همینطور که تو هفته های پیش کتیبه داشتیمو جامو اینجور چیزا من یه چیزی رو تو اینا ندیدم اگهلایک این پستم به 7 تا برسه میزارم و همینطور نظر سنجی
پیشنادم:
هر کسی قشنگ ترین و خفن ترین اواتاریکه تو کامپیوترش هست بزاره بعد بیاد ورقابت کنه که وقتی بیش ترینرای و اورد به عنوان بهترین اواتارر انتخاب میشه
نظرسنجی
بزار
نزار
Admin
همینطور که تو هفته های پیش کتیبه داشتیمو جامو اینجور چیزا من یه چیزی رو تو اینا ندیدم اگهلایک این پستم به 7 تا برسه میزارم و همینطور نظر سنجی
پیشنادم:
هر کسی قشنگ ترین و خفن ترین اواتاریکه تو کامپیوترش هست بزاره بعد بیاد ورقابت کنه که وقتی بیش ترینرای و اورد به عنوان بهترین اواتارر انتخاب میشه
هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی
من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote]
هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی
نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست
Admin
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote]
من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote]
نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.