همه ی ساختمونا به منابع بستگی دارن برای ساختن پس اول اونا
وقتی ساختمون های نظامی نداشته باشی از خودت نمیتونی دفاع کنی در نتیجه فارم میشی و منابعت به غارت میره داش
به عشق s12
[quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div]همه ی ساختمونا به منابع بستگی دارن برای ساختن پس اول اونا;)[/div][/quote]
وقتی ساختمون های نظامی نداشته باشی از خودت نمیتونی دفاع کنی در نتیجه فارم میشی و منابعت به غارت میره داش;):lol:
می دونم حالا تو کدومو بیشتر دوس داری
[quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div]همه ی ساختمونا به منابع بستگی دارن برای ساختن پس اول اونا;)[/div][/quote]
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:می دونم حالا تو کدومو بیشتر دوس داری:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::arrow::!::!::!:
اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی هرکی با من موافقه بزنه لایکو
این مطلب در 1392/06/05 15:34:31 نوشته شده است و در 1392/06/05 15:38:17 ویرایش شده است .
به عشق s12
اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی هرکی با من موافقه بزنه لایکو
وقتی ساختمون های نظامی نداشته باشی از خودت نمیتونی دفاع کنی در نتیجه فارم میشی و منابعت به غارت میره داش
اره دفاعی فقط نیزه دار تو سرور 16 700 تا نیزه دار داشتم یارو به 5000 شمشیر زن و دوتا قهرمان حمله کرد
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div]همه ی ساختمونا به منابع بستگی دارن برای ساختن پس اول اونا;)[/div][/quote]
وقتی ساختمون های نظامی نداشته باشی از خودت نمیتونی دفاع کنی در نتیجه فارم میشی و منابعت به غارت میره داش;):lol:[/div][/quote]
;);););););););););) اره دفاعی فقط نیزه دار تو سرور 16 700 تا نیزه دار داشتم یارو به 5000 شمشیر زن و دوتا قهرمان حمله کرد :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی
اره دوستم 900 کیلو سرباز داشت زد به ی شهر 30 هزار نفری از هر منابع 4 میلیون اورد
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div]اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی[/div][/quote]
اره دوستم 900 کیلو سرباز داشت زد به ی شهر 30 هزار نفری از هر منابع 4 میلیون اورد:shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o
وقتی منابع نداشته باشی نه ساختمون نه سرباز داری
رضا005 یا همون civil_120 هستم نمیدونم چرا مسدود شدم
اگه مسدودم کنید دوباره خودکشی میکنم
دیگه اک ندارم
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div]اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی هرکی با من موافقه بزنه لایکو[/div][/quote]
وقتی منابع نداشته باشی نه ساختمون نه سرباز داری;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.