من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم
آبراکودابرا
بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...
رضا نقل قول نکن
من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم
آبراکودابرا
بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...:oops:
[quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]خیالاتی[/div][/quote]
گفتم:اگـــــر چنین چیزی شد.[/div][/quote]
با چندتاشون دوست میشم:mrgreen:
من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...
هاهاها.
راهبان همیشه می گفتند انتقام مثل یک مارموش دو سره!وقتی دشمنت رو میبینی که داره سقوط میکنه خودت رو مسموم میکنی.)آواتارآنگ
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...:oops:[/div][/quote]
هاهاها.:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.