بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم بدرود
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد
الان بود دیر اومدی رفت
چجوری میشه بهش پیام داد تو یکی از تاپیک هاییی که نظر گذاشته فکر کنم پیداش کنم میشه بهش پیام فرستاد درسته
[quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد :?:[/div][/quote]
الان بود دیر اومدی رفت[/div][/quote]
چجوری میشه بهش پیام داد تو یکی از تاپیک هاییی که نظر گذاشته فکر کنم پیداش کنم میشه بهش پیام فرستاد درسته
بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم بدرود
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد
الان بود دیر اومدی رفت
الان هست تو لیست نگاه کن بهش پیام بده رو اسمش کلیک کن
این مطلب در 1392/06/17 13:43:49 نوشته شده است و در 1392/06/17 13:44:46 ویرایش شده است .
ایشالا تو زندگی فارم نشی...
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div]بابا من نمیدونم اینا از چی من میترسن انقد من گفتم اکانتم ههکک شده و دزدیدن اکانتمو بجای اینکه بیان پیگیری کنن بازم راحت ترین کارو انتخاب کردن و حتی من رو از انجمن حذف کردن دوستان فقط در جریان باشید اونایی که پست های من رو دیدن میدونن که من هیچ چیز دروغی نگفتم و بار ها پست هام حذف شد مثل اکانتم و این هم اخرین پستمه که تو انجمن میزارم :roll: بدرود :|[/div][/quote]
بچه ها مدیر انجمن کجاست ؟؟؟ کی میدونه که کی ها میاد :?:[/div][/quote]
الان بود دیر اومدی رفت[/div][/quote]
چجوری میشه بهش پیام داد تو یکی از تاپیک هاییی که نظر گذاشته فکر کنم پیداش کنم میشه بهش پیام فرستاد درسته [/div][/quote]
[b]الان هست تو لیست نگاه کن بهش پیام بده[/b] رو اسمش کلیک کن
عجبببب راست میگی ها آخه من تازه از خواب بیدار شدم فکر کردم که سر صبحه هنوز صبحانه رو هم نخوردم
[quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]رفته ناهار.;)[/div][/quote]
الان چه وقته نهاره :?:[/div][/quote]
[b]الان هست نگاه کن[/b]![/div][/quote]
عجبببب راست میگی ها آخه من تازه از خواب بیدار شدم فکر کردم که سر صبحه هنوز صبحانه رو هم نخوردم :mrgreen:
عجبببب راست میگی ها آخه من تازه از خواب بیدار شدم فکر کردم که سر صبحه هنوز صبحانه رو هم نخوردم
صبح بخیر
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]رفته ناهار.;)[/div][/quote]
عجبببب راست میگی ها آخه من تازه از خواب بیدار شدم فکر کردم که سر صبحه هنوز صبحانه رو هم نخوردم :mrgreen:[/div][/quote]
صبح بخیر
منظورش مدیر بود.
[quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]رفته ناهار.;)[/div][/quote]
عجبببب راست میگی ها آخه من تازه از خواب بیدار شدم فکر کردم که سر صبحه هنوز صبحانه رو هم نخوردم :mrgreen:[/div][/quote]
منظورش مدیر بود.
صبح بخیر
صبح آفتابی شما هم به خیر
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]leoiman[/b][/div][div][quote][div][b]arashhh[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]رفته ناهار.;)[/div][/quote]
صبح بخیر[/div][/quote]
صبح آفتابی شما هم به خیر :mrgreen:
ارش محرابم بیا یاهو کامل بات کار دارم
پستتم حذف کن
پست گذاشته شده حذف نمیشود مگر به دست خود مدیر
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش محرابم بیا یاهو کامل بات کار دارم
پستتم حذف کن[/div][/quote]
پست گذاشته شده حذف نمیشود مگر به دست خود مدیر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.