من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...
هاهاها.
طرفدار آواتار هم که هستی
ادمه >>>>>>>>
منم نگاه میکنم تو پرشن تون.
بچه تو چندسالته که میشینی پرشین تون نگا میکنی
خواهرم 5 سالشه نگاه میکنه همیشه بازه منم پای کامپیوتر ولی دیدم اواتار قشنگه پریدم اونجا.البته جنگ ستارگان هم خوبه.
[quote][div][b]abadan00[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...:oops:[/div][/quote]
هاهاها.:lol:[/div][/quote]
طرفدار آواتار هم که هستی :twisted::twisted::twisted:
ادمه >>>>>>>>[/div][/quote]
منم نگاه میکنم تو پرشن تون.[/div][/quote]
بچه تو چندسالته که میشینی پرشین تون نگا میکنی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خواهرم 5 سالشه نگاه میکنه همیشه بازه منم پای کامپیوتر ولی دیدم اواتار قشنگه پریدم اونجا.البته جنگ ستارگان هم خوبه.
من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...
هاهاها.
طرفدار آواتار هم که هستی
ادمه >>>>>>>>
دعوا شده چی شده کی کارتون ن میکنه
هر وقت در فریب دادن کسی موفق شدی
به این فکر نباش که اون چقدر احمق بوده
به این فکر کن که اون چقدر به تواعتماد داشته
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]abadan00[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...:oops:[/div][/quote]
هاهاها.:lol:[/div][/quote]
طرفدار آواتار هم که هستی :twisted::twisted::twisted:
ادمه >>>>>>>>[/div][/quote]
منم نگاه میکنم تو پرشن تون.[/div][/quote]
بچه تو چندسالته که میشینی پرشین تون نگا میکنی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خواهرم 5 سالشه نگاه میکنه همیشه بازه منم پای کامپیوتر ولی دیدم اواتار قشنگه پریدم اونجا.البته جنگ ستارگان هم خوبه.[/div][/quote]
هاهاها.
طرفدار آواتار هم که هستی ادمه >>>>>>>>
همه.دعوا هم نیس
راهبان همیشه می گفتند انتقام مثل یک مارموش دو سره!وقتی دشمنت رو میبینی که داره سقوط میکنه خودت رو مسموم میکنی.)آواتارآنگ
[quote][div][b]حامد68[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]abadan00[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من چوب دستی جادوییمو در میارم میگم آبراکودابرا بعدش این تلسم چون از اون طلسماییه که میکشه نباید میگفتم بعدش بخاطر این کار بدم وزارت خانه ی سحرو جادو منو میفرسته آزکابان پیش دیوونه سازا ...:oops:[/div][/quote] هاهاها.:lol:[/div][/quote] طرفدار آواتار هم که هستی :twisted::twisted::twisted: ادمه >>>>>>>>[/div][/quote] منم نگاه میکنم تو پرشن تون.[/div][/quote] بچه تو چندسالته که میشینی پرشین تون نگا میکنی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote] خواهرم 5 سالشه نگاه میکنه همیشه بازه منم پای کامپیوتر ولی دیدم اواتار قشنگه پریدم اونجا.البته جنگ ستارگان هم خوبه.[/div][/quote] دعوا شده چی شده کی کارتون ن میکنه[/div][/quote]
همه.دعوا هم نیس
خوب اگر اونجوری منم میشم مرد عنکبوتی همرو نجات میدم
پس منم جوکر میشدم میومدم جلوتو میگرفتم
جوکر مال بتمنه.
خوب باشه به حر حال خلاف کار که هست
مبین همه شهرات0 شد فقط مولتی هات موندن پیدات میکنم چون تو انجمن زیاد میای خیانت کار
[quote][div][b]popa[/b][/div][div][quote][div][b]abadan00[/b][/div][div][quote][div][b]حامد68[/b][/div][div]خوب اگر اونجوری منم میشم مرد عنکبوتی همرو نجات میدم[/div][/quote] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:پس منم جوکر میشدم میومدم جلوتو میگرفتم8-)8-)8-)[/div][/quote]
جوکر مال بتمنه.[/div][/quote]
خوب باشه به حر حال خلاف کار که هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.