گلم منظورت از این حرف چیه:
1-تغییر زبان کیبوردت خرابه؟{فارسی توش نیست}
2-عادت کردی؟
1
-تغییر زبان کیبورد خراب
عجب
که فارسی نمیتونی بنویسی؟
TA BEH HAL CHIZI BEH NAM
copy and paste
SHENIDI????
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]گلم منظورت از این حرف چیه:
1-تغییر زبان کیبوردت خرابه؟{فارسی توش نیست}
2-عادت کردی؟[/div][/quote]
1
-تغییر زبان کیبورد خراب [/div][/quote]
عجب
که فارسی نمیتونی بنویسی؟
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
TA BEH HAL CHIZI BEH NAM
copy and paste
SHENIDI????
من الان خودم امتحان کردم باید بری اون قسمتی که کنار دسکتاپت نوشته EN که برو رو گزینه SHOW THE LANGUAGE BAR بعد میره بالا صفحه اونجا هلپ رو بزن بعد برو تو SETTING بعد تو سمت راست وسط دکمهADDرو بزن بعد میتونی زبان فارسی رو پیدا کنی
خسته نباشی سرنوشت......
من الان خودم امتحان کردم باید بری اون قسمتی که کنار دسکتاپت نوشته EN که برو رو گزینه SHOW THE LANGUAGE BAR بعد میره بالا صفحه اونجا هلپ رو بزن بعد برو تو SETTING بعد تو سمت راست وسط دکمهADDرو بزن بعد میتونی زبان فارسی رو پیدا کنی
;)
BEH KHODA EEN KARO KARDAM VALI NASHOD
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div]من الان خودم امتحان کردم باید بری اون قسمتی که کنار دسکتاپت نوشته EN که برو رو گزینه SHOW THE LANGUAGE BAR بعد میره بالا صفحه اونجا هلپ رو بزن بعد برو تو SETTING بعد تو سمت راست وسط دکمهADDرو بزن بعد میتونی زبان فارسی رو پیدا کنی
;)[/div][/quote]
BEH KHODA EEN KARO KARDAM VALI NASHOD
تو قسمتی که استارت قرار داره راست کلیک کن تول بار رو بزن بعد گزینه ی تبلت پی سی ... رو بزن یه کیبرد رو ی صفحه ی مانیتوری میاد البته اول تو قسمتی که استارت قرار داره میاد بعد باید بزنیش.و روش گزینه ی فارسی و انگیلیسی هم هست.
تو قسمتی که استارت قرار داره راست کلیک کن تول بار رو بزن بعد گزینه ی تبلت پی سی ... رو بزن یه کیبرد رو ی صفحه ی مانیتوری میاد البته اول تو قسمتی که استارت قرار داره میاد بعد باید بزنیش:mrgreen:.و روش گزینه ی فارسی و انگیلیسی هم هست.
داداش چرا خالی میبندی من همین الان امتحان کردم.نشد.کیبورد اومد ولی فقط زبونی که کامپیترم داره رو داشت.
چرا مال من یه قسمت داره میزنی نوشنه انگلیسی و فارسی.شاید مال تو فرق میکنه.
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]داداش چرا خالی میبندی من همین الان امتحان کردم.نشد.کیبورد اومد ولی فقط زبونی که کامپیترم داره رو داشت.[/div][/quote]
چرا مال من یه قسمت داره میزنی نوشنه انگلیسی و فارسی.شاید مال تو فرق میکنه.
مال منم داره اما چون زبون فارسی رو کامپیوترت هم هست عمل میکنه.من خودم رفتم امتحان کردم:
زبون فارسیم رو حذف کردم بعد رفتم اینکاری که تو میگی رو کردم فقط انگلیسی بود.
فقط ناراتو
مال منم داره اما چون زبون فارسی رو کامپیوترت هم هست عمل میکنه.من خودم رفتم امتحان کردم:
زبون فارسیم رو حذف کردم بعد رفتم اینکاری که تو میگی رو کردم فقط انگلیسی بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.