هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی
من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین
نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست
خوب قوانین شرعیش چیه
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote]
من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote]
نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote]
خوب قوانین شرعیش چیه
هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی
نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست
خوب قوانین شرعیش چیه
یعنی مثل آواتار خودش نباشه
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote] من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote] نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote] خوب قوانین شرعیش چیه[/div][/quote]
یعنی مثل آواتار خودش نباشه:mrgreen::roll:[/div][/quote]
:mrgreen:
خوب قوانین شرعیش چیه
اورین
اما مال من مشکلی نداره انچنان
Admin
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote] من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote] نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote] خوب قوانین شرعیش چیه[/div][/quote]
اورین:oops:
خوب قوانین شرعیش چیه
اورین
واسه منم کخ خوبه
من ک همون ساغرم
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote] من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote] نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote] خوب قوانین شرعیش چیه[/div][/quote]
اما مال من مشکلی نداره انچنان[/div][/quote]
واسه منم کخ خوبه
خوب قوانین شرعیش چیه
اورین
مال من داره؟
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote] من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote] نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote] خوب قوانین شرعیش چیه[/div][/quote]
مال من داره؟
خوب قوانین شرعیش چیه
اورین
واسه منم کخ خوبه
شما اشکال نداره پارتی داری اما قبول شدنت احمالش کمه
Admin
[quote][div][b]baran f[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]هیچی کاندید میشی 1 ساعت وقت داری اواتار باهال گیر بیاری بعد با اون اواتار وارد رقابت میشی[/div][/quote] من که همینه آواتارم منظورم اینه که چجوری رای گیری میکنین[/div][/quote] نظر سنجی میزاریم این همیشه بعدم اگه از لحاظ شرعی قانونی و........... صلاحیت نداشته باشه اواتارت انتخاب نمیشه این برای همه هست[/div][/quote] خوب قوانین شرعیش چیه[/div][/quote]
واسه منم کخ خوبه[/div][/quote]
شما اشکال نداره پارتی داری اما قبول شدنت احمالش کمه
ب نظر من اواتار زیاد جالب نمیشه . هر کسی سلیقه ای دأره بعدشم ممکنه یکی از آواتار چند نفر خوشش بیاد،
این مثل همون زمانیه که قدیما تاپیک میزدن عکس چه کسی زیباتر است،بعد کاربرا اعتراض میکردن ک خلافه ،مدیرم حذف میکرد
inera@att.net
ب نظر من اواتار زیاد جالب نمیشه . هر کسی سلیقه ای دأره بعدشم ممکنه یکی از آواتار چند نفر خوشش بیاد،
این مثل همون زمانیه که قدیما تاپیک میزدن عکس چه کسی زیباتر است،بعد کاربرا اعتراض میکردن ک خلافه ،مدیرم حذف میکرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.