من الان داخل سرباز خونه تا یک ماه دیگه سرباز در صف ساخت دارم اما الان به جاسوس احتیاج دارم ولی مجبورم کل آموزشها رو لغو کنم تا آموزش جاسوس بیفته صف اول.حالا یه قابلیت بزارن تا نوع سرباز رو بشه تغییر دارد.
Подумайте + богатства = мощность
من الان داخل سرباز خونه تا یک ماه دیگه سرباز در صف ساخت دارم اما الان به جاسوس احتیاج دارم ولی مجبورم کل آموزشها رو لغو کنم تا آموزش جاسوس بیفته صف اول.حالا یه قابلیت بزارن تا نوع سرباز رو بشه تغییر دارد.
خیلی خوب میشه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]من الان داخل سرباز خونه تا یک ماه دیگه سرباز در صف ساخت دارم اما الان به جاسوس احتیاج دارم ولی مجبورم کل آموزشها رو لغو کنم تا آموزش جاسوس بیفته صف اول.حالا یه قابلیت بزارن تا نوع سرباز رو بشه تغییر دارد.[/div][/quote]
خیلی خوب میشه
کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه
مثلاً آدمه که داره بهت حمله میکنه ناخاسته بهت نیرویه دفاعی بده
یعنی مثلاً اون قبلاً پیشنهاد داده بعد تو قبول کنی نیرو ی دفاعیت زیاد بشه بعد که طرف حمله زد میبازه
این مطلب در 1392/06/09 07:03:28 نوشته شده است و در 1392/06/09 07:03:56 ویرایش شده است .
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه[/div][/quote]
مثلاً آدمه که داره بهت حمله میکنه ناخاسته بهت نیرویه دفاعی بده :lol::lol::P:P:lol::lol::P:P:lol::lol:
یعنی مثلاً اون قبلاً پیشنهاد داده بعد تو قبول کنی نیرو ی دفاعیت زیاد بشه بعد که طرف حمله زد میبازه :P
کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه
نه اینجوری که میشه مولتی بازار ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه[/div][/quote]
نه اینجوری که میشه مولتی بازار ... :o
مثلاً آدمه که داره بهت حمله میکنه باخاسته بهت نیرویه دفاعی بده
یعنی مثلاً اون قبلاً پیشنهاد داده بعد تو قبول کنی نیرو ی دفاعیت زیاد بشه بعد که طرف حمله زد میبازه
مثلاً آدمه که داره بهت حمله میکنه باخاسته بهت نیرویه دفاعی بده :lol::lol::P:P:lol::lol::P:P:lol::lol:
یعنی مثلاً اون قبلاً پیشنهاد داده بعد تو قبول کنی نیرو ی دفاعیت زیاد بشه بعد که طرف حمله زد میبازه :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.