خوب دیگه وقت رفتنه. خوشحالم این چن وقته کنار عزیزایی مثل شماها بودم.
ریدکال میای یا نه؟؟
شاید بعضی وقتا بیام
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]خوب دیگه وقت رفتنه. خوشحالم این چن وقته کنار عزیزایی مثل شماها بودم.[/div][/quote]
ریدکال میای یا نه؟؟[/div][/quote]
شاید بعضی وقتا بیام
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم
یعنی تو بازی هم دیگه نیستی؟؟ پس اتحادمون چی
چون میگذرد نیست غمی...
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
هنوز که سرور 15 تموم نشده[/div][/quote]
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم[/div][/quote]
یعنی تو بازی هم دیگه نیستی؟؟ پس اتحادمون چی:(:(:(:(
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم
اکانتم که 15 دقیقه دیگه میره تو استراحت و سابقه ی بازیم تو عصرپادشاهان تموم میشه. فقط یه چیزی بهم دلگرمی میده اونم دوستامن. بعدش اینه که طرف برای زدن من که 1 ریال هم برای اکانتم خرج نکردم 300 تومن پول خرج کرده اکانت خریده تا منو بزنه!!! واقعا به بازیکن بودن بعضیا شک کردم
[quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
زدن سربازامو ترکوندن. برا چی بمونم؟ صندوقو هم انتقالش دادم به رفیقم. برو پروفایلمو بخون تو بازی کد ها رو گزاشتم[/div][/quote]
[/div][/quote]
اکانتم که 15 دقیقه دیگه میره تو استراحت و سابقه ی بازیم تو عصرپادشاهان تموم میشه. فقط یه چیزی بهم دلگرمی میده اونم دوستامن. بعدش اینه که طرف برای زدن من که 1 ریال هم برای اکانتم خرج نکردم 300 تومن پول خرج کرده اکانت خریده تا منو بزنه!!! واقعا به بازیکن بودن بعضیا شک کردم
داش خوب من یه چو یدونم این که نمیتونی انجمنو ول کنی
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]سلمان22[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]نرو
[/div][/quote]
اکانتم که 15 دقیقه دیگه میره تو استراحت و سابقه ی بازیم تو عصرپادشاهان تموم میشه. فقط یه چیزی بهم دلگرمی میده اونم دوستامن. بعدش اینه که طرف برای زدن من که 1 ریال هم برای اکانتم خرج نکردم 300 تومن پول خرج کرده اکانت خریده تا منو بزنه!!! واقعا به بازیکن بودن بعضیا شک کردم[/div][/quote]
داش خوب من یه چو یدونم این که نمیتونی انجمنو ول کنی;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.