عزیز چوب بری اضافه نیست جزو منابع محسوب میشه
پس ویرایش کن
بابا اضافیه دیگه مثلا کسی دوس نداره ارتقاع بده منظورم بسته بندی هم بود
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]عزیز چوب بری اضافه نیست جزو منابع محسوب میشه
پس ویرایش کن [/div][/quote]
:!::!::!::!::!::!::!:بابا اضافیه دیگه مثلا کسی دوس نداره ارتقاع بده منظورم بسته بندی هم بود
پس ویرایش کن
کی گفته خیلی هم خوبن عالین
رضا005 یا همون civil_120 هستم نمیدونم چرا مسدود شدم
اگه مسدودم کنید دوباره خودکشی میکنم
دیگه اک ندارم
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]عزیز چوب بری اضافه نیست جزو منابع محسوب میشه
:!::!::!::!::!::!::!:بابا اضافیه دیگه مثلا کسی دوس نداره ارتقاع بده منظورم بسته بندی هم بود [/div][/quote]
اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی هرکی با من موافقه بزنه لایکو
وقتی منابع نداشته باشی نه ساختمون نه سرباز داری
منابع رو که خود به خود ارتقا میدی اما نیرو رو نمیشه خود به خود ارتقا داد اگه بسازی فارم میکنی اگه نسازی فارم میشی
به عشق s12
[quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div][quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div]اگه نیرو داشته باشی منابع کف دسته ابته با غارت های میلیونی تازه مدال هم میگیری هم دفاع هم مهاجم هم غارت اگه ازاشون استفاده کنی هرکی با من موافقه بزنه لایکو[/div][/quote]
وقتی منابع نداشته باشی نه ساختمون نه سرباز داری;)[/div][/quote]
منابع رو که خود به خود ارتقا میدی اما نیرو رو نمیشه خود به خود ارتقا داد اگه بسازی فارم میکنی اگه نسازی فارم میشی
پس ویرایش کن
نگفتم که بدن خوبه زدم نظر خودم
[quote][div][b]ssassin man[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]عزیز چوب بری اضافه نیست جزو منابع محسوب میشه
:!::!::!::!::!::!::!:بابا اضافیه دیگه مثلا کسی دوس نداره ارتقاع بده منظورم بسته بندی هم بود [/div][/quote]
کی گفته خیلی هم خوبن عالین[/div][/quote]
:roll::roll::roll::roll::roll:نگفتم که بدن خوبه زدم نظر خودم:lol::lol::lol::lol:
الان اون بی معنی بود؟؟؟؟
دارم میگم دیگه چوب بری هم جزو منابع محسوب میشه
چند سالته اینقدر حرس میخوری دلش خواسته گذاشته به من و تو چه؟
به عشق s12
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]گراندل[/b][/div][div]دوستان لطفا پست های بی معنی و بیهوده نذارید[/div][/quote]
الان اون بی معنی بود؟؟؟؟ :evil:
دارم میگم دیگه چوب بری هم جزو منابع محسوب میشه[/div][/quote]
چند سالته اینقدر حرس میخوری دلش خواسته گذاشته به من و تو چه؟
پس ویرایش کن
داداش کی میگه بسته بندی و چوب بری اضافیه؟
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]عزیز چوب بری اضافه نیست جزو منابع محسوب میشه
داداش کی میگه بسته بندی و چوب بری اضافیه؟:|
الان اون بی معنی بود؟؟؟؟
دارم میگم دیگه چوب بری هم جزو منابع محسوب میشه
ال کاپو سرورهای
4.
5.6.7
داداش با شما نبودم جوش نیار[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]گراندل[/b][/div][div]دوستان لطفا پست های بی معنی و بیهوده نذارید[/div][/quote]
الان اون بی معنی بود؟؟؟؟ :evil:
دارم میگم دیگه چوب بری هم جزو منابع محسوب میشه[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.