داداش من خودم دقیقا نمیدونم اما شنیدم که برای فتح اردوگاه دژکوب و منجنیق استفاده نمیکنن{نمیدونم چرا اما قدرتش که خوبه!!}.خودمم تا حالا استفاده نکردم.
در مورد نیرو هات هم بستگی داره چه نیرو ای باشه.با 16,000 نیرو میتوین فقط سکه های 10,20,30,50,100 سکه ای بزنی.
البته 100 سکه ای هم تلفات زیاد میدی.
فقط ناراتو
داداش من خودم دقیقا نمیدونم اما شنیدم که برای فتح اردوگاه دژکوب و منجنیق استفاده نمیکنن{نمیدونم چرا اما قدرتش که خوبه!!}.خودمم تا حالا استفاده نکردم.
در مورد نیرو هات هم بستگی داره چه نیرو ای باشه.با 16,000 نیرو میتوین فقط سکه های 10,20,30,50,100 سکه ای بزنی.
البته 100 سکه ای هم تلفات زیاد میدی.
داداش دیوید فارسی بنویس میدونیم تایپ انگلیسیت خوبه{شوخی کردم}.
آخه من نمیتونم بخونم.اگه بخوام بخونم هم همین یه سطرت 10 ثانیه طول میده اونم داغون متوجه میشم.
GOLAM NEMITOONAM FARSI BENIVISAM
NEMIDOONAM CHERA
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]ORDOOGAH RO BA MANJANIGH NEMIZANAN GOLAM;)[/div][/quote]
داداش دیوید فارسی بنویس میدونیم تایپ انگلیسیت خوبه{شوخی کردم}.
آخه من نمیتونم بخونم.اگه بخوام بخونم هم همین یه سطرت 10 ثانیه طول میده اونم داغون متوجه میشم.[/div][/quote]
GOLAM NEMITOONAM FARSI BENIVISAM
NEMIDOONAM CHERA
گلم منظورت از این حرف چیه:
1-تغییر زبان کیبوردت خرابه؟{فارسی توش نیست}
2-عادت کردی؟
1
-تغییر زبان کیبورد خراب
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]گلم منظورت از این حرف چیه:
2-عادت کردی؟[/div][/quote]
1
-تغییر زبان کیبورد خراب
گلم منظورت از این حرف چیه:
2-عادت کردی؟
1
-تغییر زبان کیبورد خراب
عجب
که فارسی نمیتونی بنویسی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]گلم منظورت از این حرف چیه:
2-عادت کردی؟[/div][/quote]
1
-تغییر زبان کیبورد خراب [/div][/quote]
عجب
که فارسی نمیتونی بنویسی؟
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خوب تو الان دو راه داری.
1-یا باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی.{که فکر نمیکنم مثل من باشی که هر هفته یه ویندوز جدید نصب کنی(برا همینه بازی آنلاینم میکنم)}
2-یا باید زبان فارسی رو به کامپیوترت اضاف کنی.{الان فهمیدم که بلدم}
ویندوزت چنده؟
این مطلب در 1392/05/27 19:59:56 نوشته شده است و در 1392/05/27 20:01:52 ویرایش شده است .
فقط ناراتو
خوب تو الان دو راه داری.
1-یا باید ویندوزت رو دوباره نصب کنی.{که فکر نمیکنم مثل من باشی که هر هفته یه ویندوز جدید نصب کنی(برا همینه بازی آنلاینم میکنم)}
2-یا باید زبان فارسی رو به کامپیوترت اضاف کنی.{الان فهمیدم که بلدم}
ویندوزت چنده؟
خوب تو الان دو راه داری.
2-یا باید زبان فارسی رو به کامپیوترت اضاف کنی که خودم بلد نیستم باید از برادرم بپرسم بعدا بهت بگم.
ویندوزت چنده؟
7
GHABLAN MITOONESTAM FARSI BENEVISAM VALI ALAN NEMITOONAM
این مطلب در 1392/05/27 20:02:02 نوشته شده است و در 1392/05/27 20:02:21 ویرایش شده است .
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]خوب تو الان دو راه داری.
2-یا باید زبان فارسی رو به کامپیوترت اضاف کنی که خودم بلد نیستم باید از برادرم بپرسم بعدا بهت بگم.
ویندوزت چنده؟[/div][/quote]
7
GHABLAN MITOONESTAM FARSI BENEVISAM VALI ALAN NEMITOONAM
میخاستم بدونم من با 160000 نیرو سطح 20 و 6000 دژکوب و 5000 منجنیق میتونم چه گنجینه ای بگیرم؟مثلا میتونم کلید طلا بزنم؟
مگخ اردوگاه خزانه داره یا سرباز خونه که میخوای با منجنیق بزنی
[quote][div][b]mohamad28[/b][/div][div]میخاستم بدونم من با 160000 نیرو سطح 20 و 6000 دژکوب و 5000 منجنیق میتونم چه گنجینه ای بگیرم؟مثلا میتونم کلید طلا بزنم؟[/div][/quote]
مگخ اردوگاه خزانه داره یا سرباز خونه که میخوای با منجنیق بزنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.