تو موسس خونتون هم نیستی چه برسه به دراگون کلا تو همون سندبادو راز بقاتو نگاه کنی سنگین تری سعی کن دیگه چرتو پرت تحویل ندی بگو خوب یعنی من به جای تو بودم با این چرتی که گفتم میرفتم بربنامه خاله نرگس حیف انجمن وقانون داره وگرنه میخواستم آبکشت کنم که دیگه از این نوب بازیا در نیاری عین هویج میان خودشونو گنده کنن آخه چی میشه گفت بهتون بچه این هنوز
این داداشمون راست میگفت اکانت محمد دراگو خریدن بچه ها غرب وحشی بعدشم اتحادو حذف کردن به همین سادگی به همین خوشمزگی همون داستان همیشگی دیگه آره
آرمان خان
من موسسش بودم منو ه ک کردن همه ی اعضا از اتحاد اخراج شدند.
تو موسس خونتون هم نیستی چه برسه به دراگون کلا تو همون سندبادو راز بقاتو نگاه کنی سنگین تری سعی کن دیگه چرتو پرت تحویل ندی بگو خوب یعنی من به جای تو بودم با این چرتی که گفتم میرفتم بربنامه خاله نرگس حیف انجمن وقانون داره وگرنه میخواستم آبکشت کنم که دیگه از این نوب بازیا در نیاری عین هویج میان خودشونو گنده کنن آخه چی میشه گفت بهتون بچه این هنوز
این داداشمون راست میگفت اکانت محمد دراگو خریدن بچه ها غرب وحشی بعدشم اتحادو حذف کردن به همین سادگی به همین خوشمزگی همون داستان همیشگی دیگه آره [quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من موسسش بودم منو ه ک کردن همه ی اعضا از اتحاد اخراج شدند.[/div][/quote]