این مشکل یه نفر نیست بلکه خیلی از بازیکنها این مشکل رو دارن.در ضمن هر کدوم که نمیتونن یه پست بزارن من گذاشتم به نمایندگی از دیگران شما که تازه واردی ببین با تجربه ها چه نظری میدن تا یه چیز یاد بگیری
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]بخاطر 1 نفر نمیشه کل بازی رو تغییر داد[/div][/quote]
این مشکل یه نفر نیست بلکه خیلی از بازیکنها این مشکل رو دارن.در ضمن هر کدوم که نمیتونن یه پست بزارن من گذاشتم به نمایندگی از دیگران شما که تازه واردی ببین با تجربه ها چه نظری میدن تا یه چیز یاد بگیری
کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه
توی دنیای تاوری اینجوریه یعنی واحد هم می شه بخری ولی بدیش به اینه کسی که سکه داره اون وقت دیگه هیچی جلودارش نیست
پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم
خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه[/div][/quote]
توی دنیای تاوری اینجوریه یعنی واحد هم می شه بخری ولی بدیش به اینه کسی که سکه داره اون وقت دیگه هیچی جلودارش نیست
اگه خیلی ضروریه اگه شهر های دیگه داری میتونی از اونا سازی و بفرستی شهر اول، البته فقط بررای محافظت بدرد میخوره
این مطلب در 1392/06/10 20:36:16 نوشته شده است و در 1392/06/10 20:36:32 ویرایش شده است .
inera@att.net
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]منم 16 تا 5 روز 3x پره ولی به جاسوس نیزا دارم[/div][/quote]
اگه خیلی ضروریه اگه شهر های دیگه داری میتونی از اونا سازی و بفرستی شهر اول، البته فقط بررای محافظت بدرد میخوره
آدم اگه آینده نگر باشه میتونه هر نوع سرباز رو در زمان خودش تربیت کنه.
یه راهی هم هست که شهر هارو تقسیم بندی کنید.یه شهر جاسوس یه شهر دفاعی یه شهر هجومی.
یه راهی هم هست که شهر هارو تقسیم بندی کنید.یه شهر جاسوس یه شهر دفاعی یه شهر هجومی.
کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه
منم یه چند روزی بازی کردم.خوشم نیومد.
[quote][div][b]xyzade[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]کاشکی از طریق بازار می شد سرباز معامله کرد مثلا یکی تو جنگ نیاز به سرباز دفاعی داره بتونه نیرو های هجومی رو با بازیکن های دیگه عوض کنه[/div][/quote]
[/div][/quote]
منم یه چند روزی بازی کردم.خوشم نیومد.
این کاری که تو میگی ما از همون سرور 2 به بعد انجام میدیم اما نیاز میشه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]آدم اگه آینده نگر باشه میتونه هر نوع سرباز رو در زمان خودش تربیت کنه.
یه راهی هم هست که شهر هارو تقسیم بندی کنید.یه شهر جاسوس یه شهر دفاعی یه شهر هجومی.[/div][/quote]
این کاری که تو میگی ما از همون سرور 2 به بعد انجام میدیم اما نیاز میشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.