تو انجمن هم من رو حذف کردن خوب انقدر اسم من ترس داره
1392/06/17 13:33:18
بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم بدرود
بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|
بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم بدرود
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد :?:
تا عصری میاد چند بار
توی افراد انلاین چک کنی اسمش هست
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد :?:[/div][/quote]
تا عصری میاد چند بار
الان بود دیر اومدی رفت
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
الان بود دیر اومدی رفت
هک شدن و دزدیه شدن اکانت همش حاصل سهل انگاری فرد هست.
داش گلم من قضیه اکانتم رو کامل قبلاً توضیح دادم و اکانتی که دزدیه شده همین اکانتیه که الان دارم باهاش پیام میدم و رمزشو هیچ کسی نمیتونه تغیر بده و لو رفته ولی چرا باید اکانت منرو از داخل انجمن شوتش میکردن بیرون
من فقط اون شبی اکه اکانت رتبه 5 سرورم رمزش لو رفت و حذف کامل شد اومدم و تو انجمن داستانشو نوشتم همین
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هک شدن و دزدیه شدن اکانت همش حاصل سهل انگاری فرد هست.
[/div][/quote]
داش گلم من قضیه اکانتم رو کامل قبلاً توضیح دادم و اکانتی که دزدیه شده همین اکانتیه که الان دارم باهاش پیام میدم و رمزشو هیچ کسی نمیتونه تغیر بده و لو رفته ولی چرا باید اکانت منرو از داخل انجمن شوتش میکردن بیرون
من فقط اون شبی اکه اکانت رتبه 5 سرورم رمزش لو رفت و حذف کامل شد اومدم و تو انجمن داستانشو نوشتم همین :oops:
تا عصری میاد چند بار
مرسی ولی تا اونجا که من یادمه اون آدم منطقی ای بوده نباید این کارو میکرد برام خیلی عجیبه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
تا عصری میاد چند بار
توی افراد انلاین چک کنی اسمش هست[/div][/quote]
مرسی ولی تا اونجا که من یادمه اون آدم منطقی ای بوده نباید این کارو میکرد برام خیلی عجیبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.