد؟
بگو خودم صفرش کنم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم[/div][/quote]
چرا؟
کی زد؟
بگو خودم صفرش کنم
اگه اکانتمو نفروخته بودم میزدم دهن اون کسی رو که سرویست کرد سرویس میکردم
حالا انجمن که میای نه ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
اگه اکانتمو نفروخته بودم میزدم دهن اون کسی رو که سرویست کرد سرویس میکردم:cry::cry::cry::cry:
حالا انجمن که میای نه ؟ :cry:
سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام. لرد1001. پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای * که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide
تشکر نمیزنم چون رفتن تشکر نداره
مرسی که اسم منم آوردی
موفق باشی
این لحضه انقضا خیلی خوبه واسه ما هم زود برسه خداکنه.(مثل ترک مواده)
چون اینطوری بیشتر به کار و زندگیمون میرسیم.
تو از الان پاکی .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]سلام خدمت بچه های انجمن. شنیدید میگن هر اومدن رفتنی هم داره؟ نشنیدید خوب به من چه:mrgreen: خوب ما هم تاریخ انت=قضامون سر رسیده و داریم خداحافظی میکنیم. از همه دوستان تشکر میکنم که تو این مدت 1 ساله ما رو تحمل کردن. بر خلاف بقیه میخوام اسم تمام کسایی که برام عزیز بودنو میمونن رو بگم. اولیش مدیر انجمن اقا مهدی که خیلی بهش ارادت دارم. امیدوارم تو زندگیش موفق باشه. حسین اقا جنگجو. اقا ارش بینگو. سجاد کرده. محراب. پدرام. لرد1001. پوریا fever. ممد4614. شوالیه عزیز. سم عزیز که خیلی باهاش حال کردم. هم با معرفته هم پسر خوبیه. و در اخرم از تمام بچه های انجمن. و کارشناس بازی اقای کیانی که همیشه سر بزنگا جواب سوالات بچه ها رو داده. امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و سختی نبینید. در اخرم باید بگم چاکر رفیقای با مرام mohammad fatide[/div][/quote]
تشکر نمیزنم چون رفتن تشکر نداره
مرسی که اسم منم آوردی
موفق باشی
این لحضه انقضا خیلی خوبه واسه ما هم زود برسه خداکنه.(مثل ترک مواده):D
چون اینطوری بیشتر به کار و زندگیمون میرسیم. :oops:
تو از الان پاکی .:roll:
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
چرا؟
کی زد؟
بگو خودم صفرش کنم[/div][/quote]
امروز میخواستم بزنم یکیو ازش کلید نقره بزنم. طرف اومد حمله زد مجبور شدم حملمو کنسل کنم. اینام کدش.
کد لشکرکشی : 32197701
کد لشکرکشی : 32192255
[/div][/quote]
ماشالله چی دیفار کردی:o:o
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
چرا؟
کی زد؟
بگو خودم صفرش کنم[/div][/quote]
امروز میخواستم بزنم یکیو ازش کلید نقره بزنم. طرف اومد حمله زد مجبور شدم حملمو کنسل کنم. اینام کدش.
کد لشکرکشی : 32197701
کد لشکرکشی : 32192255
[/div][/quote]
داداش زدی دهنشو سروریس کردی که :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.